• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu İder mobilya hakkında yorumlarınız neler ?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

geveze1984

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
153
12
38
35
Merhaba,

Haziranda evleniyorum ve hazırlıkların en zor kısmı sanırım mobilya kısmı... İder mobilya hakkında yorumlarınız neler ? Kullanan var mı ? fiyatları uyygun, modelleri de güzel ama çok kararsız kaldım. dün avcılardaki şubesini gezdik de.

ben açıkcası yatak odamı ve salon takımımı ordan aldım daha kullanmak nasip olmadı ama çocukluk arkadaşım 2 yıl önce ordan almış evinede gitmiştim ben çok memlunum sende ordan al çok begenirsin dedi ve gerçektende bende öyle yaptım hatta yatak odam kalinda salon takımımda lara sana anca bu bilgiyi verebilirim evet internette şikayetler okudum bende ama çok pahalı mobilyalarda bile aynı şikayet oranları var ve çok fazla

benimde yemek odası, salon ve oturma odası takımlarım İder marka. Biraz sıkıntı yaşadık, koltuklarda kumaş rengi seçtik, 1 ay sonra elimizde yok, gelin başka renk seçin dediler. mobilyada çizikler vardı akşam geldiği için ışık farkından farkedemedik, gündüz hemen aradık ilgilenmediler, değiştirilebilir bir parçaydı üstelik. Tabi bu söylediklerim her bayisinde geçerli değildir illa ki.
Kalitesine gelince yemek odası hariç diğer ürünleri 3 aydır kullanıyorum bir sorun çıkmadı. Bir arkadaşım yaklaşık 1 senelik koltuk takımının çöktüğünü söyledi, "kullanıcı hatası" demiş firma.
Bir de 7.000 TL'lik ürün aldık 30 TL lik sehpa hediye ettiler. (150 TL değerinde ki sehpa için söz verilmişti bizde farkını verip 250 TL'lik baska bir sehpa alacaktık) ona da itiraz ettik en sonunda diğer düğün hazırlıkları aksayınca uğraşmayı bıraktık.
Kötülemiyorum fakat dikkatli olun taviz vermeyin oradan alacaksanız eğer.

Merhaba,

Kataloğuna bakıldığında oldukça sevimli, sıcak modellerle sizi karşılayan ancak duyduğum kadarıyla gördüğünüz kadar değil de ödediğiniz kadarını geri alabildiğiniz bir marka İder.. Yanı uygun fiyatlar genel olarak, kalite de ödediğiniz kadar. Şikayeti olan arkadaşım, daha 1,5 senelik kullanım sonunda renklerin atmasından şikayetçiydi.

benimde yemek odası, salon ve oturma odası takımlarım İder marka. Biraz sıkıntı yaşadık, koltuklarda kumaş rengi seçtik, 1 ay sonra elimizde yok, gelin başka renk seçin dediler. mobilyada çizikler vardı akşam geldiği için ışık farkından farkedemedik, gündüz hemen aradık ilgilenmediler, değiştirilebilir bir parçaydı üstelik. Tabi bu söylediklerim her bayisinde geçerli değildir illa ki.
Kalitesine gelince yemek odası hariç diğer ürünleri 3 aydır kullanıyorum bir sorun çıkmadı. Bir arkadaşım yaklaşık 1 senelik koltuk takımının çöktüğünü söyledi, "kullanıcı hatası" demiş firma.
Bir de 7.000 TL'lik ürün aldık 30 TL lik sehpa hediye ettiler. (150 TL değerinde ki sehpa için söz verilmişti bizde farkını verip 250 TL'lik baska bir sehpa alacaktık) ona da itiraz ettik en sonunda diğer düğün hazırlıkları aksayınca uğraşmayı bıraktık.
Kötülemiyorum fakat dikkatli olun taviz vermeyin oradan alacaksanız eğer.

bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim, biz maskodaki bayisinden almayı düşünüyoruz. şu an beğendiğimiz modeller o bayide var. siz hangi bayiden almıştınız ? koltuk takımı nasıl çökebilir ki ya ? of kafam çok karıştı, kelebek falan da bütçemizin çok üstünde markalar.

bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim, biz maskodaki bayisinden almayı düşünüyoruz. şu an beğendiğimiz modeller o bayide var. siz hangi bayiden almıştınız ? koltuk takımı nasıl çökebilir ki ya ? of kafam çok karıştı, kelebek falan da bütçemizin çok üstünde markalar.

Bizim içinde bütçe epey önemliydi bir de model olarak diğer markaların ürünlerini beğenemedim. Çekmeköy bayisinden aldık. Yani kalitesiyle ilgili yorum yapmak için erken henüz 3 aylık, Benim köşe takımım taş gibi hiç çökecek gibi durmuyor ama zaman gösterecek. Anlayacağınız ürün sıkıntılarımıza karşı ilgi alaka eksikliği oldu. Fiyatlar da yukarıda ki arkadaşın dediği gibi kalitesine göre normal.

bende iderden aldım kızlar hatta internette şikayetleri okuyup bile bile riske girdim çünkü fiyat benim için önemliydi ve çok uygun diye hemde beğendiğim için gidip aldım.yatak odam ve salon takımımı aldım sadece ordan.mobiliyalar gelene kadar biraz endişeliydim ama sorunsuz getirip kurdular ve sonuç gerçekten çok güzel oldu hele salon mobilyalarım şahane olmuş.:21: ben hadriyan koltuk takımını aldım renginide bi üçlüyü fuşya pembe diğerini beyaz yaptırdım bide çiçekli bi berjer çaktık on numara oldu. ideri tavsiye ediyorm

başka çökme problemi yaşayan yoktur umarım. satıcıya sorduğumda 2 yıl garantili dedi ama yinede kullanıcı hatası derse üzülürüm.10 senedir tepesinden inmediğim koltuklarımız var istikbal ve hala çökmediler.iderin modelleri harika vazgeçmek istemiyrum ancak bunları okuyunca üzüldüm :43:

Back
X