İdrar rengine göre cinsiyet tahmini

Ben su içmeme rağmen koyu canım ve ayıptır söylemesi bir kokuda var idrarda rahatsız edici derecede değil ama ben hissediyorum. Bugün kontrole gittik ama öğrenemedim cinsiyetini bacaklarının arasında kordon vardı o kadar hareketli kii kıpır kıpır hep hareket etti ultrasonda :)

Ay ben daha hareketlerini haftaya görecem

Az para değil yani 330 tl. Neler alınır... sizler benden önce yaptırcaksınız . Acaba herhangi bi kadın doğumcu yardımcı olur mu. Hemen sonuç çıkar mı bakalım.
Canım benim bildiğim bu tarama testi bir ultrason bir de kan tahlili ile oluyor. Sonucu da bir hafta on güne çıkıyor diye biliyorum.. Ama öğrenmek için 6gün daha bekleyeceğim.. İnşallah sağlıklı sıhhatli olsunlar da
Tabi canım 330lira az para mı?..

Kalp atışını duyduğum da bile ağlayamamıştm heyecandan. Bugün o kadar çok büyümüş gördüm ki onu gözlerim doldu insan özlüyormuş valla görmeyi
Özlemez mi ilk gördüğümde tırtıl gibi bi şeydi ince uzun
Diğer gördüğümde bildiğin insan olmuştu elleri ayakları kafası her şey netti
11 gündür görmüyorum akşam eşime de dedim çok özledim diye

Bana ilk gittiğimde kalp atışı yok dedi beyinsiz doktor nasıl ağladım ağlayınca çok dur bir bakalım kesin değil dedi
Canım benim de ilk gittiğimde bırak kalp atışını kese bile yoktu, erken demişti doktor

Bnde onu yazacaktm
Çok alakasiz bence onunla cinsiyet tahmini

Ben size bişey söylim mi bence var ben suyu zorluyorum artık içme için çay içiyorum günde 5,6 çay bardağı ama suyu bazen 1 litre bile içemiyorum ve hiç koyulaşma olmadı koyuysa ne kadar su içersen iç açık olmuyor ben bunu çoğu insandan duydum

Maşallah maşallah. Bizi de tekrar bir ay sonraya çağırdı o zaman inşallah kesin öğreniriz bence cinsiyetini :)
İnşallah kız:)) merak içindeyim :)
Duramıyorum haftasonu eşimle gidip bebişe bir takım elbise alıcam :) beyaz bişey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…