Ideal eş, pahalli hediye alan eş midir?

Cikolataseven

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
401
32
Selam kızlar. Benim derdim boyumu astı ve artık dayanamadıgim icin hem buraya anlatmak hemde yardım almak istedim. Herkese öncelikle teşekkürler.

10 aylık bir iliskim var. Ciddi bir iliski. Beni tanıyan oldugum gibi seven değiştirmeden yasayan, kültürlü, eğitimli merhametli biri. Benim geçmişimi ve bana dair herseyi biliyor. Beni bu halimle seviyor.

Fakat sorunların ilki su ki kendisi benim ailem tarafından istenmiyor.

Erkek arkadaşımın ailesi varlıklı bir aile. Erkek arkadasımda varlıklı bir yasam surmuş. Ama Anadolu'da ki cogu zengin insanımız gibi tutumlu insanlar. Dışarıdan baksanız aaa bunlar zengin demezsiniz mesela. Ama gercekte öyleler.

Bense belli bir yasa kadar cok zengin olmasak bile hep bir standart üstünde yasamış yetişmiş bir kızım. Ailemde boyle insanlar.

Erkek arkadasım basta beni yanlış anlamasın diye zaten ona bu konulardan bahsetmemistim. Ama on ay geçtikçe farkettim ki ne hediye almayı biliyor. Ne de para harcıyor.

Cevreme danıştım. Seni deniyor olabilir dediler. Hani param icin mı benimle diye. Ama mantıksız geliyor bu. Kac yasında insanlarız. Çalışıyorum isim gücüm var. Ne diye boyle birsey icin bir erkekle on ay birlikte olayım.

Annem ve ablam bu kısının cimri oldugunu ve cimri insanla ömür geçmeyeceğini söylüyorlar. Sürekli "evlensen de sonun mutsuzluk" diyorlar.

Ailesinin de cimri oldugunu söylüyorlar. Ki soyle birsey mesela annesi bana hediye yollamıştı. Sevdigim bir sekilin kolyesini. Ama gümüş yani.

Hediyeyi anneme gösterdiğimde "bu ne boyle gümüş bu insanların nesi zengin boyle hediye mı yollanır insan utanır " diye cevapladı.

Çevremde ki kızlara bakıyorum. "Erkek arkadasım sunu almalı bunu almalı kafasında hepsi. Boyle değerli olunduğunu iddia ediyorlar. Ve zengin olsa bile cimri oldugu icin ve ben hediye isteyecek bri olmadığım icin mutlu olmayacağımı söylüyorlar.

Bir yerden sonra sevgi bitiyor. Gözüne batar diyorlar.

Size sorum bu. Aranızda vardır tecrübeli olanlarınız. Bana yardımcı olun. Bu kişi sonradan değişir mı veya yaptıkları anormal mı? Ya da gercekten iyi erkek pahalı hediye alan erkek midir? Ideal es bu mudur yani?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

zengin insanlar herkese külçe külçe altin almiyor. sevgilinizin ailesi size bi sey almak zorunda degil, parasi var diye size 500 liralik kolye alacak degil yani. oyle olsaydi bu insanlar zengin olamazdi zaten.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cimri olduklarını gümüş kolyeden veya hediyeden anlatamazsınız ki?
Yaşam şekilleri nasıl? Evleri, arabaları veya gittikleri tatiller.
Bîrde erkek arkadaşım 10 aydır Van'a para harcamadı derken neyî kastettiniz?
Sizi yemeğe bile götürmüyor mu, beyanatta kmı ödüyorsunuz?

Hic mi hediye almadi ?
Ailen çok abartmis bence gümüş se gümüş ne var ya hu ?
Jadin incelik etmiş almus

Ailesini aileme anlattığımda araştırma yapmışlardı. Tanınmış zengin bir aileler. Ama bizimkiler pek inanmadı sanırım bu duruma. Ya da layık görmediler bilmiyorum cunku ailesi dedigim gibi dıştan bakıldığında belli etmeyen mütevazı insanlar. Kıyafetleri bile oyle.

Hediyeden sonra bu mu zengin demeye başladılar. Hayır isin ilginçi benim ailemde fakir bir aile degıl. Cok şükür normal bir standartımız vardır. Ama anneme göre gelin adayına gümüş kolye almak ayipmis. Millet neler neler alirmiş.

Oyle birsey demedim ki yanlış mı yazmışım acaba. Harcar kendisi. Yemeğe götürür. Gezdirir. Bir kere her ay düzenli olarak yanıma geliyor. Cunku ayrı sehirlerdeyiz zaten.

zengin insanlar herkese külçe külçe altin almiyor. sevgilinizin ailesi size bi sey almak zorunda degil, parasi var diye size 500 liralik kolye alacak degil yani. oyle olsaydi bu insanlar zengin olamazdi zaten.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende bu sekilde düşünüyorum. Zaten ailemde bunu söylüyor. Zenginse harcamaz diyorlar. Bu da insanı mutsuz edermiş bir yerden sonra onların dediklerine göre

Adam gibi adam olduktan sonra hediye alsa ne almasa ne? :KK34:

Ben hep bu kafada oldum zaten. Ama is ciddiye binince nedense cevremdeki evli ve tecrübeli insanlar başladılar "bir yerden sonra sevgi bitiyor parasını da harcamazsa çekilmez " demeye

İdeal es kavrami sizin dusunduklerinizden farkli biraz
İsi gucu meslegi olan para kazanabilen esini cocuklarini ele gune muhtac etmeyen vaktini ailem dedigi yerde geciren kari kiz dalga dumeni olmayan namuslu etik degerleri olan karakter sahibi maddi manevi dag gibi arkanizda olan sirtinizi kolaylikla yaslayabileceginiz ve ayni yastikta yaşlanabileceginiz kisi ideal estir

Gümüş kolye de ne var ki pırlanta mı alsın hemen daha 10 aylık ilişki..
Belki erken buluyordur..
Bir yere gittiğinizde nasıl mesela hesap ödeme işlerinde?

Bu arada erkek arkadaşımın arabası var. Zaten fabrikaları var ailecek. Ve ailede ki tek erkekte o. Evleri de var. Tatil konusunda da yapılıyor tatil ama oyle dışarıdan bakıldığında zenginliğini belli eden insanlardan değiller.

Bende bu sekilde düşünüyorum. Zaten ailemde bunu söylüyor. Zenginse harcamaz diyorlar. Bu da insanı mutsuz edermiş bir yerden sonra onların dediklerine göre

Peki sizin hediye alsin gibi bir beklentiniz vs var mi, sever misiniz boyle seyleri? Eger seviyorsaniz, sizin gozunuze batabilir. Ote yandan gozunuz yoksa, neden mutsuz olasiniz?

Benim icin maddiyat da , h3ediye de hic onemli degildir mesela, karsimdakinden boyle beklentilerim asla yoktur. Ama kendi gelirim iyi, gezmeyi, yemeyi icmeyi severim, karsimda da bana eslik edecek birini beklerim, cimri/kurus hesabi yapan biriyle asla olamam mesela. Boyle biri degilse bence problem yok.

Ben hep bu kafada oldum zaten. Ama is ciddiye binince nedense cevremdeki evli ve tecrübeli insanlar başladılar "bir yerden sonra sevgi bitiyor parasını da harcamazsa çekilmez " demeye

Çevrendekiler kendilerini garantiye almayı seven tipler galiba. Boşversene sen milleti.

Gümüş kolye de ne var ki pırlanta mı alsın hemen daha 10 aylık ilişki..
Belki erken buluyordur..
Bir yere gittiğinizde nasıl mesela hesap ödeme işlerinde?

O öder bana ödetmez asla. Asla bana birsey harcatmaz. Gecen gün tv nin kablosu bozuk dedim onu bile durduk yere kargoyla bana yolladı. Yani bu konuda bir sıkıntım yok.

Ama kolyeyi alan annesi zaten. O da pahalli hic birsey almadı bana su güne kadar. Bunu sormak istedim. Bu cimrilik belirtisimidir diye

Çevrendekiler kendilerini garantiye almayı seven tipler galiba. Boşversene sen milleti.

Aynen öyleler. Ve ailemde maalesef bunun dogru olduguna inanıyor. Cunku ablamda boyle yaptı. Eniştem ablama her ay bilezik alıyordu düzenli olarak. Daha sözlü bile değilken

O öder bana ödetmez asla. Asla bana birsey harcatmaz. Gecen gün tv nin kablosu bozuk dedim onu bile durduk yere kargoyla bana yolladı. Yani bu konuda bir sıkıntım yok.

Ama kolyeyi alan annesi zaten. O da pahalli hic birsey almadı bana su güne kadar. Bunu sormak istedim. Bu cimrilik belirtisimidir diye

Bence cimri değil kesinlikle, erkekler hediyeden anlamaz pek zaten
Televizyon kablosuna kadar gönderen adam cimri olur mu yaa, cimri olsa boşver hayatım tv izlemeye ne gerek var, eskiden tv mi var derdi :KK9:

Peki sizin hediye alsin gibi bir beklentiniz vs var mi, sever misiniz boyle seyleri? Eger seviyorsaniz, sizin gozunuze batabilir. Ote yandan gozunuz yoksa, neden mutsuz olasiniz?

Benim icin maddiyat da , h3ediye de hic onemli degildir mesela, karsimdakinden boyle beklentilerim asla yoktur. Ama kendi gelirim iyi, gezmeyi, yemeyi icmeyi severim, karsimda da bana eslik edecek birini beklerim, cimri/kurus hesabi yapan biriyle asla olamam mesela. Boyle biri degilse bence problem yok.

Oyle biri olup olmadıgını kestiremiyorum ben mesela. Kac ay once cok sevdigim bir saati gördü. Bigün baktim nette gecmisine o saate bakmış. Saatte oyle pahalli birsey degıl. Ben alacak sandim. Ama alakası bile yok :) almadı. Hani bu jest gibi birsey olarak gordum.

X