İdare et ışte canım diyor, ilişki idare etmekten ibaret yaşanır mı?

Aksi fikir belirten tek bir kişi bile olmadı. Demek ki durum bu kadar açık.

Bundan sonra yapmam gereken belli sanırım. Biraz cesaretlendirmeliyim kendimi

Çok hoşuma gitti bu yaşadığınız.. Eşiniz ne kadar değer veriyor maşallah hissettirmemis size siz bir daha taksiye binmezseniz diye muhtemelen.. Allah bozmasın

Ya benim erkek arkadaşım Avrupa yakasında oturuyor ve çalışıyordu ben diğer tarafta.
Sabaha karşı karanlıkta gitmeyeyim diye yanımda gelirdi.
Buradaki başka bir arkadaşım da tek ulaşım aracı okul otobüsü ve taksi olmasına rağmen ve bizim yurtla arada yarım saat mesafe olmasına rağmen yurda kadar benimle geliyor.
Bu size değer vermiyor. Net.

Bazen taksiyle gidiyorum eve akşam, taksiyi takip ederdi. 1 ay önceye kadar yapardı aslında. Ama şu ara iyice saldı

Aksi fikir belirten tek bir kişi bile olmadı. Demek ki durum bu kadar açık.

Bundan sonra yapmam gereken belli sanırım. Biraz cesaretlendirmeliyim kendimi
Şöyle düşün. Ufacık bir sevgi kırıntısı, azıcık bir ilgi için ömür boyu bu adamı çekeceksin. O sevgiyi göstereceği günü ömrün beklemekle geçecek.
O nasıl kendini seviyorsa sen de kendini sevmelisin. kendini sevsen o sevgiyi dışarıda aramazsın. Kendi ihtiyaçlarını düşün. Sevgi, şefkat ve ilgi istiyorsun. Bunları da veremeyecekse böyle bir adamı ne çekeceksin ki? Sen değerli değil misin? Neden kendini sana değer vermeyen, seninle oyalanan ama gelecek düşünmeye biri için feda edesin ki... yıllarına, günlerine, zamanına yazık değil mi? Başka birini sevdiğinde kusura bakma ayrılmak istiyorum dediğinde daha çok yıkılacaksın. O bitirmeden sen bitir bence. Terk edilmenin acısı daha kötü çünkü.

sana yeteri kadar değer vermiyor bence. hava yağmurlu olmasa hadi bir derece diyeceğim ama..

Evet haklisiniz

Benimle mutlu belli oluyor bu, verdigim deger hosuna gidiyor. Ama nereye kadar böyle olur ki yipraniyorum

Size deger vermiyor muhtemelen sevmiyor.
Yagmurin altinda insan sevgilisine bunu yapar mi ?
Ayrica ailem arabayla biraltigini gormesin demissiniz de eviniz bir arka sokagina da birakabilir.

Size deger vermiyor muhtemelen sevmiyor.
Yagmurin altinda insan sevgilisine bunu yapar mi ?
Ayrica ailem arabayla biraltigini gormesin demissiniz de eviniz bir arka sokagina da birakabilir.
Onu ben istemiyorum açıkçası orada hakkını yiyemem

Ama bazen boyle olaylarda belli ediyor kendini

Bir süre daha gözlemle bence belki boş bulunmuştur bir hata yapmıştır ama yerinizde olsam süpriz vs yapmam bırakın kendi haline aramayın ekstra çaba harcamayın o sizin peşinizden koşsun bir süre.sürekli siz adım atarsanız bir anlamı kalmıyor.

Yok, dolmuşla gitmek benim isteğim. Ailemin henüz bilmediği bir ilişki o nedenle eve bırakmasını istemiyorum şimdilik.
Eve bırakması önemli değil ki yakın bir yere bırakabilir di.
Tabiki acabalarım çoğalırdı,şahsım adına kabul edemeyeceğim bir durum olurdu.

Erkekler bazen ince düşünemiyor arkadaşına ayıp olacağını düşünmüş. Çok mu bardaktan boşanırcasına yağıyordu yağmur yani bekleyemeceğiniz kadar olsaydı herhalde bırakamazdı öyle ama zaten evine de götüremezmiş ailem görürdü diyorsun o zaman siz cafede biraz daha bekleyebilirdiniz o giderdi siz dolmuş saatinde biner giderdiniz normal bir arkadaşınız olsaydı yanınızda ne yapacaktınız?cafede bekleyecektiniz. zaten mesaj atıp idare et demiş yani farkında.

Sizin gibi oturmuş hayatı olan insanlar için 6 ay ciddileşmek için yeterli bir süre değil mi zaten. Oradan biraz ipucu vermiş zaten. Bir de yağmurda dandirik bir sebep için arabadan indirmesi bazı şeylerin öngösterimi diye düşünüyorum. Katlanabilecek misiniz?

Farkında evet

Dünden beri mesafeliyim o yazıyor

Ama istediğim boyutta değil maalesef, dün akşam bogazim agrimaya başladı söylemiştim ona bugün günaydın yazmış nasıl oldun nasılsın vs hiç bişey yok. Belki de unuttu bile hasta olduğumu

Bende böyle düşünüyorum

Başta böyle değildi adam kendini bir geri çekti oyle böyle degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…