İdrar testi

Insan böyle daha çok merak ediyor
Valla deli sacmasi

Eskiden köyde bir kız küçük abdestini yaptıktan sonra bir taşla temizlenmiş kendini meğer o taşı bi erkek te kullanmış kız o taşa yapışan sperm le hamile kalmis

Bende kız sizi keklemis haberiniz yok madem öyle kolay ben niye hamile kalmıyorum dedim ama onlar inanmış ne desem bos

Gecmiş olsun Sağ Salim Kuçağına al canım Bizlerede dua et Bizde hemen önce bebişlerimize kavuşalım
Geç kavuşunca hasret çekenleri anlıyor insan. Her namazda hamile kalmak için hasretle bekleyenlere dua ediyorum tez zamanda Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah

Kız eskiden bize de böyle çok hikayeler anlatılırdı. Aynı banyoya girip hamile kalanlar filan. Yani mümkün değil bence de
Bence de kız gerçeği ört pas etmek için uydurmuş

Taşla mı temizlemiş kendini erkek de mi kullanmış o taşı konunun neresinden tutsam elimde kalıyor

Ama sana şunu diyim, bi kere ilginç hamile kalınma ile ilgili bi bilgi okudum googleda. Kız babasının spermi olan sandalyeye bilmeden oturup hamile kalmıştı. Yani gerçek olay falan diyordu. O yüzden belki de kvnin anlattığı doğrudur ama kızın taşla kendini temizlemesi

Kız eskiden bize de böyle çok hikayeler anlatılırdı. Aynı banyoya girip hamile kalanlar filan. Yani mümkün değil bence de
Bence de kız gerçeği ört pas etmek için uydurmuş
işte gelde anlat
zaten bende ilk onu sordum neee taş mı dedim eveeet eskiden heryer de su yoktu bizde öyle temizliyordik dedi eltim de onaylayinca ben taşamı sasirayim aynı taşı bulmasına mi sasirayim hamile kalmasına mi sasirayim anlamadım valla

Kız taşdan temizdir be. Öyle bi gelenek varsa o taşa kimler nerelerini siliyordur bunu akıl edememişler mi kim kimden hamile kalmış belli değil

Kız taşdan temizdir be. Öyle bi gelenek varsa o taşa kimler nerelerini siliyordur bunu akıl edememişler mi kim kimsen hamile kalmış belli değil
Biliyorum valla annemde köyde büyümüş hiç böyle birseyden bahsetmedi taşla temizleniyorduk ta demedi hiç..
Benim kv çabuk inanan biri hemen inanamis

Biliyorum valla annemde köyde büyümüş hiç böyle birseyden bahsetmedi taşla temizleniyorduk ta demedi hiç..
Benim kv çabuk inanan biri hemen inanamis

Yaprak falan anlarım da taş ney ya. Su bulamıyorlar anladık ama köy ya ağaç vardır illaki. Yaprak da iş görür. İlla taşla bi taraflarını yırtacaklar

hayır yapmadım ama araştırdığım kadarıyla bazı kistler sonucu pozitif yapabiliyormuş ve yaşadıklarım kist belirtisi olabilir.sonuçta kist varsa ve etkiliyorsa yine pozitif çıkacak sonuç
Yani olabilir tabi ki ama riske atmasan mi? Oldu ki düşük ihtimal hamilesin, aldırmak için kısıtlı zaman var.

hayır yapmadım ama araştırdığım kadarıyla bazı kistler sonucu pozitif yapabiliyormuş ve yaşadıklarım kist belirtisi olabilir.sonuçta kist varsa ve etkiliyorsa yine pozitif çıkacak sonuç

Hayırlısı olsun hakkınızda. Umarım bebek değildir. Senin için ne kadar zor olursa olsun verilen bir canı almanız taraftarı değilim. Bir tanıdığım evliliğin ilk yıllarında hamile kaldı. Hazır olmadığını söyleyip aldırdılar. 20 yıl geçti ve çocukları olmuyor. Bence iyi düşün ve doğru karar ver. Kaç yaşındasın bu arada

İyi bir bölümde son sınıf öğrencisiyim böyle bir durum varsa maalesef tek çare var

İyi bir bölümde son sınıf öğrencisiyim böyle bir durum varsa maalesef tek çare var

Anladım Allah yardımcınız olsun diyebileceğim bir şey kalmadı. Zor Bi durum. Sen istemiyorsun veriyor rabbim. Ben istiyorum vermiyor. İmtihan işte ikimizin de. Ama diğer olasılığı bir düşün derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…