• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İdrar testi ikinci çizgi dağıldı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaten bekleyen teste itibar edilmiyor 5/10 dakika içinde aldığın sonuç sonuç kabul ediliyor. :(

Sen şimdi adetin geçtiği için ümitlenmiş olabilirsin ama yani yok duruyor inşallh yanılırız vardır her şey gönlünce olsun

Kızlar valla geçen haftalar test yaptım anında pembe silik çizgi çıktı ama kan verdim negatif daha da inanmıycam silik testlere

Kızlar valla geçen haftalar test yaptım anında pembe silik çizgi çıktı ama kan verdim negatif daha da inanmıycam silik testlere
Aynen öyle be canım bariz kırmızı görene kadar beklemek lazım. Kimyasal da çok oluyo 🤷🏻‍♀️

Aynen öyle be canım bariz kırmızı görene kadar beklemek lazım. Kimyasal da çok oluyo 🤷🏻‍♀️
Evet canım kesinlikle insan ister istemez kendini kaptırıyor bundan sonra çift kırmızı görmesem umutlanmıycam üstelik bu ay çok geciktim randevularım iptal oldu falan yani herşey üst üste geldi allah hayırlı zamanda hayırlı bir şekilde hepimize nasip etsin zor bir süreç

Evet canım kesinlikle insan ister istemez kendini kaptırıyor bundan sonra çift kırmızı görmesem umutlanmıycam üstelik bu ay çok geciktim randevularım iptal oldu falan yani herşey üst üste geldi allah hayırlı zamanda hayırlı bir şekilde hepimize nasip etsin zor bir süreç
Amin canım ya 🤲🏻 Ben de yarın hormon tahlillerini tekrarlayacam. Sonra regl bitince hsg 🤷🏻‍♀️

Siz ne kadar süredir istiyosunuz?

Amin canım ya 🤲🏻 Ben de yarın hormon tahlillerini tekrarlayacam. Sonra regl bitince hsg 🤷🏻‍♀️
Evet bende hsg düşünüyorum hiç yapmadım daha önce belki vesile olur ben tarlusal içtim bekliyorum bugün test yaptım negatif çıktı ne olur ne olmaz diye yaptım bide benim düzenim iyice bozuldu adet olsam üzülüyorum olmasam üzülüyorum 🤷‍♀️

Back