İdrar bitiminde acı ve çoook sık tuvalete gitme.

birkedilianne

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2020
2.988
3.820
48
Kızlar bir anda oldu. Şuan inanılmaz üşüyorum ve idrar biterken inanılmaz acıyor. Yeni evliyim. Neredeyse dakikada bir tuvaletim geliyor. Hatta yapıyorum hala varmış gibi hissederek kalkıyorum.Şuanda da uyutmuyor zıkım

idrar yollarını üşütmüşsindür canım dogum doktoruna git sabah mutlaka yeni ewliykeb bendede olmuştu en son kırmızı bi idrar yapmıştım korkup doktora gittiğimde üşütmüş oldugumu söledi kalın bi bez koyardım kiloduma damla damla gelirdi o bi danla çok canımı yakardı mutlaka doktora git

Canım kadın doğum mu yoksa üroloji ye mi gitmek gerekir acaba

Canım kadın doğum mu yoksa üroloji ye mi gitmek gerekir acaba
ben kadın doguma gittim hatta bu hamileliğimi öğrenmeden biakç gün öncedw olmuştu kadın doguma gittim bi iki ilaç weriyo idrarın aşırı koyu sarı çıkıyo ama birgğn bile geçmeden acın diniyo idrarın normale dönüyo çok rahatlıyosun o ilk idrara çıkışında

Sistit olmuşsunuz yazdıklarınıza göre . Kadın doğumcuya gidin üroloji doktoru erkeklerin üreme sistemiyle ilgilenir .

Teşekkür ederim kızlar çok kötüyüm gerçekten ya
Canım bende iki ay önce aysını yaşadım acile gittim ağır enflasyon dedi sistisde vardı iki aydır hala idrarım gelince sanki saatlerdir tutuyormuş gibi hissediyorum iyi bi doktora git bana sadecs bir gecelik bi ilaç verdiler faydasını görmedim bidada gitmedim sen dikkat et

Bende aynısını yaşadım ve ara ara olur evlendikten sonra başladı bende de idrar yolu enfeksiyonu oluyor ve ağır bir idrar yolu enfeksiyonu dediler bana ihmal etme geçen ay da aynısı oldu yeter artık antibiyotik kullanmiycam dedim gitmedim ve mantar enfeksiyonu da oluştu ikisini bir arada çektim ihmalsizligim yüzünden ve ikisi beraber beni mahfetti ihmal etme hemen doktora git hiç olmadı aile hekimine git

Sistit olmuşsunuz gibi. Ben ürolojiye gittim. Üroloji sadece erkeklerle ilgilenmez aslında. İdrar yolları rahatsızlıkları,böbrek taşı gibi sorunlarda cinsiyet farketmeksizin muayene eder. Kadın doğumcudan daha iyi olacağını düşünüyorum. Çünkü beni bir kadın doğum doktoru yönlendirmişti.

Yok bu idrar yolu enfeksiyonu gibi değil. Zaten idrar yolu olurum ara ara. Bu farklı bir şey. Afedersin tuvaletimi yaparken sonunda keskin bir acı oluyor nefesim kesiliyor. Ve çok afedersin kan da geliyor. İbucold içtim gece o beni çok rahatlattı. İçtikten sonra uyuyabildim

Ben de üroloji diye biliyordum. Ama çok ilginç bir şekilde ilaç her şeyi düzeltti. Şuanda acı bile kalmadı

Valla ben aynı durumu yaşadım idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim umursamadım mantar enfeksiyonuna döndü ve o kullanmak istemediğim antibiyotikleri 10 gün kullandım da anca kendime geldim 1 ay çektim ne gece uykusu ne gündüz uykusu tuvalete gitmeyi bırak oturamiyodum ayakta bacaklarım kapalı yuruyemiyodum öyle birşeye dönüşmüştü

Kız sen antibiyotikten mantar olmuşsun bacım. Ben bekarken ne zaman grip olsam ne zaman antibiyotik içsem mantar olurdum. O antibiyotikler orayı temizleyen koruyan sıvıya bir şey yapıyor mantar oluyorsun. Ama mecbur antibiyotik içmeden de olmuyor. Ama ilk defa çok afedersin kan işediğimi gördüm yani kaba tabir

Benn antibiyotik kullanmamak icin doktora gitmedim idrar yolu enfeksiyonu düzelmesini için mantar yapmış dedi bana mutlaka doktora git kan işemek normal değil

öncelikle geçmiş olsun.
yeni evliymişsin ben de ilk evlendiğim zamanlar çok oluyodu bu meret.dakikada 1 gidiyosan senin bayağı ilerlemiş sağlık ocağına ya da acile git.ilişkiden önce ve sonra temizliğine dikkat et.ilişkiden sonra mutlaka temizlen ve idrarını yap hemen.bol su iç.acı ve baharattan , gazlı içeceklerden uzak dur.hamile değilsen maydanoz suyu içebilirsin çok iyi geliyor.umarım bi an önce kurtulursun

Çok teşekkür ediyorum arkadaşım. Dakikada biri geçti herhalde saniyeler içinde tekrar geliyordu. İlaç çok iyi geldi şimdi iyiyim. Maydanoz suyunu hemen yapacağım ben de çok okudum onu. İnşallah bir daha olmaz çok zor bir şey.

Rica ederim canım gerçekten çok zor bi durum.geçiyomuş gibi olur ama sonra tekrar başlar aman dıikkat et.ayaklarını sıcak tut.maydanoz suyunu da hemen yap şifa olsun inşallah

Rica ederim canım gerçekten çok zor bi durum.geçiyomuş gibi olur ama sonra tekrar başlar aman dıikkat et.ayaklarını sıcak tut.maydanoz suyunu da hemen yap şifa olsun inşallah
Dikkat edeceğim canım benim. Çok teşekkür ediyorum. Sağlıkla kal

Çok geçmiş olsun. Bacaklarını ve ayaklarını sıcak tut, terlik giyin evin içinde de. Bol su iç su içemiyorsan su içeriği yüksek besinler yesen de olur, şeftali karpuz gibi.

Bir de iliskiden önce esinin hijyeni de önemli. Öncesinde ve sonrasında kendi hijyenin konusunda da dikkatli ol. Kadın anatomisinden kaynaklı (açıklıkların birbirine yakın olması) ekstra özenli olmak zorundayız ne yazık ki.
Umarım tekrarlamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…