idrar testi negatif çıkıp sonradan hamile kalan varmı?

selam kızlar benımde adetım 15 gun gecıktıı ıdrar testı yaptım ama negatıf cıktı acaba yanlıs olabılırmıı ıstee ümitlenıyoruz

adet gördüğüm halde hamile olduğumu düşünüyordum ve altıncı haftada idrar testi yaptım negatif çıktı ,sizce bu doğrumudur yoksa yine de şu anda hamile olabilirmiyim, bende karın şişliği ve mide bulantısı var, kan testi yaptır derseniz yaptıramıyorum alerjim var ve kan veremiyorum malesef... eğer bilen olup yanıtlarsa sevinirim

kızlar hepinizin yazısını okuduum çok ümitlendim benimde adetim 5 gün geçti çok sabırsızlanıyorum eşimde ısrar ediyo kan testi için ama ben ısrarla o iki çizgiyi görmek istediğimden sürekli idrar tahlili yapıyorum negatif çıkıncada üzülüyorum ama ben ilk defa bir gün bile gecikmesken şimdi 5 gün gecikince çok ümitleniyorum ama korkuyorum ya çıkmazsa diyeee..ama siz öyle moralimi düzeltiniz kii iyiki varsınııız SAĞLICAKLA KALIN ..sevgiler..

kızlar merhaba bende hepinizin yazısını okudum bugün adetimi 1 gün geçti sabah test yaptım fakat çift çizgiyi göremedim belimde iki gündür o kadar çok ağrıyoki dün akşamda akıntı pembeydi , kan testi yaptırsammı diye düşünüyorum

merhaba arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. 3 ay önce doğum kontrol hapını bıraktım. bıraktıktan sonraki ilk ay adetim 10 gün geçti hamile değildim ve adet söktürücü ile adet oldum. bu ay yine 6 gün geçti az önce test yaptım negatif kasıklarım sızlar gibi ağrıyo. sanki adet olacağım gibi ama olmuyor. hamilemiyim acaba.:dilcikar:

Eklentiler

• $bebek_9.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 332
Benim adet günüm 5 gün geçmişti 3 defa idrar tahlili yaptırdım 3 ündede negatif çıktı sonra 12. günde kan tahlili yaptırdım bebeğim 5hafta 5 günlüktü

merhaba ben yeni üye oldum bu günlerde gebelik testi ile ilgili araştırma yapıyordum sizin mesajınız üzerine yeniden test almaya karar verdim. normalde 21 ocakta adet olacaktım 17 ocakta lekelenme tarzı kanamam oldu ertesi gün de hafif geldi sonra bi daha gelmedi. 24 ocakta test negatif çıktı. hiç belirti olmadığından hamiş değilim diye bi daha hiç test yapmadım. hamiş olmayı çok istiyom. inşallah tüm isteyenler gibi benim de sizin gibi olur ve sonuç pozitif çıkar.:1rolleyes:

idrar testini bence artık kimse kullanmasın beinm ilk hamileliğimde ultrasonda görünesie kadar idrar tahlili yaptım hepsi negatifdi çok saçma bi tahlil sinir bozucu.şimdi ikinciyi istiyorum ve kan tahlilinden başka bi tahlil tanımam.hayırlısı olsun.

merhaba arkadaşlar ben iki yıldır evliyim korunuyoduk eşimle.iki buçuk ay evvel kontrol için gittiğim zaman doktora bende on santimlik yumurtalığımda çikolata kisti olduğunu öğrendim ve ameliyat oldum.doktorum ödemden dolayı tüplerimden birinin tamemen diğerinin ise hafif tıkalı olduğunu söyledi.şimdi ise korunmayı bırakmamızı söyledi.bende çocuk istiyorum yani anlıycanız artık korunmuyoruz allahım isteyen herkese sağlıklı çocuklar nasibetsin banada.

arkadaşlar benimde adetim yedi gün geçti adet tarihim 2 gün geçtikten sonra 4 gün geçtikten sonra test yaptım hep negatifti bugun yaptım ilk kez silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm kan testi yaptırdım sonucu bekliyorum

Arkadaslar benimde bugun adet gunum 5 gun once erken sonuc veren idrar testi yaptim negatif cikti hic umidim yok ama bu saate kadar olmayincada insan acaba diyor nolurrr dua edinde olmiyim

kızlar benim de adetim 3 gün geçti de 10 gün önce doktor poliklinikte idrar testi yaptı negatif çıktı aama..sizce poliklinkteki idrar testleri ne kadar güvenilir..acaba hamilemiyimm ki 3 gün geçti de idrar testi yapmaktan ve negatif sonucu görmekten korkuyorum..

canım umarım hamilesindir ama labaratuvarda da yapılsa idrar testine hiç güven olmuyor benim negatifken pozitif gösterdi ya onun için bece keşke hiç idrarda değil direk kanda baktırsaydın canım ya umarım hamişsindir şimdiden geçmiş olsun

bugün adetim gecikeli 4.gün sabah evde test yaptım malesef negatif.moralim bozuldu.ama yinede kan testi yaptırayım diyorum .bi umut işte...

kızlarr
adet günüm 2 gün geçti olacakmışım gibi sancılandım, gögüslerim şişti ama olmadım. bu sabah eczaneden test aldım. tek çizgi çıktı
hamile olma ihtimalim var mı sizce???
ve eger hamileysem 2. çizgi ne zaman net olarak gözükür
çok moralim bozuldu:sinifsinif:mafoldumben

canım malesef deyilmişim şoktayım kan testi yaptırdım sonuç 2 çıktı negatif diyolar şaşırdım bende şoktayım yıkıldım adete hiç böyle bişey duydunmu

canım sıkma canını inş. zamanı gelince gelir.
ama sonuç 2 nasıl birşey bilmiyorum.
biraz daha bekle emin olmak için istersen
o da içine sinmezse ya da adet olmazsan başka bir yerde tekrar kan testi yaptır.
allah gönlüne göre versin inş...

sslm kızlar ben de en son 11 haziran da adet oldum. bgn kan testi yaptırdım sonuç 1.66,, hüsranla sonuclandı anlayacagınız paylaşmak istedim sizinle. ayrıca bi sorum var cok erken mı yaptırdım sizce bu testi?

ay ne güzelya inş bende olmam 4 gün geşti bu gün yaptım negatif. valla umut olyosunuz bize
:CüvCüv:

Adetiniz geçmeden idrar testi YÜKSEK OLASILIKLA yanıt vermez. ılla da idrar testi diyorsanız FORTEL ERKEN GEBELıK TESTı diye bişi var, onu kullanın, çünkü o çok hassas. Ama kan testi en garantisi. Ben idrarda negatifi gördükten 2 gün sonra kan testi yaptırmıştım ve pozitif çıkmıştı. Hem de fortel kullanmıştım ona rağmen!!

Adete 2 gün kala uyduruk bi idrar testi muhtemelen yanıt vermeyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…