Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 5 gün kala öğlen yapmıştım testi ama en iyisi sabah ilk idrar bazen çıkmıyor sonra stres yaşanıyor. Gün içinde sıvı alımı hcg miktarını seyreltiyorMerhaba arkadaşlar
Gebelik testini sabah yapmak zorunda mıyız?gün içinde yapınca doğru sonuç almama ihtimalimiz var mı?
Teşekkür ederimSabah idrar sıkışık olduğundan içinde beta hcg hormonu daha çok oluyor. O yüzden ilk idrarla yapın derler ama günün biraz geçtikten sonra istediğin saatte de yapsan bence çıkar.
Teşekkür ederimBen 5 gün kala öğlen yapmıştım testi ama en iyisi sabah ilk idrar bazen çıkmıyor sonra stres yaşanıyor. Gün içinde sıvı alımı hcg miktarını seyreltiyor
Bence var çünkü benim ilk hamileliğimde de aynen böyleydi 3 tane yaptım üçü de böyleydi ve kanda da çıkmıştı. İnşallah düşündüğümüz gibidirEki Görüntüle 2699584 benim günüm 5 gün geçti sizce varmı
Kan testi yaptırdınız mı hamilemisiniz :)Eki Görüntüle 2699584 benim günüm 5 gün geçti sizce varmı
değilim canım yarın hsg çekilcem normalde yumurtlama tedavisi başlandı ama sağlıkçıyım covıd aşısı olcam 2 ay ertelendiKan testi yaptırdınız mı hamilemisiniz :)
Benim gecikmenin 6.günü ben tuvaletim gelsin diye su içtim hemen az idrarım gelince test yaptım negatif ama normal test erken değildi
Aaa nasıl pozitif çıktı ki. Bende sağlıkçıyım aşı olmadım tedavi içindeğilim canım yarın hsg çekilcem normalde yumurtlama tedavisi başlandı ama sağlıkçıyım covıd aşısı olcam 2 ay ertelendi
Bende anlamadım valla ikinci kez öyle cikiyoAaa nasıl pozitif çıktı ki. Bende sağlıkçıyım aşı olmadım tedavi için
Ben bu adetimde aşılamaya başlıcam ilaçları falan aldık o yüzden de bakalım her zaman vurunabilirmişim hakkımıBende anlamadım valla ikinci kez öyle cikiyo
Tedavi veren doktorda bana asi daha önemli bence ama sen bilirsin dedi söyle düşün hamilesin covid oldun bebeğe daha çok zararlı olur canım en azından asi ile daha hafif atlatırsın
Öyle ama 2 ay ara vermen lazım 1 ay arayla 2 doz oluyo sonrasında aşı sıkıntıda olursa malum az sayıda geldiBen bu adetimde aşılamaya başlıcam ilaçları falan aldık o yüzden de bakalım her zaman vurunabilirmişim hakkımı