ider mobilya mı? enza mı? hangisini tavsiye edersiniz??

ayugrasamam

Guru
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
1.211
1.357
333
arkadaşlar tv ünitesi almayı düşünüyorm hangisini tavsiye edersiniz?? enza çok güzel biraz pahalı ama , ider de arkadaşımın evinin orda mağazası açılmış modern çok tarzı kararsız kaldım..ider kullanan var mı? şikayet, öneri lütfen..

ider mobilyayı yakından inceledin mi bilmiyorum malzeme ve işçilik çok kalitesiz .enza sanki daha iyi idere göre

Hiçbiri seçeneği var mıııı :26:

Ben oturma alanına ve kullanım ihtiyacına göre yaptırmaktan yanayım,hem zevkime hem ihtiyacıma göre olur
ayrıca enza menzadan daha kaliteli ve ekonomik olacağı kesin..

ider mobilyayı yakından inceledin mi bilmiyorum malzeme ve işçilik çok kalitesiz .enza sanki daha iyi idere göre

ider mobilya mağazasını gezdim dolaştım ama incelemedim cnm.. haklısın bana da enza daha iyi gibi geldi..saol cnm tşkler..

Hiçbiri seçeneği var mıııı :26:

Ben oturma alanına ve kullanım ihtiyacına göre yaptırmaktan yanayım,hem zevkime hem ihtiyacıma göre olur
ayrıca enza menzadan daha kaliteli ve ekonomik olacağı kesin..

o da doğru cnm haklısın :):) fikrin için tşk ederim cnm :)

şunda 1 ay oncesıne kadar köşe koltuk araştırıyodum enzadan aldım ve cok memnunum
ama baska ürünlerını bılmıyorum acıkcası,ider evın orda vardı magazası cok kalıtelı oldgunu düşünmüyorum

şunda 1 ay oncesıne kadar köşe koltuk araştırıyodum enzadan aldım ve cok memnunum
ama baska ürünlerını bılmıyorum acıkcası,ider evın orda vardı magazası cok kalıtelı oldgunu düşünmüyorum

koltuğun hayırlı olsun cnm... enzadan yoksa "ayda köşe koltuk takımı" var çokkkk güzel ondan mı aldın :) ?

yatak odasi takimim enzadan baya para verip almistik yaklasik 1,5 yil once iyiki de ordan almisiz tv unitemi de BUYUK BIR GAFLET YAPIP BIR ARKDASIN LAFIYLA TEPE HOMEDAN ALDIK ALMAZ OLAYDIK o gun bugundur aksesuar bakmaya bile girmiyorum tepe home magazalarina... bence enzanin malzemeleri cok kaliteli iderle kiyaslanamaz bile. ama her markanin urunleri kalite kalite urun fiyatlarida kalitelerini belli ediyor enzada da boyle

ider ile enzayı karşılaştırmak pek adil olmayabilir bence.. bütçe meselesi bu canım.. bi koltuk veya yatak alacak olsan enzadan al iyisi olsun derdim ama tv ünitesi için çok kalite aramaya gerek yok bence..koyacaksın duracak orada..kiracı olupta taşınıcaksan bi ozaman zarar görebilir.. bütçene göre hareket et derim.. ider den beğendiğin varsa o da gayet alınabilir :34:

bu hafta köşe takımı almaya gittik.aklımda enza vardı ama idere de baktık. ider kalitesiz ve hafif geldi bana. ben enzadan aldım çok da içime sindi.

bu hafta köşe takımı almaya gittik.aklımda enza vardı ama idere de baktık. ider kalitesiz ve hafif geldi bana. ben enzadan aldım çok da içime sindi.

hayırlı olsun canimm bizde bakıyoruz da istikbal çok pahalli bizde köşe takimi istiyoruZ kullanışlı olduğunu düşünüyorum linkini atarmsn bende de bi fikir olusur tatlım :)

Merhabalar Arkadaslar ;

Biz de İder magazasından üc ay önce koltuk takımı aldık , koltukların sungerleri sert oldugu icin o takımı secmistik , ürünleri alalı üc ay olmasına ragmen süngerleri yumusacık oldu , koltuk kuması rengi istedigimiz gibi cıkmadı ona bir şey demedik , gecen gün koltuk takımının ayagı cıktı , ücretli servis diye 50 lira servis ücreti istiyorlar artı 20 lira koltuk ayagı , garanti denilen iki yıllık garanti malesef hic bir seyi kapsamıyor , tek amacı herseyden nasıl para kazanacagını düsünen bir firma , kesinlikle tercih edilmesin , ürünleri malesef cok kalitesiz cıkıyor , herkesin bilgisine

Back
X