benim senin gibi bi arkadaşım vardı, doktor hamilelik şansın yüzde elli demişti hamile kaldı yeniden bi kaç ay sonraBakalım umarım soldan yumurtlamışımdırda boşa gitmemiştir. Bende gülüyorum artık kendime tek tüpü kalmış canavar diyorumnapalım Allah'ım öyle uygun gördü
Benim 3 ay aradan sonra ilk denemem işte hiç bilmiyorum ne olacak gecikmemin 2. Günü geçen aya göre 3. Günündeyimbenim senin gibi bi arkadaşım vardı, doktor hamilelik şansın yüzde elli demişti hamile kaldı yeniden bi kaç ay sonra
sen en son pik gördüğün günden sonraki gün tekrar ovulasyon testi yaptın mı? yumurta çatlamış mıydıBenim 3 ay aradan sonra ilk denemem işte hiç bilmiyorum ne olacak gecikmemin 2. Günü geçen aya göre 3. Günündeyim
Yaptım evet çatladısen en son pik gördüğün günden sonraki gün tekrar ovulasyon testi yaptın mı? yumurta çatlamış mıydı
sen en son pik gördüğün günden sonraki gün tekrar ovulasyon testi yaptın mı? yumurta çatlamış mıydı
Ovulasyon takibi yapmışmıydınız ? Pikten kaç gün sonra öğrendinizBen gebeligimi ogrendigimde idrarim koyu renkli ve keskin agir bir kokusu vardı , enfeksiyon yoktu ve gunde 2 litreden fazla su iciyordum adet gunu öğrenmiştim
Yoo hic birsey takip etmiyordum 5 yildir olmuyordu hic beklemiyordum da zatenOvulasyon takibi yapmışmıydınız ? Pikten kaç gün sonra öğrendiniz
Canısı sen ayın 8inde test yaparsan en doğru sonucu alırsın. Yumurta çatladıktan 12 gün sonra yapın diyolar en erkenYaptım evet çatladı
Hepimizin olumsuz bir deneyimi olmuş maalesef geçmiş olsun. Şimdi tekrar düşünüyor musunuz ? Genetik baktırdınız mı kan pıhtılaşması falan mı sebep olduYoo hic birsey takip etmiyordum 5 yildir olmuyordu hic beklemiyordum da zatenadet gunu bi kac seyden suphelenip test yapinca ogrendimn, zaten 2 aylikken kalbi durdu olmadi nasip kismet
İnşallah dayanabilirimCanısı sen ayın 8inde test yaparsan en doğru sonucu alırsın. Yumurta çatladıktan 12 gün sonra yapın diyolar en erken
Dusunuyorum ama nasip bakalim, yurtdisindayim herkesde ilk gebelikde oluyor dediler bisey yapmadilar saglik sistemi cok sacma burada, sekerim var baya yuksekti insuline baslamak icin bile bi sene oyaladilar hamile olunca zorla basladilar o da bir ay sonra anca 2 3 gun sonrada kalbi durdu zatenHepimizin olumsuz bir deneyimi olmuş maalesef geçmiş olsun. Şimdi tekrar düşünüyor musunuz ? Genetik baktırdınız mı kan pıhtılaşması falan mı sebep oldu
Çok üzüldüm kısa zamanda sağlıklı bir bebişiniz olur umarımDusunuyorum ama nasip bakalim, yurtdisindayim herkesde ilk gebelikde oluyor dediler bisey yapmadilar saglik sistemi cok sacma burada, sekerim var baya yuksekti insuline baslamak icin bile bi sene oyaladilar hamile olunca zorla basladilar o da bir ay sonra anca 2 3 gun sonrada kalbi durdu zaten
aşılama denemenizi öneririmDusunuyorum ama nasip bakalim, yurtdisindayim herkesde ilk gebelikde oluyor dediler bisey yapmadilar saglik sistemi cok sacma burada, sekerim var baya yuksekti insuline baslamak icin bile bi sene oyaladilar hamile olunca zorla basladilar o da bir ay sonra anca 2 3 gun sonrada kalbi durdu zaten
yok daha olmadım ben yarın akşama kadar olmazsam akşama test yapıcam :) çok ta ümitli değilim bekliyorum. adet olacakmışım gibi sancım varİnşallah dayanabilirimhenüz regli olmadım sende durumlar ne alemde regli oldun mu
ovulasyon testi yaptım negatifİnşallah dayanabilirimhenüz regli olmadım sende durumlar ne alemde regli oldun mu
Bence onunla ilgisi yok ya bilemiyorum tabide. Benimde adet sancım var ama gelen giden yok 4. Güne döndüovulasyon testi yaptım negatif
bizden bi yol olmaz bu ayyyBence onunla ilgisi yok ya bilemiyorum tabide. Benimde adet sancım var ama gelen giden yok 4. Güne döndü
Yinede gecikme beni umutlandırıyor yabizden bi yol olmaz bu ayyy