Ay ben daha hareketlerini haftaya görecemBen su içmeme rağmen koyu canım ve ayıptır söylemesi bir kokuda var idrarda rahatsız edici derecede değil ama ben hissediyorum. Bugün kontrole gittik ama öğrenemedim cinsiyetini bacaklarının arasında kordon vardıo kadar hareketli kii kıpır kıpır hep hareket etti ultrasonda :)
Devlettemi 50 tl ödedin benimde sigortamı yapmadı eşim daha kaldım böyleİkili test ücretli mi ya benim kızımda bi tek kan tahlili icin para vermiştik oda en fazla 50 TL dir. Bide onun parası mı cıktı şimdi
Kalp atışını duyduğum da bile ağlayamamıştm heyecandan. Bugün o kadar çok büyümüş gördüm ki onu gözlerim doldu insan özlüyormuş valla görmeyiAy ben daha hareketlerini haftaya görecem
Canım benim bildiğim bu tarama testi bir ultrason bir de kan tahlili ile oluyor. Sonucu da bir hafta on güne çıkıyor diye biliyorum.. Ama öğrenmek için 6gün daha bekleyeceğim.. İnşallah sağlıklı sıhhatli olsunlar daAz para değil yani 330 tl. Neler alınır... sizler benden önce yaptırcaksınız . Acaba herhangi bi kadın doğumcu yardımcı olur mu. Hemen sonuç çıkar mı bakalım.
Bana ilk gittiğimde kalp atışı yok dedi beyinsiz doktor nasıl ağladım ağlayınca çok dur bir bakalım kesin değil dediKalp atışını duyduğum da bile ağlayamamıştm heyecandan. Bugün o kadar çok büyümüş gördüm ki onu gözlerim doldu insan özlüyormuş valla görmeyi
Özlemez miKalp atışını duyduğum da bile ağlayamamıştm heyecandan. Bugün o kadar çok büyümüş gördüm ki onu gözlerim doldu insan özlüyormuş valla görmeyi
Öyle pat diye söylenir mi ya allahım bazı doktorlar çok patavatsız gerçektenBana ilk gittiğimde kalp atışı yok dedi beyinsiz doktor nasıl ağladım ağlayınca çok dur bir bakalım kesin değil dedi
Bnde onu yazacaktmİdrar rengi içtiğiniz sıvı miktarına bağlı oluyor
Maşallah canım benimÖzlemez miilk gördüğümde tırtıl gibi bi şeydi ince uzun
Diğer gördüğümde bildiğin insan olmuştu elleri ayakları kafası her şey netti
11 gündür görmüyorum akşam eşime de dedim çok özledim diye
Canım benim de ilk gittiğimde bırak kalp atışını kese bile yoktu, erken demişti doktorBana ilk gittiğimde kalp atışı yok dedi beyinsiz doktor nasıl ağladım ağlayınca çok dur bir bakalım kesin değil dedi
Hiç sormaÖyle pat diye söylenir mi ya allahım bazı doktorlar çok patavatsız gerçekten
Ben kalp atışını duymaya bilerek geç gitmştm. 7+6daCanım benim de ilk gittiğimde bırak kalp atışını kese bile yoktu, erken demişti doktor
10+4 ama ultrasonda 1hafta önde :) kendisi 11+4 e uyumlu bir bebişMaşallah canım benimkaç haftalık
Maşallah maşallah. Bizi de tekrar bir ay sonraya çağırdı o zaman inşallah kesin öğreniriz bence cinsiyetini :)10+4 ama ultrasonda 1hafta önde :) kendisi 11+4 e uyumlu bir bebiş
Bnde onu yazacaktm
Çok alakasiz bence onunla cinsiyet tahmini
Ve Dr kalp atışı yok mu dedi?Ben kalp atışını duymaya bilerek geç gitmştm. 7+6da
Yok canım biz ilk gittiğimzde duyduk 7+6da. Diğer arkadaşa yok demişVe Dr kalp atışı yok mu dedi?
Usg fotosu varsa atsana canım9+1 doktora göre benimki de. Ama adete göre 8+5
Ya sağlıklı olsun sağsalim kucagımıza alalım da hiç farketmez.
İnsan merak ediyor. Çin takviminde erkek . Rus takviminde kız, çıkıyor.. rüyamda da hep kız görüyorum
İnşallah kız:)) merak içindeyim :)Maşallah maşallah. Bizi de tekrar bir ay sonraya çağırdı o zaman inşallah kesin öğreniriz bence cinsiyetini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?