- Konu Sahibi paradisekiss
-
canım bu slik hayali falan değil gayet belli gebelik var hayırlı olsunGaliba yüklendi
Hayırlı olsun bariz belli hamilesinizGaliba yüklendi
Baya baya hamilesin, sağlıklı ilerler inşallahGaliba yüklendi
canım bu slik hayali falan değil gayet belli gebelik var hayırlı olsun
Hayırlı olsun bariz belli hamilesiniz
Gerçekten mi ümitlenmek istemiyordum ama gidip kan testi vereyim hemen teşekkür ederim hepinize Allah isteyen herkese nasip etsinBaya baya hamilesin, sağlıklı ilerler inşallah
aminGerçekten mi ümitlenmek istemiyordum ama gidip kan testi vereyim hemen teşekkür ederim hepinize Allah isteyen herkese nasip etsin
Biraz daha durup test etseniz bebek gelicek yaniGerçekten mi ümitlenmek istemiyordum ama gidip kan testi vereyim hemen teşekkür ederim hepinize Allah isteyen herkese nasip etsin
İnsan inanamıyor ondan şaşkınlık içindeyim mazur görünBiraz daha durup test etseniz bebek gelicek yanirabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin herkese nasıp etsin
Bencede var sağlıkla gelsin kan verip sonucundan haber et canımGaliba yüklendi
4 gibi belli olacakmış e nabıza geç giriliyormuş dayanabilirsem e nabızdan bakarım yoksa saat 4 te gidip öğrenicem tekrar :)Kan testi verdin mi? Ne zaman çıkarmış? :)
Ben sağlık ocağında sabah 9 da yaptırdım bugün de, ondan sordum. :) sen hastanede heralde4 gibi belli olacakmış e nabıza geç giriliyormuş dayanabilirsem e nabızdan bakarım yoksa saat 4 te gidip öğrenicem tekrar :)
Bende sağlık ocağında yaptırdım inşallah sende güzel haberler alırsın :)Ben sağlık ocağında sabah 9 da yaptırdım bugün de, ondan sordum. :) sen hastanede heralde
Ben sadece gebelik değil, gebelikte istenen bütün testler için kan verdim, bazı testler çıkmış, bazıları henüz çıkmamış internetten takip ediyorum. En merak ettiğim de Beta HCG tabiiBende sağlık ocağında yaptırdım inşallah sende güzel haberler alırsın :)
Yok sadece gebelik testi verdim diğerlerini bilmiyorumdum bende bakayım internetten onları hastanede yaptırırım muhtemelen bi emin olayımda hamile olduğumdanBen sadece gebelik değil, gebelikte istenen bütün testler için kan verdim, bazı testler çıkmış, bazıları henüz çıkmamış internetten takip ediyorum. En merak ettiğim de Beta HCG tabii
Doktor bana dedi ki, gebelik şüphesi varsa burası senin için riskli, bu yüzden gebelik testi ile beraber istenen tüm testleri yaptıralım, bir daha bir daha gidip gelme.Yok sadece gebelik testi verdim diğerlerini bilmiyorumdum bende bakayım internetten onları hastanede yaptırırım muhtemelen bi emin olayımda hamile olduğumdan
Başta araştırıp gitmedim alelacele çıktım evden doktora gittiğimde hepsini soracağım teşekkür ederimDoktor bana dedi ki, gebelik şüphesi varsa burası senin için riskli, bu yüzden gebelik testi ile beraber istenen tüm testleri yaptıralım, bir daha bir daha gidip gelme.
Hepatitler, kan sayımı, beta, b12, hemogram diğer hastalıklar falan, 4 tüp kan alındı bugün. Eğer hamilelik varsa jinekoloğa gittiğinde sadece idrar tahlili yaptırırsın dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?