idrar testi ve silik çizgi aldatmacası

Sudemerve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
2.198
24
108
Trabzon
Merha arkadaşlar. İki ay önce geöçirdiğim kimyasal gebelikten sonra bu ay yeniden bebek için bekliyorum. 24 aralık son adet tarihim. Benim takibime göre yumurtlama dönemim ayın 6 sı ve 9 u arasına denk geliyor. Fakat burada okuduğum yumurta çatlayınca salgılanan akıntı ayın 10 da oldu. Ve yalnızca bir kez böyle bir akıntı oldu. Acelem neyse ayın 16 sında kan tahlili yaptırdım. Negatif. Ama ondan onca yaptığım idrar testlerinde silik çizgiyi 4-5 kere gördüm. Özellikle sabah yaptığımda. Dün de idrar testi yaptım bu sefer hiç bir şey çıkmadı. Galiba testlere fazla güvenip ümitlendim. Sizce kan tahlilini yenilemeli miyim? Çok mu erken yaptırdım. Şu an kasıklarımda ve rahim bölgemde hafif ağrılar var. Göğüslerim dasha önce hiç olmadığı kadar şiş ve ağrıyor. Yüzümde geçmeyen bir ateş var. Biliyorum bu kadar erken zamanda belirti görülmez ama...Böyle belirti göçsterenleriniz, ya da kan tahlili negatif çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenenleriniz var mı?

en sağlıklısı kan testi canım. bendede silik çıktı bir çizgi net 2.çzgi belirsiz değilim dedim 2 günde öyle geçti sonradan kuşkulandım kan testi yaptırdım . zaten doktorda dedi %70 doğruluk payı varmış .

Senin değerin ne çıktı canım. Hamile misin inşallah?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…