• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İdrar testi ikinci çizgi dağıldı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bende hsg düşünüyorum hiç yapmadım daha önce belki vesile olur ben tarlusal içtim bekliyorum bugün test yaptım negatif çıktı ne olur ne olmaz diye yaptım bide benim düzenim iyice bozuldu adet olsam üzülüyorum olmasam üzülüyorum 🤷‍♀️
Sen ne zamandır istiyodun?

Siz ne kadar süredir istiyosunuz?
8 yıllık evliyim 25 yaşındayım 3 sene erken olduğu için korunduk sonra denemeye karar verdik olmadı eşimde varikiosel çıktı malesef ameliyat oldu oldu onu bekledik sonra allah nasip etti ama ömrüme nasip etmedi 3 ay ara verdi doktor 3 aydır bekliyorum daha nasip olmadı 🤷‍♀️

8 yıllık evliyim 25 yaşındayım 3 sene erken olduğu için korunduk sonra denemeye karar verdik olmadı eşimde varikiosel çıktı malesef ameliyat oldu oldu onu bekledik sonra allah nasip etti ama ömrüme nasip etmedi 3 ay ara verdi doktor 3 aydır bekliyorum daha nasip olmadı 🤷‍♀️
Allah en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere🤲🏻

Hiç mi hsg istemediler? Valla yaptır emin ol temiz oluğundan ya.
Hayır bugüne kadar gittiğim doktorlar hep bişeyin yok yok diyip yolladılar merve 🙁 zaten eşimin değerleri çok düşükmüş ondan olmuyormuş sonradan öğrendik tabi hep olur gözüyle bakıyorduk pek üstüne düşmedik hsg çektirip direk tedaviye başlıycam artık hangisi olursa

Hayır bugüne kadar gittiğim doktorlar hep bişeyin yok yok diyip yolladılar merve 🙁 zaten eşimin değerleri çok düşükmüş ondan olmuyormuş sonradan öğrendik tabi hep olur gözüyle bakıyorduk pek üstüne düşmedik hsg çektirip direk tedaviye başlıycam artık hangisi olursa
Bizim de değerler düşük dur seni etiketleyeyim.

Test mi yaptın sende bozukmu diye düşünüyorsun sen resmi at buraya bi kac kisiyi etiketlim

Benimki de böyle ben sabah yaptım tek çizgiydi dışarı çıktım geldik azonce baktım bu hale gelmiş acaba gebelik varmıdır

IMG-20200923-WA0055.jpeg

Arkadaşlar şimdi benim hastalığım 13 gün gecikmişti ve 13 günden sonra ben hasta oldum sandım ama sadece bir gün oda çok az bir şekilde akıntım geldi daha sonrasında kahverengi akıntım geldi ve adet olmadan önce gittiğimde kan değerim 0.31 de daha sonrasında 0.100 e yükseldi ama doktorlar gebelik yok dedi Ben bugün kes yaptım yaptığım teste ikinci çizgi çok silik bir şekilde çıktı ayrıyetten de kırmızı daha aldı sizce gebelik var mı böyle Bir şeyle karşılaşan oldu mu şimdiden teşekkür ediyorum

Eklentiler

• 63AAD55F-304D-4FEE-B81F-A72172A76553.png
    63AAD55F-304D-4FEE-B81F-A72172A76553.png
    520,7 KB · Görüntüleme: 104
Back