- 2 Temmuz 2020
- 80
- 7
- 1
- 27
- Konu Sahibi Esrarengzmom
-
Testi atabilirmisiniz kan testine göre değilsiniz ama yükselebilir de tabiKızlar merhabalar ilk test yaptigimda silik bir çizgi çıkmıştı sonra kan beta ya baktirdim 1.20 cıktı aradan bi hafta geçti tekrar test yaptım yine silik çizgi cikti yardim edin lütfen al-bi gebelik testi markasında talihsizlik yasayan sonradan pozitif çıkan var mi?
gulamadan giriyorsanız olmuyor tarayıcıdan girip mesaj yazdığınız kısmın sol üst köşede kutucuk var tıklayıp yükleyinResim nasıl atılıyor bilmiyorum ki
Tamam canım sen en iyisi tekrar yap erken test yap yada tekrar kan veruygulamadan giriyorum çok net belli olmuyor dikkatli bakarsan gozukuyor
Çok net olmasa bile çizgiyi gördüm canım en son yaptığın test mi bu
Bir hafta geçtiyse ilk yaptığın testin üzerinden bariz belli olması lazımdı canımEvet soldaki ilk yaptığım sağdaki bugün yaptigim
Testten dolayımdır diyosunuz inşallah vardır ya 2. Çocuğumuz olacak allah 'ın izni ile çok istiyoruzO teste hiç mi hiç güvenim yok bende bi ara yapmıştım ikinci çizgi bayağı belli olmuştu ama sonra ki gün adet oldum o yüzden başka bi testle daha yapın isterseniz
Ben 2 gündür albi marka testle takip ediyorum dune gore bugün daha belirgin . Ve onestep marka testte yaptım onda da silik şekilde çıktı. Önemli olan pembe ya da kırmızı renk çıkması. Beyaz ya da gri gibi olan çizgileri dikkate almaKızlar merhabalar ilk test yaptigimda silik bir çizgi çıkmıştı sonra kan beta ya baktirdim 1.20 cıktı aradan bi hafta geçti tekrar test yaptım yine silik çizgi cikti yardim edin lütfen al-bi gebelik testi markasında talihsizlik yasayan sonradan pozitif çıkan var mi?
Bu ara albi testin kutusundan çıkan kağıdı oku. Allah korusun ama yumurtalık kistinde falan çizgi çıkartabiliyormuş. Senin ki inşallah geç döllenme sonucu olan gebeliktir o yüzden kan değerin o zaman düşük çıkmıştır inşallahKızlar merhabalar ilk test yaptigimda silik bir çizgi çıkmıştı sonra kan beta ya baktirdim 1.20 cıktı aradan bi hafta geçti tekrar test yaptım yine silik çizgi cikti yardim edin lütfen al-bi gebelik testi markasında talihsizlik yasayan sonradan pozitif çıkan var mi?
Albi test ve one step bana da pozitif verdi sonra regl oldum cnm maalesef. İnşallah sende vardırKızlar merhabalar ilk test yaptigimda silik bir çizgi çıkmıştı sonra kan beta ya baktirdim 1.20 cıktı aradan bi hafta geçti tekrar test yaptım yine silik çizgi cikti yardim edin lütfen al-bi gebelik testi markasında talihsizlik yasayan sonradan pozitif çıkan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?