İdrar testi

Aybukekoz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2020
414
160
33
26
Kızlar merhaba bat 3 test de hafif silik çizgi çıktı ve bu ilk 5 dakika da çıkan

Eklentiler

• IMG_20200706_065241.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 149
Bunu da dün akşam yapmıştım

Eklentiler

• IMG_20200706_070203.webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 159
Kızlar merhaba bat 3 test de hafif silik çizgi çıktı ve bu ilk 5 dakika da çıkan

Regli geciksin ben hiç birşey görmedim çizgi olarak c cizgsii var yakınlaştırdim ettim göremedim inşallah vardır istersen bugün kan ver bı sabah erken saati şuan

Regli geciksin ben hiç birşey görmedim çizgi olarak c cizgsii var yakınlaştırdim ettim göremedim inşallah vardır istersen bugün kan ver bı sabah erken saati şuan
Çok dikkatli bakınca görünüyor canım bakalım Bi üç gün daha bekleyim gecikirse kan veririm artık

Hafif te olsa pembelik var adetin gecti mi cizgi hemen ciktiysa sonic pozitiftr

Bende testlerde çizgi göremedim. Çok ilginç bildiniz testler negatif. Ama hamileymişsiniz tebrik ederim fakat testleriniz gercekten negatif

Bende testlerde çizgi göremedim. Çok ilginç bildiniz testler negatif. Ama hamileymişsiniz tebrik ederim fakat testleriniz gercekten negatif
Canım çok hafif bir çizgi var gebeliği mi de aşağıda paylaştığım testle öğrendim siz görmediniz belki ama ben gördüm o çizgiyi

Eklentiler

• Snapchat-1851724095.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…