• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdare et ışte canım diyor, ilişki idare etmekten ibaret yaşanır mı?

Aslında ayrılmak geçiyor aklımdan. Çünkü bu bana kendimi ilk değersiz hissettirisi değil. Ama cesaret edemiyorum.
Dııııt! Cevap yanlış. Yapmayın lütfen. Siz çok değerlisiniz. Ki sizin için bu dünyada sizden daha değerli birisi olmamalı.
İyi hissettirmiyorsa neden hala devam edesiniz ki? İlişkide temel esas bence bana onda değerli olduğumu hissettirebilmesidir.

Sevgiliyken böylese ilerisini hiç düşünemiyorum. Bu ilgi git gide azalacak. Zaten ortada pek birşey yok. Bir de azaldığını düşün. Yok bu adamdan bir cacık olmaz. Yol ver gitsin.:duduk:

pek görüşme teklif etmez. Haftada bir ancak.

Seven adam asik adam 5 dk gormek icin firsat yaratir.

Sizi fazla sevdigini sanmiyorum.

Hele ki yagmurlu havada ortada birakmasi da olmus.

Bence fazla baglanmadan ve fazla sey beklemeden yurutun bu iliskiyi.

Bakalim nolcak

Herkese merhaba,

Ilk konum olacak, öncelikle kafam çok karışık. Mantıklı düşünemiyorum, bana yol gösterici yorumlar yaparsanız çok mutlu olacağım..

Bu üyelik ile ilk konunuz ama görünen o ki her konunuza ayrı bir üyelik alıyorsunuz. Sanırım şifrelerinizi unuttunuz bu sebeple yeni üyelik alıyorsunuz, yanılıyor muyum ?

Seviyor sevmiyor diyemem tek bir olaydan anlaşılmaz çünkü. Ama öküz olduğu kesin.

Yanılıyorsunuz, benim mailimle arkadasima hesap açmıştık, çünkü o şifresini unutmuştu. Ama bu benim kişisel olarak ilk konum.

Bu üyelik ile ilk konunuz ama görünen o ki her konunuza ayrı bir üyelik alıyorsunuz. Sanırım şifrelerinizi unuttunuz bu sebeple yeni üyelik alıyorsunuz, yanılıyor muyum ?

Iliskimiz 6 aylikken nasildi diye dusundum de, daha lisedeydik.3 kurus stajer maasiyla taksiye biner beni eve birakir kendi taksiyle geri giderdi.Seneler sonra evlendigimizde ogrendim ki meger iki sokak asagida inip otobuse biniyormus ama hic cakmadim.Hos bilsem ne degisecekse.Sizin okuzun arabasi varmis,birak evine yakin yere birakmayi,arkadasi icin ygmurda otobus bekletiyor. Sana deger vermiyor sevmiyor,net

Altı aydır tanıdığınız birine bu kadar büyük jestler yapmayın. Anlamazlar ki sen zaten tanımamışsın bu adamı yeterince. Bazen denk gelir ne yapsan değecek erkekler. Ama bu kişi onlardan biri degil. Sizi sevmemiş değer de vermemiş.

Sevgi fedakarlik ister ve bu bahsettigniz konu cok kucuk bi fedakarlik gerektirir bunu bile yapamiyorsa ilerde evlendgnzde neler olur bilemiyorum o_O

Altı aydır tanıdığınız birine bu kadar büyük jestler yapmayın. Anlamazlar ki sen zaten tanımamışsın bu adamı yeterince. Bazen denk gelir ne yapsan değecek erkekler. Ama bu kişi onlardan biri degil. Sizi sevmemiş değer de vermemiş.
Hiç değer vermedi demeyelim de. Yeteri kadar vermiyor onu görebiliyorum

Anlattıklarıniza bakarak sizinle gönül eğlendiriyor.Umrunda değilsiniz.Eksikliginizi hissetmez bile.Aldatma degil erkek arkdsinin yanina gitti yazmisiniz bu sizi sevdiğinin göstergesi değil.Her an yanında da değilsiniz.Sizi ciddiye almıyor bu net bir kere.Ben bir dakikami harcamazdim.

Anlattıklarıniza bakarak sizinle gönül eğlendiriyor.Umrunda değilsiniz.Eksikliginizi hissetmez bile.Aldatma degil erkek arkdsinin yanina gitti yazmisiniz bu sizi sevdiğinin göstergesi değil.Her an yanında da değilsiniz.Sizi ciddiye almıyor bu net bir kere.Ben bir dakikami harcamazdim.
Ben 6 ayimi harcadım mi bilmiyorum. Ama birşeyler eksik. Onu çok iyi biliyorum. Pesimden koşsun demiyorum ama sevildigimi hissetmek isterdim

Hiç düşünme direk ayrıl sonra düzelir belki deme tamam kimse mükemmel değildir bu olayda ufak bişey ama ufak sinek mide bulandırır şimdi ses çıkarmazsan sürekli ikinci plana atılırsın boşver kimse yontamamış da sen mi yontacaksın uğraşmaya değmez şimdi senin için sıkıntı olmaz belki ama ilerde bu umursamazlıkları canını sıkar geç olmadan ayrıl bence

Ben 6 ayimi harcadım mi bilmiyorum. Ama birşeyler eksik. Onu çok iyi biliyorum. Pesimden koşsun demiyorum ama sevildigimi hissetmek isterdim
Sizi üzmek hiç istemem ama durum oyle görünüyor.Bosverin altı ay için üzülmeyin artık.Ilerde cok daha uzulmektense şimdi bitirin.Duygusal düşündüğünüz için goremeyebilirsiniz.Kendinizi hiç yipratmayin hiçbirşeyin sonu degil.Hickimse sizden değerli değil.Ben hep oyle düşünüyorum.Birde böyle durumlarda insan kendinde bir sorun arar durur.Asla oyle düşünmeyin Birşeyler ters gidiyorsa siz kendinizden eminseniz ki oyle olduğunu düşünüyorum bu karşıdakinin karakteriyle ilgili emin olun.

Son düzenleme:
Daha yolun başındasınız 6 ay dediğin nedir ki.
İnanın çok daha iyilerini hak ediyorsunuz.
Sizin yaptığınız jeste karşılık,yarım saat beklememesi büyük ayıp.
Üzülmeyin,sağlıklı bir karar verin.
Bir şeyler eksik diyorsanız,mutlaka öyledir.

Uzgunum ama sizi sevmiyor ilerisi karanlik... Benzer sekilde gelecek onemli degil ilerde belki olur diyen biri tatafinda 7.5 yil oyalandim yas 30u gecti evlendim... 6ay surmedi bosaniyorum.. sonuc tum hayallarim hayatim cocuk istegim ben komple yikildim..

Back