- 7 Şubat 2025
- 29
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi eliffff122
-
Testleri atmamışsınızKızlar öncelikle merhaba regle 3 gün kala erken gebelik testi yaptım anında 2.çizgi çıktı inanamadım 3 tane daha yaptım hepsi çift çizgi hastaneye gittik kan testi yaptık negatif çıktı bu sabah tekrar test yaptım yine pozitif toplam 6 test yaptım hepsi pozitif başına böyle birşey gelen var mı 2 gün kaldı regle
Evet doğru diyorsunu ama farklı farklı testlerle tam 6 test yaptım ve hepsi hemen çıktı çok tuhaf değil miKan gerçek sonuç. Kana karışmadan idrar da çıkmaz .
Hayır inanın 5 dakika bile geçmemişti sadece 1 testin fotoğrafını atıyorum size zaten fotoğrafta da göründüğü gibi daha kırmızılığı yeni dağılıyordu saniyesinde çıktıTestleri atmamışsınız
Hepsinde birden çıkmaz bence aralarında kuruma çizgisi var.
İlaç kullanıyor musunuz nadirde olsa böbrek hastalığı yada hormonal bozukluk hcg var gibi gösteriyor idrar daEvet doğru diyorsunu ama farklı farklı testlerle tam 6 test yaptım ve hepsi hemen çıktı çok tuhaf değil mi
Bu bozuk test dağılmışHayır inanın 5 dakika bile geçmemişti sadece 1 testin fotoğrafını atıyorum size zaten fotoğrafta da göründüğü gibi daha kırmızılığı yeni dağılıyordu saniyesinde çıktı
Bu başıma çok kez geldiği için bitşey diyemiyorumHayır inanın 5 dakika bile geçmemişti sadece 1 testin fotoğrafını atıyorum size zaten fotoğrafta da göründüğü gibi daha kırmızılığı yeni dağılıyordu saniyesinde çıktı
Daha kırmızılığı yeni dağılıyordu diye belirtmiştim yazımda halbuki idrarı damlatır damlatmak saniyesinde çekildiBu bozuk test dağılmış
Reglimin geçmesini bekleyeceğimBu başıma çok kez geldiği için bitşey diyemiyorumiçinize sinmiyorsa kan verin ama kan testinin yanılması çok düşük ihtimal ama imkansız değil tabi
Hayır kullanmıyorumİlaç kullanıyor musunuz nadirde olsa böbrek hastalığı yada hormonal bozukluk hcg var gibi gösteriyor idrar da
Benimde idrar testim negatif cikmisti reglimin 1. Gunu kan verdim o da negatif cikti 2 gun oldu 4 gun gecti regli olmadim yine evde test yaptim negatif kanda da negatigi gorunce doktorum sokturucu verdi ama icmedim adet gelene kadar umut vardir dedim. 4. Gunu test verdim pozitif hamileymisim meger doktorum kan bile yanlis cikmis olabilir demisti yani bu konularda her an hersey olabiliyor hersey gonlunuzce olsun insallahKızlar öncelikle merhaba regle 3 gün kala erken gebelik testi yaptım anında 2.çizgi çıktı inanamadım 3 tane daha yaptım hepsi çift çizgi hastaneye gittik kan testi yaptık negatif çıktı bu sabah tekrar test yaptım yine pozitif toplam 6 test yaptım hepsi pozitif başına böyle birşey gelen var mı 2 gün kaldı regle
Ayyy çok sevindim sizin adınıza inşallah bekliyorumBenimde idrar testim negatif cikmisti reglimin 1. Gunu kan verdim o da negatif cikti 2 gun oldu 4 gun gecti regli olmadim yine evde test yaptim negatif kanda da negatigi gorunce doktorum sokturucu verdi ama icmedim adet gelene kadar umut vardir dedim. 4. Gunu test verdim pozitif hamileymisim meger doktorum kan bile yanlis cikmis olabilir demisti yani bu konularda her an hersey olabiliyor hersey gonlunuzce olsun insallah
Benim iki sene once oldu bu durum. Zaten bebegimide 6 aylikken kanamam basladigi icin erken dogum ile kaybettimAyyy çok sevindim sizin adınıza inşallah bekliyorum
Başınız sağolsun çok üzüldüm sizin adınıza çok zor bir durum peki tekrar çocuğunuz oldu muBenim iki sene once oldu bu durum. Zaten bebegimide 6 aylikken kanamam basladigi icin erken dogum ile kaybettim
Zaten 8 yasinda bir kizim var oglum da olcakti ama iste kader kismetBaşınız sağolsun çok üzüldüm sizin adınıza çok zor bir durum peki tekrar çocuğunuz oldu mu
İnanın böyle bir durum ilk defa başıma geliyor yani test saatlerce beklese kuruma çizgisi derim fakat dakikalar içinde belirdi ve tek markaylada kalmadım inşallah vardır bekliyorumÇok ilginç. Kan testinde yanlışlık mı yapıldı acaba. 6 test nasıl bozuk olabilir ki. Hamile olma ihtimaliniz bence hala var
Allah kızınıza sağlıklı uzun ömürler nasip etsin umarım tekrardan olurZaten 8 yasinda bir kizim var oglum da olcakti ama iste kader kismetsonrasinda da cesaret edemedim hatta suan 9 gun gecikmem var evde test yaptim negatif ama kan veremiyorum ugraslara giremiyorum artik varsa vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?