idrar testi negatif çıkıp sonradan hamile kalan varmı?

yorumun beni heycanlandırdı benimde 10 gün geçti 6. günü ve 9. günü evde test yaptın negatifti ümitlenmelimiyim bilemedim 2 gün dha bekleyip kan tahlili yaptırcam

Arkadaşlar evleneli bir yıl oldu. Korunmadığımız halde hiç hamilelik gerçekleşmedi. Bu ay doktora gitmeyi düşünüyorduk ki bugün dahil 6 gün gecikti adetim. Normalde adetlerim hep düzenlidir..Dün idrar tahlilim negatif çıktı. Çok moralim bozuldu. Pazartesi kan tahlili yaptırmayı düşÜnüyorum. Yorumunuz var mıdır acaba???

Selamin aleykum hanimlar benim size bir sorum olcak adetim geceli tam 9 gun oldu halen olmadim 2 kere test aldim negatif ama yuzumde felaket yanma ve karnimda asiri sislik sizce hamile olabilirmiuim

Kızlar reglim 5 gün gecikti idrar negatif aslında erken gebelik almıştım ama umudumu kesmek istemiyorum bayram tatili geçtikten sonra kan testi yaptırıcam 8 gün geçmiş olacağı İçin varsa gebelik çıkar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…