idrar testi negatif çıkıp sonradan hamile kalan varmı?

lütfen yardım edin adetim 11gün gecikti 1,5yıllık evliyim ilk kez böyle birşey oldu bugün kan testi yaptıdım negatif çıktı idrar testleri zaten negatif çıktı...yaşayan bilir bana bişey söleyin noluyor????kafamçokkarıştı

canım eğer sitres yapmıssan gecikme olabiliyor ama 11 günde çok fazla mutlaka bi doktora git canım geciktirmeden nedeni çıkar hemen inşallahta hamilesindir

slm kızlar ben yeni üye oldum bende artık bebğim olsun istiyorum,, 5 aydır korunmuyoruz bu ayda adetim 5 gün geçti idrar testi yaptım ama gene negatif çıktı :2:

ende 2 ay önce düşük yaptım bu hamilelik bana çok iyi gelecekti 4 gün oldu adetim gecikti ama ben daha adet günüm geçmeden test yapmaya başladım 4 test bitirdim yardım edin ne olur genede hamile olabilirmiyim

Arkadaşlar merhaba

biz de uzun zamandır bebek için bekleyenlerdeniz. ama artık daha fazla beklemeyip şansımızı bir de aşılamayla deneyelim diye düşündük. ben de doktorumu aradım, bu ay aşılama için gelmek istediğimizi söyledim. adetin 2 veya 3. günü gel dedi. ben de adet olmayı bekliyordum.9 haziran akşamı olmam gerekiyordu. bir düğündeydik o akşam, ve karnım ağrımaya başladı. tamam dedim. oluyor sanırım. eve geldim baktım biraz kahverengi kanamam olmuş. tamam dedim salı günü gideriz. pazar günü de hastayım dedim ama sadece bir iki damla leke gelmiş. pazartesi baktım rengi açıldı beyaza döndü.adet olucam derken kesildi. sonra bende banyo yaptım. böylesi ilk defa başıma geldi. anlamadım noluyor. pazartesi günü akşam idrar testi yaptım negatif. bugün çarşamba. ama tekrar test yapmadım. adet de olmadım. hiç bir belirtim de yok. böyle idrar testi negatif çıkıpta hamile olan var mı aranızda? yada tecrübeli anneler veya anne adayları, yeni hamile olanlar adetin geçtiği ilk günlerde belirtiniz oluyor muydu? şimdi hamile miyim değil miyim hiç bilmiyorum. aklım çok karışık. bir kaç gün daha bekleyip adet olmazsam kanda beta baktıracağım. tecrübeli arkadaşlar bir fikriniz varsa nolur söyleyin. böyle bişey olabilir mi?

sevgilerimle

adetımın üstünden 3 gün gecmıstı negatıf verıyodu test.. ertesı gun çöpte gördüm kı ıkıncı renk hafıf pembe.. test aldım bı daha yaptım.. ıkıncı renk 5 dk.dan sonra belırdı bıraz. beta baktırdım hemen gıdıp. hamıle oldugumu ögrendım.
testın uzerınde 20 dk. dan sonrakı degısımlerı dıkkate almayın yazıyodu ama hem bır gun öncekı hem de son yaptıgım test.. kesınlıkle bekleyınce daha net sonuc verdı

var mı gerçekten yaaaaaaa????????????????**
en geç 2 kasım regl olmalıyım. ama bu sabahki testim yine negatif.
buşekilde olup da hamile olduğunu öğrenen var mı?????????????????

var mı gerçekten yaaaaaaa????????????????**
en geç 2 kasım regl olmalıyım. ama bu sabahki testim yine negatif.
buşekilde olup da hamile olduğunu öğrenen var mı?????????????????

cemrecinar benim de 25 ekimde olmam gerekiyordu ama hala bekliyorum 4 test yaptım 2 şer gün arayla hep negatif, beklemedeyim, geç döllenme mi acaba da diyorum??? pazartesiyi beklicem canım olmadı bir kan tahlili yaptırıcam( sen de birkaç gün daha bekle olmadı kan tahlili yaptır, kesin sonuç verir.

ne yazıkki ben regl oldum canım
inş. senden güzel hbrler alırız

ne yazıkki ben regl oldum canım
inş. senden güzel hbrler alırız

hayırlısı olsun tatlım, önümüzdeki ay bekliyoruz öyleyse güzel haberi sıkma canını.. benden daha tık yok dün yine test yaptım negatif, çok taktım bu ay ondan oldu herhalde kendimi şartlandırdım mı naptım:)

hala regl olmadıysan doktora gitmelisin bence. bebekten ziyade kist bişi çıkmasın çok gecikti çünkü.
Allah hayırlısını versin arkadaşım hepimize.

slm arkadaslar benimde adetim 9 gun gecti ve 4kez test yaptim evde negatif cikti bugun saglik ocagina gittim once idrar negatif cinca kan aldilar pazartesu ogrenicem sonucunu kafam cok karisik ve uzgunum cokta merak ediyorum ne olur yardimci olun banada cok bebek istiyorum.daha once hic gecikmemisti ve en son eylulun 3ve 30 hastalandim neden bogle oldum ablamadimda ama negatif cikmasi beni cok uzdu kanda pozitif cikarmu sizce:-(

hala regl olmadıysan doktora gitmelisin bence. bebekten ziyade kist bişi çıkmasın çok gecikti çünkü.
Allah hayırlısını versin arkadaşım hepimize.

ah canım yeni gordum yazdığını, yok geç de olsa oldum( önümüzdeki aylara bakıcaz artık ne diyelim, bat 3 aralık yine aynı stresi yapmıcam ama Allahtan hayırlısı artık...

ah canım yeni gordum yazdığını, yok geç de olsa oldum( önümüzdeki aylara bakıcaz artık ne diyelim, bat 3 aralık yine aynı stresi yapmıcam ama Allahtan hayırlısı artık...

olsun arkadaşım yaa sorun değil:)
bebişler biliyo nezaman gelceni de, biz bilemiyoz işte. benim de bat yaklaşık 30 kasım. bu aralar yumurtlama dönemlerine girmek üzereyiz. hayırlısı bakalım.

selam canım. burda okadar çok şey okuyoruzki, herşey olabilir. ama genele bakmak gerekirse, reglin gecikmiş.
her harükarda doktora gitmelisin. tabi kan sonucun süpriz yapmasıysa:)

Adetime 8gün var dün ve bugün ıdrar testi yaptim dün yaptıktan hemen sonra tek çoğu çıktı 2-3 saat sonra atmak icin baktım ikinci çizgi hafif pembemsi gibi bugun yine yaptim bugün hassas testlerden yaptim negatif çıktı ama adetime 8 gün var sizce hamile olabilirmiyim dünkü test 2 saat sonra pembe olduğu icin yanlışmidr lutfen arkadaşlar cevap bekliyorm

bende uc gundur test yapıyorum silik cızgı gordum ıkı saat sonra ama ne kadar dogru bılemedım dunn gıttım kan tahlılı yaptırdım oda negatıf esimle bebiş ıstıyoruz beş aydırda korunmuyoruz 8 aylıkda evlıyız dr ye gıttım hıc bır sıkıntım olmadıgını degerlerımın cok ıı oldunu soyledı ama bu ay umutluydum ne hasta olacak gıbı agrım var nede baska sey cok kafam karısık ve sters doluyum galıba rabbım olmayann herkese hayırlı saglıklı bebekler nasıp etsın

ben de 6 yıllık evliğim 2 aşılam bir tüp bebek yaptırdır ama sonuc alamadık.bu ay adet günümde çok koyu bir kanama gibi bir sey oldu sadece bir gün sürdü bir daha gelmedi 6 gün oldu hala birsey yok idrar testi yaptım evde oda negatif çıktı bu günde kan tahlili verdim bakalım o ne çıkacak benim durumunda olan varmı arkadaşlar böyle olup hamile olanlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…