• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testi ve adet döngüsü lütfen bakar mısınız?!

DilekBurcu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2019
1.286
807
73
Geçen ay döngüm 36 güne çıktı eğer 36 günden hesaplarsam şuan idrar testim silik çıktı normal ama 1 kere döngüm 36 güne çıktı neye göre bakmalıyım ve ilk 2 dk baktım 2. Çizgi yoktu 5 saat sonra çöpe atmak için baktım hayalet çizgi çıktı sizce ne yapmalıyım

Eklentiler

• IMG_20191029_021320.jpg
    IMG_20191029_021320.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 459
İnşallah bebiş vardır sabah idrar testimi tekrarlicam çarşamba kan vericem yarın 29 Ekim olduğu için kan veremiyorum
Canım hevesini asla kırmak istemem ama gebelik testlerinde ilk 5 dakikadan sonraki sonucu dikkate almamalısın içerisinde yazar zaten sabah aç karnına ilk idrarla yapman daha doğru sonuç verecektir .. inşallah hamilesindir şimdiden tebrikler 🙏🏻

Canım hevesini asla kırmak istemem ama gebelik testlerinde ilk 5 dakikadan sonraki sonucu dikkate almamalısın içerisinde yazar zaten sabah aç karnına ilk idrarla yapman daha doğru sonuç verecektir .. inşallah hamilesindir şimdiden tebrikler 🙏🏻
Teşekkür ederim zaten heveslenmek istemiyorum ama yorumları okudum böyle olup hamile olan varmış kimisi öğlen 5 te test yapıp çizgiyi görmeyip sabah hayalet çizgi görüp hamile olduğunu öğrenenler var ama doğru neyse olsun Allah hayırlısını versin bir testim daha var sabah yapıcam mutlaka

Görünüyor ama buharlaşma çizgisi olabilir beş saat sonra gördüğün için inşallah vardır

Teşekkür ederim zaten heveslenmek istemiyorum ama yorumları okudum böyle olup hamile olan varmış kimisi öğlen 5 te test yapıp çizgiyi görmeyip sabah hayalet çizgi görüp hamile olduğunu öğrenenler var ama doğru neyse olsun Allah hayırlısını versin bir testim daha var sabah yapıcam mutlaka
Tabimi bende o yüzden açıklamak istedim kimisi kaç gün sonra öğreniyor kaç kere test yapıp yok çıkıp kanda öğrenenler inşallah hamilesinizdir 🥰❤️ Mutlaka bilgilendirin bizi 🙏🏻

Tabimi bende o yüzden açıklamak istedim kimisi kaç gün sonra öğreniyor kaç kere test yapıp yok çıkıp kanda öğrenenler inşallah hamilesinizdir 🥰❤ Mutlaka bilgilendirin bizi 🙏🏻
Şimdi bir daha yaptım 2. Çizgi lambaya bakınca belli oluyor 5 dkda gördüm bu sefer ama çok silik belkide yeni yeni hamileyim dir inşallah test doğrudur ya kesin kan vericem

Şimdi bir daha yaptım 2. Çizgi lambaya bakınca belli oluyor 5 dkda gördüm bu sefer ama çok silik belkide yeni yeni hamileyim dir inşallah test doğrudur ya kesin kan vericem
Suan verme bekle bence. Sonra ayri bi strese girersin.3 gun filan beklesen daha iyi olur. Hatta 5 gun.

Suan verme bekle bence. Sonra ayri bi strese girersin.3 gun filan beklesen daha iyi olur. Hatta 5 gun.
Aslında doğru diyorsun test düşük çıkarsa şüpheye düşücem daha çok canım sıkılacak belkide daha çok çok yeni gebelik teşekkür ederim 😊🤗

Aslında doğru diyorsun test düşük çıkarsa şüpheye düşücem daha çok canım sıkılacak belkide daha çok çok yeni gebelik teşekkür ederim 😊🤗
Kesinlikle strese girme..
Bekle bekleyebildigin kadar. En kotüsu 2 3 gun sora idrar testi yaparsin tekrsr.

Kesinlikle strese girme..
Bekle bekleyebildigin kadar. En kotüsu 2 3 gun sora idrar testi yaparsin tekrsr.
Aradan belki en fazla bir saat geçti testi hamile değilim biliyorum ama en azından kafamdan atayım umut insanı daha çok bitiriyor diye yaptım 2 dk sonra çıkmayınca rahatladım biliyor musun dedim ki bu seferde olmadı ama olur beklerim sabır yeter ki dedim saatler sonra ikinci çizgiyi görünce ağladım ya kendimi kandırıyorsam diye 2 kişiye attım sonra tekrar sabah test yaptım belli belirsiz gördüm fakat oda şimdi saatler sonra diğerine inat gibi kuruyunca silindi umut cidden insanı bitiriyor belirsizlik insanı gerçekten tüketiyor olmayışına üzülmem Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyor buna inanıyorum ama beni şuan tüketiyor keşke o testi çöpe atsaydım diyorum bir anda öğrenseydim hamilesin veya değilsin diye ama şu belirsizliği yaşamasaydım😑😑😑😥😥😥

• Üzgünüm
Reactions: H M
Aradan belki en fazla bir saat geçti testi hamile değilim biliyorum ama en azından kafamdan atayım umut insanı daha çok bitiriyor diye yaptım 2 dk sonra çıkmayınca rahatladım biliyor musun dedim ki bu seferde olmadı ama olur beklerim sabır yeter ki dedim saatler sonra ikinci çizgiyi görünce ağladım ya kendimi kandırıyorsam diye 2 kişiye attım sonra tekrar sabah test yaptım belli belirsiz gördüm fakat oda şimdi saatler sonra diğerine inat gibi kuruyunca silindi umut cidden insanı bitiriyor belirsizlik insanı gerçekten tüketiyor olmayışına üzülmem Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyor buna inanıyorum ama beni şuan tüketiyor keşke o testi çöpe atsaydım diyorum bir anda öğrenseydim hamilesin veya değilsin diye ama şu belirsizliği yaşamasaydım😑😑😑😥😥😥
Böyle stres yapacağına erken gebelik testi alsana canm daha kolay olur senin icin en azindan bu geceyi düşünmeden geçirirsin

Böyle stres yapacağına erken gebelik testi alsana canm daha kolay olur senin icin en azindan bu geceyi düşünmeden geçirirsin
Ya stres değil belirsizlik üzüyor sadece yarın direk kan vericem idrar testi yapıp daha fazla var mı yok mu düşünmicem eşim hastahanede çalışıyor konuştuk birlikte verelim dedi bakalım hayırlısı varsa nasip inşallah minnak bir tontik vardır yoksa bir gün insallah olucak zaten 😑

• Beğen
Reactions: H M
Bnce kesinlikle hamilesin canım. Gebelik yoksa silikte olsa 2.çizgi kesinlikle çıkmaz. He gebeliğin sağlıklıdır yada değildir, devam eder yada etmez o ayrı konu ama test sonucun pozitif. Ben şimdiden tebrik edeyim. Allah tamamına erdirsin inşallah canım.

Canım bende iki testte de silik görmüştüm hatta baya silikti ve kan verdiğimde 23.06 çıkmıştı çok yeniydi şuan 6 haftalik olduk bile kesinlikle kan ver 💜👶🏻

Back