- Konu Sahibi mirzaefnan
-
kasıklarımdan başlayıp aşağı doğru inen bi sancı var tam olarak anlam veremiyorum neden acaba ? hamilelikte kasık ağrısı bu şekildemi olur.
sabah kan testine gidicem çok heyecanlandım :) ama ya aksi çıkarsa
birde hamile kalıp adet zamanı adetle atılması durumu varmış o çok takılıyo kafama.. testten sonra sonucu paylaşırım. inş. vardır.
TEBRİK EDDERİMMMM....kan testimi yaptırdımmm :) hamileymişim 15-20 günlük. sonucum 801,45 çıktı :) allahıma şükürler olsunn herkese nasip etsin allahım...
kan testimi yaptırdımmm :) hamileymişim 15-20 günlük. sonucum 801,45 çıktı :) allahıma şükürler olsunn herkese nasip etsin allahım...
TEBRİK EDDERİMMMM....
Allah sağ salim sağlıkla sıhahtle kucağına almayı nasip eder inşaallahh...Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...Biz isteyenler için de dua eder misin hamiş arkadaşım?
kan testimi yaptırdımmm :) hamileymişim 15-20 günlük. sonucum 801,45 çıktı :) allahıma şükürler olsunn herkese nasip etsin allahım...
tebrik ederim canım allahım sağlıklı mutlu uzun ömürler nasip etsin..çok sevindim :))
canım belırtılerını tam olarak yazar mısın mumkunse??? ne zaman anladın veya hıssettın??
senın adına cooooooook sevındım arkadaşım hayırlısıyla saglıkla doğar buyur ınşallah analı babalı. MAŞALLAHH .Nazar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?