- 4 Haziran 2017
- 69
- 24
- 3
- 29
- Konu Sahibi Rabisscyln
Sabah ilk idrarle yaptim zaten ozaman bi kac gun bekleyeyim ben bakal insallah dua et bana lutfeen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yüksek ihtimal doğru canım sabah erken gebelik testi yap çizgin daha koyulaştıgını görürsün
yüksek ihtimal doğru canım sabah erken gebelik testi yap çizgin daha koyulaştıgını görürsün
Sabahki testini merak ediyorum cnm dualarım seninleSabah ilk idrarle yaptim zaten ozaman bi kac gun bekleyeyim ben bakal insallah dua et bana lutfeen
Test yapmadim tekrar silik cikarda kafam karisir diye korktum yarin sabah kan tahlili yaptiricamSabahki testini merak ediyorum cnm dualarım seninle
Kan kesin sonuç iyi olmuş cnm inş güzel bir deger cıkarTest yapmadim tekrar silik cikarda kafam karisir diye korktum yarin sabah kan tahlili yaptiricam
InsallaaaahKan kesin sonuç iyi olmuş cnm inş güzel bir deger cıkar
Yarin cikcak sonuclsr heycandan patlicaam yaaaKan kesin sonuç iyi olmuş cnm inş güzel bir deger cıkar
Az kalmış cnm erken yatki hemen sabah olsun :)Yarin cikcak sonuclsr heycandan patlicaam yaaa
Az kalmış cnm erken yatki hemen sabah olsun :)
Ben de merak ettimneyse geç olsun güzel olsunCatlicam artik meraktan yahuu simdide labaratuvar yenileniyomus gec cikicakmis sonuclarr 40doguruyorumm
INSALLAAAAAHHHBen de merak ettimneyse geç olsun güzel olsun
Sansima bakarmisin dediler bugun cikmicak gibi yarin bakkkk alllaaahiiiim cildiricammBen de merak ettimneyse geç olsun güzel olsun
Ne şans varmış sende deböyle şeyler genelde benim başıma gelir ama..bundan sonra çıkan sonuca gel de güvenUsams
Sansima bakarmisin dediler bugun cikmicak gibi yarin bakkkk alllaaahiiiim cildiricamm
Yaniiii ne kadar dogru bilemiyorum 2gun bkleyen bi kandan alinan sonucNe şans varmış sende deböyle şeyler genelde benim başıma gelir ama..bundan sonra çıkan sonuca gel de güven
Sen en iyisi idrar testi al onda belli olur artıkYaniiii ne kadar dogru bilemiyorum 2gun bkleyen bi kandan alinan sonuc
Aklin yolu bir valla daha 5dakika once aldmSen en iyisi idrar testi al onda belli olur artık
Ay allah misafirlerim vardı aklıma geldin dedim bakayım cıkmamış meger idrarda bak haber etA
Aklin yolu bir valla daha 5dakika once aldm
Yapicam birazdan heycanliyim nasil elim gitmiyo yapmaya normalde dakkasinda yaparim cok gerildim bu kan tahlili yuzundenAy allah misafirlerim vardı aklıma geldin dedim bakayım cıkmamış meger idrarda bak haber et
NolduYapicam birazdan heycanliyim nasil elim gitmiyo yapmaya normalde dakkasinda yaparim cok gerildim bu kan tahlili yuzunden