• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdare et ışte canım diyor, ilişki idare etmekten ibaret yaşanır mı?

Bu adamla evlilik olmaz. Sorumluluk almaz tum yuk sixin uzerinizde kalir. Kiz arkadasini yagmurda birakip arkadasiyla bulismaya giden simdiden boyleyse... aileniz bilmiyorsa nir sokak otede birakirdi..
Bence sevmiyor sizi. Seven hassas olur, daha cok dusunur, uzerine titrer, daha erken demez. Sadece boslukta kalmamak icin flort ediyor gibi.
Bugün ayrılmak istesem etkilenir mi acaba? Çok merak ediyorum bunu. Ne yapar.

Belki calısıyor ve kendi kendinize yeten bir birey oldugunuzu gördügü icin mi böyle davranıyor.hani aklına getiremiyor.belki ayaklarınız yere sağlam bastıgı için böyle şeyleri düsünemiyordur.madem üzülürsünüz biraz beceriksiz gibi davranın bakalım.ay mahallede olay olmuş, ay adamın biri peşimden geldi gibi hissettim korktum gibisinden.ne bileyim hala dikkat etmezse o zaman bir daha düsünün derim.gecen sen gidince durakta söyle böyle oldu yarım saat dolmuş bekleyince deyin.laf arasında anlatırmış gibi ama.hani azarlar gibi degil.garip birileri geldi duraga korktum başka dolmuşa bindim gibi....sonraki davranişlarını tartın bakalım
Sanki bu tartmalarin sonucu hep hüsran gibi... her defasında daha çok yere cakiliyorum. Hiç umursamasam keşke

Kesin koç burcudur bu adam. Kizma ama pek olacak biri degil gibi. Olmasini istiyorsan kendini geri cek. Ne oluyor derse de karsilik bekledigimden degil ama hislerimin tam karsiligi olmadigini gordugunu anlatabilirsin. Ya bu sekilde olmadigini sana ispat etmeye calisir ya da yooo bende yanlis yok der ve boylece hislerinizde hakli oldugunuzu anlamis oluruz. Insallah uzulmezsiniz.

Son düzenleme:
Kesin koç burcudur bu adam. Kizma ama pek olacak biri degil gibi. Olmasini istiyorsan kendini geri cek. Ne oluyor derse de karsilik bekledigimden degil ama hislerimin tam karsiligi olmadigibi gordugunu anlatabilirsin. Ya bu sekilde olmadigini sana ispat etmeye calisir ya da yooo bence yanlis yok der ve boylece hislerinizde hakli oldugunuzu anlamis oluruz. Insallah uzulmezsiniz.
Yok kizmadim. Üzülüyorum ama farkındayım herşeyin.

Ittiriyorum ben bu ilişkiyi

Onu bilemem..sanki cok da pesinden kosmaz gibi. Sadece nedenini sorabilir.
Daha flort asamasinda iliskiyi canli tutmaya calisam sizsiniz, evlenince bu adam nasilsa evlendik hersey bitti diye iyice koseye cekilir birsey yapmaz bence. Siz de totosunu kaldirmayin artik bence. Tatil planlari ondan gelsin, o aizinle basbasa vakit gecirmek icin cabalasin. Ama bu adamla ben pek sanmiyorum.

Onu bilemem..sanki cok da pesinden kosmaz gibi. Sadece nedenini sorabilir.
Daha flort asamasinda iliskiyi canli tutmaya calisam sizsiniz, evlenince bu adam nasilsa evlendik hersey bitti diye iyice koseye cekilir birsey yapmaz bence. Siz de totosunu kaldirmayin artik bence. Tatil planlari ondan gelsin, o aizinle basbasa vakit gecirmek icin cabalasin. Ama bu adamla ben pek sanmiyorum.
Ben şu an nasıl davranmaliyim sizce? Kafam karmakarışık

Herkese merhaba,

Ilk konum olacak, öncelikle kafam çok karışık. Mantıklı düşünemiyorum, bana yol gösterici yorumlar yaparsanız çok mutlu olacağım.

6 aylık bir ilişkim var, ikimizde işi gücü olan, yaşları evlilik yaşına erişmiş insanlarız. Hiçbir zaman bir bakıp çıkacağım modunda olmadım. Çünkü ben eğer kafam uyarsa ilişkinin evlilikle neticelenmesini isterim. Açıkça söyledim. O ise tanıyalım, vakte ihtiyacımız var dedi sürekli. Ciddi meseleleri konuşmayı pek istemeyen bir adam. Çünkü çok erkenmis öyle diyor.

Her neyse. Haftasonu ona doğumgünü sürprizi olarak bir gezi planladim. Iki gün birlikte gezdik, eğlendik. Çok mutlu oldu sevindi. Sonra yaşadığımız şehre geldik. Bir çay içtik kafede. Arkadaşı aradı, dedi hadi kalkalim x ile bulusacagim. Bende eve gideceğim dolmuşa binmek için yarım saat beklemek zorundayım ve yağmur yağıyordu. Dedim canım yarım saat var benim dolmuşa. X e desen oyalansa. Ben yarım saat yağmurda mi bekleyeyim dedim. (Arabadaydik bu arada) dedi canım kusura bakma. Birşey söylemedim daha indim.

Sonra mesaj atmış canım idare et söz vermiştim X e şu saatte bulusuruz diye. Bu kişi de yakın arkadaşı yani anlamayacak biri değil açıklasa. Ki yarım saat çok değil.

O kadar sinirim bozuldu ki. Ben onu mutlu etmek için o kadar komplike bir gezi ayarladım. O dönüşünde beni yağmurda attı dışarı. Sebep ise arkadaşı beklemesin.

Siz olsanız ne yapardınız? Farklı bakış acılarına ihtiyacım var.

Bu arada o X değildir bir kadındır vs diye düşünecek olanlar olabilir. O erkek arkadaşı olduğuna eminim telde sesini vs de duydum. Yani aldatma gibi bir durum yok.

1) Sen evlilik kafasındasın ama karsındaki değil.
2)Fazla değer vermişsin oda bunun farkında o yüzden bu kadar rahat
3)Gercekten o sana değer veriyor olsaydı en azından evinin yakınlarında bir yere bırakırdı yok arkadasıyla sözleşmiş bilmem ne önceliği olmazdı.
4)Ayrıca madem ailenizin henüz bilmesini istemiyorsunuz koskoca haftasonunu nasıl beraber geçirdiniz kafam karıştı:kahve:

Yanılıyorsunuz, benim mailimle arkadasima hesap açmıştık, çünkü o şifresini unutmuştu. Ama bu benim kişisel olarak ilk konum.

o halde arkadaşınızın mı 2 üyeliği var ?

toplamda 3 üyelik var, hepsi aynı gün doğmuş hepsinin mail adresi içinde aynı ortak isim var ve ben yanılıyorum ?

peki ....

Şimdi böyleyse evlenince nasıl olur düşünemedim :oha: böylelerinde öküzLük gittikçe artıyor çünkü :bicak:

Adam akilli ...basta size idareyo ogretiyor yasatiyor ki cunki onunla evlenirsenizz heeeep idare edeceksiniz..
Yani dusunuyorumda farkli dusunmeye caliaiyom daha dogrusu yok anacim sagi solu asagisi yukarisi herturlu kusbasi falan bildigin odun ..

Arabasi var niye birakmiyo..hado birakmadin yontulmamis bari yarim saat bekle..ula yarim saat nedir ki birde sevdiginin yaninda yarim saat bir dakika gibi gecer.
Yol yakinken bi dusun derim..bak bu iliski isleri sevgiliyken istedigin gibi oluyoda..madem evlilik mevlilik diyorsun o zaman bu kadar kolay olmaz..
Sonra bi konu daha acma sizi dinlemedim evlendim boyle oldu diye

Sevmem böyle adamları.Yağmurda inseniz de inme ben götürürüm demesi gerekirdi.Israr etmesi gerekirdi.Arkadaşına söz vermişmiş.Arkadaşına " Chloelve i eve bırakacağım , azıcık geç kalıcam." diye yazamıyor muymuş? Arkadaşı da anlayış gösterirdi gerçek arkadaşsa eğer.

Arkadaş gibi. Konuşurken canimli cicimli hep ama pek görüşme teklif etmez. Haftada bir ancak.
Bir de böyle erkekler türedi , ilişkinin adını da koymuyor bazıları ki kız sevgiliyiz diyip hesap soramayın diye.Bence yol yakınken gözden geçirin bazı şeyleri.Her kadın güzellikleri hak eder.Azla yetinmeyin , idare etmeyin , hele de sevgiliyken.

Bu çocuğa da sana da 10 üzerinden 0(sıfır). Başta Yağmurda yürütmek nedir? Sen de çok alttan alıyosun gibi, çıkacak çok iyi kusmetlerini kapatabilirsin bununla vakit geçirerek

5 dk bile zaman harcamam bununla.
Bosversene ya. Sen kendini onun yerine koy bakalim dolmusla gitmesine izin verir yarim saat onceden de ceker gider misin?
Oyalayip da duruyor ayrica.
Hic gunlerini heba etme bu okuzle. Sonra evlenir "kocam "'la baslayan konular acarsin

Tinmaz..
Ne yazik ki tinarmis gibi yapar ama aynen kaldigi yerden devam eder hayatina.
Bu sogukta yagmurda arkadasi icin kiz arkadasini arabadan indirip domusa bindiren adam ne kadar etkilenir ki?

Ben şu an nasıl davranmaliyim sizce? Kafam karmakarışık
Ben ayrilirdim. Ama sanirim siz ayriligi kalsiramazsiniz suan.
Eger devam ederseniz de o asla aramadikca aramayin. Hediyeler suprizler falan yapmayin. Onun gelecek planinda siz yoksunuz. Siz de geleceginizi ona gore kurmayin.
Sadece sizi oyalayan birine o degerli vaktinizi cok da harcamayin. O nasil bosluktan sizinle beraberse siz de bos oldugunuzda onunla oyalanin ama onun icin asla vaktinizden calmayin. Cok da baglanmayin. Sizinle evlenecek diye de umutlanmayin.

Son düzenleme:
Back