- 18 Aralık 2016
- 362
- 71
- 48
- Konu Sahibi Rabisscyln
Bugün negatif çıktı cnm daha yapımicam yarın kan testi vericem sende var mı bir problem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allaha şükür birşey yok ama bir ay yumurtluyosam diğer ay yumurtlamıyorum bi o sorunumuz varBugün negatif çıktı cnm daha yapımicam yarın kan testi vericem sende var mı bir problem
Pko mi var sende deAllaha şükür birşey yok ama bir ay yumurtluyosam diğer ay yumurtlamıyorum bi o sorunumuz var
Yok canım bende allahtan yoksa daha zor olurduPko mi var sende de
Evet iyiki yok canım illet birşey allah kimsenin başına vermesin bitkisel kurler var canım soğan kürü filan bende işe yaramadı ama bir deneYok canım bende allahtan yoksa daha zor olurdu
Aynen öyle bu ay 1 bardak içtim bi daha içmedim beklemedeyim canım bat 18 inşallah başka birşeye gerek kalmazda hamileyimdir hayıt tohumuda var oda işe yarıyormuşEvet iyiki yok canım illet birşey allah kimsenin başına vermesin bitkisel kurler var canım soğan kürü filan bende işe yaramadı ama bir dene
İnşallah cnm güzel haberlerini bekliyorum evet hayıt tohumu sayesinde de çok hamile kalan varAynen öyle bu ay 1 bardak içtim bi daha içmedim beklemedeyim canım bat 18 inşallah başka birşeye gerek kalmazda hamileyimdir hayıt tohumuda var oda işe yarıyormuş
Vallahi inşallah hamileyimdirde denememe felan gerek kalmazİnşallah cnm güzel haberlerini bekliyorum evet hayıt tohumu sayesinde de çok hamile kalan var
Vallahi inşallah hamileyimdirde denememe felan gerek kalmaz
Aminnn inşallah 19 canım seninİnşallah canım allah gönlüne göre versin yaş kaç
10 yaş var inşallah tez zamanda bebişine kavuşursunBen 29 yaşındayım.
Evet cnm inşallah sende kavusursun ne zamandır bebek istiyorsun10 yaş var inşallah tez zamanda bebişine kavuşursun
6 aydır istiyoruz inşallah bu ay kavuşmuşumdur..Sen ne zamandır istiyosunEvet cnm inşallah sende kavusursun ne zamandır bebek istiyorsun
Ben yaklaşık iki yıldır istiyorum sen rahat ol canım daha çok yeni kafanı rahat bırak olur inşallah6 aydır istiyoruz inşallah bu ay kavuşmuşumdur..Sen ne zamandır istiyosun
İnşallah...Rabbim tez zamanda bebişini kavuşmanı sağlar inşallahBen yaklaşık iki yıldır istiyorum sen rahat ol canım daha çok yeni kafanı rahat bırak olur inşallah
Değilmişim dn adet oldummm test yanlışmış malesefHamileymişsin darışı basımıza cnm nasıl ögrendin merak ettm
İdrar testlere güvenimiycez artık inş tez vakitte olur canımDeğilmişim dn adet oldummm test yanlışmış malesef