Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kac dakıka sonrakı hali bu kurumadan cekmıssın gıbı. beyaz cızgıde hıc cızgı de negatıf canım .Kızlar bu bebe time idrar testi silik beyaz bir çizgi ve içine dağılan pembe renk ne düşüneceğimi şaşırdım nolur yazın
Eğer test bozuk değilse var canım silik bi çizgi görünüyor hemen kan ver bence hamilesin hayırlı olsun
İnşallah canımAdet günüm geçti aslında ama şayet gebelik varsa geç döllenme diye düşünüyorum.hiç belirtim de yokEğer test bozuk değilse var canım silik bi çizgi görünüyor hemen kan ver bence hamilesin hayırlı olsun
İnşallah canımAdet günüm geçti aslında ama şayet gebelik varsa geç döllenme diye düşünüyorum.hiç belirtim de yok
Çok heyecanlanıyorumm.inşallah vardır canım.tekrarlayacağım.Bence hamilesin bariz görünüyor kuzum ikinci çizgi sabah ac karnına yap bi tane daha veya kan testi ver
Haber ver banada kuzum hayırlı olsun şimdidenÇok heyecanlanıyorumm.inşallah vardır canım.tekrarlayacağım.
Tamam canım seve seveHaber ver banada kuzum hayırlı olsun şimdiden
❤❤❤Tamam canım seve seve❤❤
Canım tekrarlamanda fayda var.hatalı olabilirKızlar bu bebe time idrar testi silik beyaz bir çizgi ve içine dağılan pembe renk ne düşüneceğimi şaşırdım nolur yazın