- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
- Konu Sahibi birkedilianne
-
Canım kadın doğum mu yoksa üroloji ye mi gitmek gerekir acabaidrar yollarını üşütmüşsindür canım dogum doktoruna git sabah mutlaka yeni ewliykeb bendede olmuştu en son kırmızı bi idrar yapmıştım korkup doktora gittiğimde üşütmüş oldugumu söledi kalın bi bez koyardım kiloduma damla damla gelirdi o bi danla çok canımı yakardı mutlaka doktora git
ben kadın doguma gittim hatta bu hamileliğimi öğrenmeden biakç gün öncedw olmuştu kadın doguma gittim bi iki ilaç weriyo idrarın aşırı koyu sarı çıkıyo ama birgğn bile geçmeden acın diniyo idrarın normale dönüyo çok rahatlıyosun o ilk idrara çıkışındaCanım kadın doğum mu yoksa üroloji ye mi gitmek gerekir acaba
Canım bende iki ay önce aysını yaşadım acile gittim ağır enflasyon dedi sistisde vardı iki aydır hala idrarım gelince sanki saatlerdir tutuyormuş gibi hissediyorum iyi bi doktora git bana sadecs bir gecelik bi ilaç verdiler faydasını görmedim bidada gitmedim sen dikkat etTeşekkür ederim kızlar çok kötüyüm gerçekten ya
Kızlar bir anda oldu. Şuan inanılmaz üşüyorum ve idrar biterken inanılmaz acıyor. Yeni evliyim. Neredeyse dakikada bir tuvaletim geliyor. Hatta yapıyorum hala varmış gibi hissederek kalkıyorum.Şuanda da uyutmuyor zıkım
Yok bu idrar yolu enfeksiyonu gibi değil. Zaten idrar yolu olurum ara ara. Bu farklı bir şey. Afedersin tuvaletimi yaparken sonunda keskin bir acı oluyor nefesim kesiliyor. Ve çok afedersin kan da geliyor. İbucold içtim gece o beni çok rahatlattı. İçtikten sonra uyuyabildimBende aynısını yaşadım ve ara ara olur evlendikten sonra başladı bende de idrar yolu enfeksiyonu oluyor ve ağır bir idrar yolu enfeksiyonu dediler bana ihmal etme geçen ay da aynısı oldu yeter artık antibiyotik kullanmiycam dedim gitmedim ve mantar enfeksiyonu da oluştu ikisini bir arada çektim ihmalsizligim yüzünden ve ikisi beraber beni mahfetti ihmal etme hemen doktora git hiç olmadı aile hekimine git
Ben de üroloji diye biliyordum. Ama çok ilginç bir şekilde ilaç her şeyi düzeltti. Şuanda acı bile kalmadıSistit olmuşsunuz gibi. Ben ürolojiye gittim. Üroloji sadece erkeklerle ilgilenmez aslında. İdrar yolları rahatsızlıkları,böbrek taşı gibi sorunlarda cinsiyet farketmeksizin muayene eder. Kadın doğumcudan daha iyi olacağını düşünüyorum. Çünkü beni bir kadın doğum doktoru yönlendirmişti.
Yok bu idrar yolu enfeksiyonu gibi değil. Zaten idrar yolu olurum ara ara. Bu farklı bir şey. Afedersin tuvaletimi yaparken sonunda keskin bir acı oluyor nefesim kesiliyor. Ve çok afedersin kan da geliyor. İbucold içtim gece o beni çok rahatlattı. İçtikten sonra uyuyabildim
Kız sen antibiyotikten mantar olmuşsun bacım. Ben bekarken ne zaman grip olsam ne zaman antibiyotik içsem mantar olurdum. O antibiyotikler orayı temizleyen koruyan sıvıya bir şey yapıyor mantar oluyorsun. Ama mecbur antibiyotik içmeden de olmuyor. Ama ilk defa çok afedersin kan işediğimi gördüm yani kaba tabirValla ben aynı durumu yaşadım idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim umursamadım mantar enfeksiyonuna döndü ve o kullanmak istemediğim antibiyotikleri 10 gün kullandım da anca kendime geldim 1 ay çektim ne gece uykusu ne gündüz uykusu tuvalete gitmeyi bırak oturamiyodum ayakta bacaklarım kapalı yuruyemiyodum öyle birşeye dönüşmüştü
Kız sen antibiyotikten mantar olmuşsun bacım. Ben bekarken ne zaman grip olsam ne zaman antibiyotik içsem mantar olurdum. O antibiyotikler orayı temizleyen koruyan sıvıya bir şey yapıyor mantar oluyorsun. Ama mecbur antibiyotik içmeden de olmuyor. Ama ilk defa çok afedersin kan işediğimi gördüm yani kaba tabir
öncelikle geçmiş olsun.Kızlar bir anda oldu. Şuan inanılmaz üşüyorum ve idrar biterken inanılmaz acıyor. Yeni evliyim. Neredeyse dakikada bir tuvaletim geliyor. Hatta yapıyorum hala varmış gibi hissederek kalkıyorum.Şuanda da uyutmuyor zıkım
Çok teşekkür ediyorum arkadaşım. Dakikada biri geçti herhalde saniyeler içinde tekrar geliyordu. İlaç çok iyi geldi şimdi iyiyim. Maydanoz suyunu hemen yapacağım ben de çok okudum onu. İnşallah bir daha olmaz çok zor bir şey.öncelikle geçmiş olsun.
yeni evliymişsin ben de ilk evlendiğim zamanlar çok oluyodu bu meret.dakikada 1 gidiyosan senin bayağı ilerlemiş sağlık ocağına ya da acile git.ilişkiden önce ve sonra temizliğine dikkat et.ilişkiden sonra mutlaka temizlen ve idrarını yap hemen.bol su iç.acı ve baharattan , gazlı içeceklerden uzak dur.hamile değilsen maydanoz suyu içebilirsin çok iyi geliyor.umarım bi an önce kurtulursun
Rica ederim canım gerçekten çok zor bi durum.geçiyomuş gibi olur ama sonra tekrar başlar aman dıikkat et.ayaklarını sıcak tut.maydanoz suyunu da hemen yap şifa olsun inşallahÇok teşekkür ediyorum arkadaşım. Dakikada biri geçti herhalde saniyeler içinde tekrar geliyordu. İlaç çok iyi geldi şimdi iyiyim. Maydanoz suyunu hemen yapacağım ben de çok okudum onu. İnşallah bir daha olmaz çok zor bir şey.
Dikkat edeceğim canım benim. Çok teşekkür ediyorum. Sağlıkla kalRica ederim canım gerçekten çok zor bi durum.geçiyomuş gibi olur ama sonra tekrar başlar aman dıikkat et.ayaklarını sıcak tut.maydanoz suyunu da hemen yap şifa olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?