Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dııııt! Cevap yanlış. Yapmayın lütfen. Siz çok değerlisiniz. Ki sizin için bu dünyada sizden daha değerli birisi olmamalı.Aslında ayrılmak geçiyor aklımdan. Çünkü bu bana kendimi ilk değersiz hissettirisi değil. Ama cesaret edemiyorum.
pek görüşme teklif etmez. Haftada bir ancak.
Hislerinize guvenin benceAslında ayrılmak geçiyor aklımdan. Çünkü bu bana kendimi ilk değersiz hissettirisi değil. Ama cesaret edemiyorum.
Herkese merhaba,
Ilk konum olacak, öncelikle kafam çok karışık. Mantıklı düşünemiyorum, bana yol gösterici yorumlar yaparsanız çok mutlu olacağım..
Bu üyelik ile ilk konunuz ama görünen o ki her konunuza ayrı bir üyelik alıyorsunuz. Sanırım şifrelerinizi unuttunuz bu sebeple yeni üyelik alıyorsunuz, yanılıyor muyum ?
Hiç değer vermedi demeyelim de. Yeteri kadar vermiyor onu görebiliyorumAltı aydır tanıdığınız birine bu kadar büyük jestler yapmayın. Anlamazlar ki sen zaten tanımamışsın bu adamı yeterince. Bazen denk gelir ne yapsan değecek erkekler. Ama bu kişi onlardan biri degil. Sizi sevmemiş değer de vermemiş.
Haklısınız sanırım, şimdi üzülmek ilerde uzulmekten daha iyidir belki deSevgi fedakarlik ister ve bu bahsettigniz konu cok kucuk bi fedakarlik gerektirir bunu bile yapamiyorsa ilerde evlendgnzde neler olur bilemiyorum
Farklı bakamıyorum.Çünkü kendisi standart öküz.
Ben 6 ayimi harcadım mi bilmiyorum. Ama birşeyler eksik. Onu çok iyi biliyorum. Pesimden koşsun demiyorum ama sevildigimi hissetmek isterdimAnlattıklarıniza bakarak sizinle gönül eğlendiriyor.Umrunda değilsiniz.Eksikliginizi hissetmez bile.Aldatma degil erkek arkdsinin yanina gitti yazmisiniz bu sizi sevdiğinin göstergesi değil.Her an yanında da değilsiniz.Sizi ciddiye almıyor bu net bir kere.Ben bir dakikami harcamazdim.
Sizi üzmek hiç istemem ama durum oyle görünüyor.Bosverin altı ay için üzülmeyin artık.Ilerde cok daha uzulmektense şimdi bitirin.Duygusal düşündüğünüz için goremeyebilirsiniz.Kendinizi hiç yipratmayin hiçbirşeyin sonu degil.Hickimse sizden değerli değil.Ben hep oyle düşünüyorum.Birde böyle durumlarda insan kendinde bir sorun arar durur.Asla oyle düşünmeyin Birşeyler ters gidiyorsa siz kendinizden eminseniz ki oyle olduğunu düşünüyorum bu karşıdakinin karakteriyle ilgili emin olun.Ben 6 ayimi harcadım mi bilmiyorum. Ama birşeyler eksik. Onu çok iyi biliyorum. Pesimden koşsun demiyorum ama sevildigimi hissetmek isterdim