- 12 Haziran 2020
- 14
- 8
- 1
- 34
Yalnız bu 1 2 saat sonra böyle olduPozitif görünüyor suya tutsana öyle diyolardı sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yalnız bu 1 2 saat sonra böyle olduPozitif görünüyor suya tutsana öyle diyolardı sanki
3 gün önce de test yaptım tek çizgiBanada pozitif gibi geldi ama yanilma payi yuksek
Sanki dağılmış gibi bekletince değişti mi çizginin hali
İlk 10 dakika önemli bunu okumuşsundur zaten.Yalnız bu 1 2 saat sonra böyle oldu
Canım foto açılmıyor
Evet ama insan beklentiye giriyoİlk 10 dakika önemli bunu okumuşsundur zaten.
İki düşüğüm var hem de sebepsiz o yüzden beklentideyizSen şimdi adetin geçtiği için ümitlenmiş olabilirsin ama yani yok duruyor inşallh yanılırız vardır her şey gönlünce olsun
Çok istediğimiz için bu da umut olduİlk 10 dakika önemli bunu okumuşsundur zaten.
Aynen öyle be canım bariz kırmızı görene kadar beklemek lazım. Kimyasal da çok oluyoKızlar valla geçen haftalar test yaptım anında pembe silik çizgi çıktı ama kan verdim negatif daha da inanmıycam silik testlere
Amin. İsteyen herkese inşaallahRabbim Sağlıklı gebelikler nasip etsin
Evet canım kesinlikle insan ister istemez kendini kaptırıyor bundan sonra çift kırmızı görmesem umutlanmıycam üstelik bu ay çok geciktim randevularım iptal oldu falan yani herşey üst üste geldi allah hayırlı zamanda hayırlı bir şekilde hepimize nasip etsin zor bir süreçAynen öyle be canım bariz kırmızı görene kadar beklemek lazım. Kimyasal da çok oluyo
Amin canım ya Ben de yarın hormon tahlillerini tekrarlayacam. Sonra regl bitince hsgEvet canım kesinlikle insan ister istemez kendini kaptırıyor bundan sonra çift kırmızı görmesem umutlanmıycam üstelik bu ay çok geciktim randevularım iptal oldu falan yani herşey üst üste geldi allah hayırlı zamanda hayırlı bir şekilde hepimize nasip etsin zor bir süreç
Siz ne kadar süredir istiyosunuz?Evet canım kesinlikle insan ister istemez kendini kaptırıyor bundan sonra çift kırmızı görmesem umutlanmıycam üstelik bu ay çok geciktim randevularım iptal oldu falan yani herşey üst üste geldi allah hayırlı zamanda hayırlı bir şekilde hepimize nasip etsin zor bir süreç
Evet bende hsg düşünüyorum hiç yapmadım daha önce belki vesile olur ben tarlusal içtim bekliyorum bugün test yaptım negatif çıktı ne olur ne olmaz diye yaptım bide benim düzenim iyice bozuldu adet olsam üzülüyorum olmasam üzülüyorumAmin canım ya Ben de yarın hormon tahlillerini tekrarlayacam. Sonra regl bitince hsg