• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testi çatlatma iğnesinden sonra 10.gün yardımm

Sizler kaçıncı gün öğrendiniz?

• 10

OY: 6 25,0%
  • 11

OY: 1 4,2%
  • 12

OY: 4 16,7%
  • 13

OY: 1 4,2%
  • 14

OY: 7 29,2%
  • 15

OY: 5 20,8%

• Ankete Katılan
    24
Herşey pozitifken bir anda ne gatife döndü rabbimin işine karışılmaz doktoru bırakıcam devamlı para yatırmaya gerek yok inşallah tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz
Çok basıma geldi pozitif gebelik testi kan negatıf bence testler yanılıyor bosuna sevincimiz kursagımızda kalıyor

Nasıl bir yöntem uyguluyormuş? Acaba
3 tane oğlu var 3 nede o şekilde hamile kalmış...

3 yıl çocupu olmamış özele gitmeye başlamış 7 ay iğne felan vurulmuş 8.ayda dinleneyim demiş o ara açsulu akıntısı olmuş doktora gitmiş yumurtluyosun bu şekilde olur demiş..

Oda kendini dinlemiş yumurtladığı gün eşiyle ilişkiye girmiş kendisi boşaldıktan sonra eşi boşalmış bir nevi sünger gibi içine çekiyormuş kadın ilk boşalınca...
Adetin 9.10.11.12.13.14.15.16.17. Günlerini değerlendiriceksin ilişkiden sonra ayakların 2.3 saat havada beklicek , hergün birkez ilişki olucak tekrar ilişkiye girersen içinde ki sperm dışarı çıkıyormuş..

3 tane oğlu var şuanda hepsinede o ay hamile kalmış

3 tane oğlu var 3 nede o şekilde hamile kalmış...

3 yıl çocupu olmamış özele gitmeye başlamış 7 ay iğne felan vurulmuş 8.ayda dinleneyim demiş o ara açsulu akıntısı olmuş doktora gitmiş yumurtluyosun bu şekilde olur demiş..

Oda kendini dinlemiş yumurtladığı gün eşiyle ilişkiye girmiş kendisi boşaldıktan sonra eşi boşalmış bir nevi sünger gibi içine çekiyormuş kadın ilk boşalınca...
Adetin 9.10.11.12.13.14.15.16.17. Günlerini değerlendiriceksin ilişkiden sonra ayakların 2.3 saat havada beklicek , hergün birkez ilişki olucak tekrar ilişkiye girersen içinde ki sperm dışarı çıkıyormuş..

3 tane oğlu var şuanda hepsinede o ay hamile kalmış
Allah analı babalı büyütsün

Kızlar merhaba bende geldim bugün çatlatma iğnesinden sonra 13. Günüm kan testi yaptırmaya korkuyorm
Yaptırkız korkma varsa çıksın ortayada annesini sevindirsin :)) inşallah bebişin tutunmuştur idrar testi yapmadınmı hiç ? İyi haberlerini bekliyorumm

Kızlar acillll cevap Dün test yapmıştım negatif ti ya banyoya koymuştum Bugün bi bakayım dedim ikinci çizgi çıkmış doğru olabilir miiii
Valla canim inanirim 5 dkikadn sonrasi dogru degil derler ama ben 2. Gebeligimde test yaptim cikmadi hic golge bile yoktu cope attim direk ertesi gun kayinvalidem copu atarken testi gormus 2 cizgi geldi bana soledi hemen kan verdim hamileydim inanirim yani bi bekle bakalim kanda belli olur

Kızlar acillll cevap Dün test yapmıştım negatif ti ya banyoya koymuştum Bugün bi bakayım dedim ikinci çizgi çıkmış doğru olabilir miiii
Ne zaman belli olmuş bilemeyiz resmini atsana koyıluğu nasıl yarın tekrarla ilk idrarınla bakalım çıkacakmı hemen

Resmi yükleyemedim ugraştım ama koyu ya yakın çıkmış uyuyamıyorum şuan heyecandan inşallah dogrudur
Googleden girip dosyalara tıkla hemen yükleniyor.Yarın yenile bu testlere fazla güven olmuyor ben yaşadım çünkü inşallah bebiş vardır

Merhaba kizlar 21haziranda catlatma ignesi oldum. 29haziranda bi idrar testi yaptim 2.cizgisi silik cikmisti. 3temmuzda tekrardan yaptim ama bu sefer hassas testlerden yaptim tekrar 2.cizgi silik cikti. 29unda yaptigim belki igne etkisindendir ama bu ?:oha::KK61:

Merhaba kizlar 21haziranda catlatma ignesi oldum. 29haziranda bi idrar testi yaptim 2.cizgisi silik cikmisti. 3temmuzda tekrardan yaptim ama bu sefer hassas testlerden yaptim tekrar 2.cizgi silik cikti. 29unda yaptigim belki igne etkisindendir ama bu ?:oha::KK61:
Sanmam 13.günündesin kanda baktır derim

Back