- 25 Nisan 2020
- 824
- 481
- 53
Belirtiniz var miydi varsa nelerdi bende pazar gunu yapmayi dusunuyorum adetime 3 gun kala3 haftalık hamileyim
Hayırlı olsuuun sağlıkla kucağına al inşallaaah3 haftalık hamileyim
Baş dönmesi uyku hali mide de yanma vardıBelirtiniz var miydi varsa nelerdi bende pazar gunu yapmayi dusunuyorum adetime 3 gun kala
İnşallah canım darısı isteyenlerin başınaHayırlı olsuuun sağlıkla kucağına al inşallaaah
Beta HCG 39,75 çıktı daha adetime 2 gün var doktor yeni olduğu için dedi ama aklıma takildi normaliHayırlı olsuuun sağlıkla kucağına al inşallaaah
Bu değerle testiniz var mı ? Silik mi belirgin mi atar mısınız?Beta HCG 39,75 çıktı daha adetime 2 gün var doktor yeni olduğu için dedi ama aklıma takildi normali
Bu değerle testiniz var mı ? Silik mi belirgin mi atar mısınız?
Dün yapmıştımBu değerle testiniz var mı ? Silik mi belirgin mi atar mısınız?
39 da vardır dimi doktor 3 haftalık dediTeşekkür ederimben lan vermeye korkuyorum şimdilik adet tarihimi bekliyorum bakalım
Tabi ki ben ilk gebeligimi bhcg 5.8 ile öğrendim adetten 6 gün önce39 da vardır dimi doktor 3 haftalık dedi
İnşallah darısı sizin de başınıza güzel haberlerinizi bekliyorumTabi ki ben ilk gebeligimi bhcg 5.8 ile öğrendim adetten 6 gün öncekızım 2 yaşında şimdi inşallah sizinde değeriniz katlanarak gider
Merak ettim cnm durumun nasilİnşallah darısı sizin de başınıza güzel haberlerinizi bekliyorum
İyiyiz çok şükür canım teşekkür ederimMerak ettim cnm durumun nasil
Bebeğinizi gördünüz mü ultrasondaİyiyiz çok şükür canım teşekkür ederim
Daha göremedik kesesini gördük sadece doktor daha erken dedi görmek için rahimim de sıvı birikintisi varmış o yüzden düşüğe sebep olmasını önlemek için progestan verdiBebeğinizi gördünüz mü ultrasonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?