• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testi sabah mı yapılmalı

• Konu Sahibi Konu Sahibi gzgzz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gzgzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2020
450
552
53
34
Merhaba arkadaşlar
Gebelik testini sabah yapmak zorunda mıyız?gün içinde yapınca doğru sonuç almama ihtimalimiz var mı?

Sabah idrar sıkışık olduğundan içinde beta hcg hormonu daha çok oluyor. O yüzden ilk idrarla yapın derler ama günün biraz geçtikten sonra istediğin saatte de yapsan bence çıkar.

Regl günü veya geçtiyse hiç farketmez . Ama reflden önce yapıcaksanız sbah yapmanızda fayda var

Merhaba arkadaşlar
Gebelik testini sabah yapmak zorunda mıyız?gün içinde yapınca doğru sonuç almama ihtimalimiz var mı?
Ben 5 gün kala öğlen yapmıştım testi ama en iyisi sabah ilk idrar bazen çıkmıyor sonra stres yaşanıyor. Gün içinde sıvı alımı hcg miktarını seyreltiyor

Gecikmene bağlı..sabah testi kesin sonuc..
Eger gün geçtiyse öğlende yapsan cikar

Screenshot_20201002-224754_Chrome.webp
benim günüm 5 gün geçti sizce varmı

Kan testi yaptırdınız mı hamilemisiniz :)
Benim gecikmenin 6.günü ben tuvaletim gelsin diye su içtim hemen az idrarım gelince test yaptım negatif ama normal test erken değildi
değilim canım yarın hsg çekilcem normalde yumurtlama tedavisi başlandı ama sağlıkçıyım covıd aşısı olcam 2 ay ertelendi

Aaa nasıl pozitif çıktı ki. Bende sağlıkçıyım aşı olmadım tedavi için
Bende anlamadım valla ikinci kez öyle cikiyo
Tedavi veren doktorda bana asi daha önemli bence ama sen bilirsin dedi söyle düşün hamilesin covid oldun bebeğe daha çok zararlı olur canım en azından asi ile daha hafif atlatırsın

Bende anlamadım valla ikinci kez öyle cikiyo
Tedavi veren doktorda bana asi daha önemli bence ama sen bilirsin dedi söyle düşün hamilesin covid oldun bebeğe daha çok zararlı olur canım en azından asi ile daha hafif atlatırsın
Ben bu adetimde aşılamaya başlıcam ilaçları falan aldık o yüzden de bakalım her zaman vurunabilirmişim hakkımı

Ben bu adetimde aşılamaya başlıcam ilaçları falan aldık o yüzden de bakalım her zaman vurunabilirmişim hakkımı
Öyle ama 2 ay ara vermen lazım 1 ay arayla 2 doz oluyo sonrasında aşı sıkıntıda olursa malum az sayıda geldi

Back