- Konu Sahibi eliffff122
-
İsteyen herkse nasip etsin rabbim. Sizde kani baska yerde verin brn kana guvenmistim negatif hamile degilim dedim ama net hamileymisim baska yerde tekrarlayinAllah kızınıza sağlıklı uzun ömürler nasip etsin umarım tekrardan olur
Ne gibi şikayetleriniz vardı benim bir hafta önce başlayan bel ağrım ve sol kaşık ağrım ama 1/2 dakikalık belki o kadar bile sürmüyordur birde yüzümde aşırı derecede yanma oldu bugün daha çok şiddetlendi tuhaf bir kızarıklık var ve acıyorHayırlısı olsun inşallah. Ben adet zamanım gelmeden test yapmıştım ve hemen silik çizgi görmüştüm. 2 gün sonra teste gittiğimde doktor hamile kalır kalmaz mı geldin demişti. Beta hcg çok düşüktü
Amin inşallah reglim gecikirse farklı yerde vericemİsteyen herkse nasip etsin rabbim. Sizde kani baska yerde verin brn kana guvenmistim negatif hamile degilim dedim ama net hamileymisim baska yerde tekrarlayin
Amin inşallah reglim gecik farklı yerde vericemİsteyen herkse nasip etsin rabbim. Sizde kani baska yerde verin brn kana guvenmistim negatif hamile degilim dedim ama net hamileymisim baska yerde tekrarlayin
Çok iyiÇocuk istedik, denedik ben de bakalım olmuş mu diye yaptım yani testi
Artık test yapmak istemiyorum sonu hüsran olmasın diye pazar günü regl günüm geçerse direkt kana gidicem bu sefer farklı yerde baktırıcamOlur inşallah. Şuan kanda betahcg yükselmeye devam ediyor. Yarın yapacağınız testin çizgisinin diğerlerinden daha koyu çıkması gerekiyor. Gerçi başka yere kan verin. Aklınızda soru işareti kalmasın
Sende bendensinBende iki gün üst üste test yaptım pozitif çıktı .bugün kan verdim negatif çıktı.banada saçma geldi bu durum
İnsan üzülüyor ya geçen ayda kimyasal geçirdim yine olmadı galibaSende bendensin
Canım naptın benim reglim gecikti normalde dün olmam gerekiyordu bugün test yaptım böyle çıktı yineİnsan üzülüyor ya geçen ayda kimyasal geçirdim yine olmadı galiba
Bence hamilesiniz, öyle hissediyorum. Yarın lütfen kan verinCanım naptın benim reglim gecikti normalde dün olmam gerekiyordu bugün test yaptım böyle çıktı yine Eki Görüntüle 3542725
Ne zaman kan vereceksiniz beni de etiketlemeyi unutmayın lütfen sonuç çıkınca inşallah güzel sonuçlar alırsınızCanım naptın benim reglim gecikti normalde dün olmam gerekiyordu bugün test yaptım böyle çıktı yine Eki Görüntüle 3542725
İnşallahBence hamilesiniz, öyle hissediyorum. Yarın lütfen kan verin
İnşallahhhNe zaman kan vereceksiniz beni de etiketlemeyi unutmayın lütfen sonuç çıkınca inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Verdiniz mi kanİnşallahhhyarın vericem tabiki hemen haber veririm
Hamilelik belirtileriniz var mıHayır inanın 5 dakika bile geçmemişti sadece 1 testin fotoğrafını atıyorum size zaten fotoğrafta da göründüğü gibi daha kırmızılığı yeni dağılıyordu saniyesinde çıktı
Vermeye geldim canımVerdiniz mi kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?