Kaçfakat bir huyu var çok kötü , cimri.
kendisi de cimri değilim tutumluyum diyor zaten :)Bana bu anlatılanlar cimrilik gibi gelmedi. Daha çok tutumluluk, kıymet bilme. Bence de bir çamaşır makinesi bozulana kadar kullanılmalı, bir şeyler alınırken pazarlık yapılmalı. Çoğu esnaf müthiş bir kar payı koyuyor çünkü araya, alana yazık değil mi?
Ha ama dersen ki evde 5 kişi var 3 ekmek alıyor, az yesinler diyor. Ya da ne bileyim tişörte ihtiyacı var ama para gidecek diye almıyor vs evet o zaman cimri. Ama bunlar bence cimrilik değil...
Bir de benim şahsi görüşüm için kıpır kıpır etmiyorsa evlilik zorlar. Aynı yatağa girebilmek, tenini tenine dokundurabilmek için o kıpırtı şart bence.
İyi de 2-3 milyonluk ev almayı düşünüyorlarmış demek ki para b.k gibi. Buna kıymet bilme denmez ki.Bana bu anlatılanlar cimrilik gibi gelmedi. Daha çok tutumluluk, kıymet bilme. Bence de bir çamaşır makinesi bozulana kadar kullanılmalı, bir şeyler alınırken pazarlık yapılmalı. Çoğu esnaf müthiş bir kar payı koyuyor çünkü araya, alana yazık değil mi?
Ha ama dersen ki evde 5 kişi var 3 ekmek alıyor, az yesinler diyor. Ya da ne bileyim tişörte ihtiyacı var ama para gidecek diye almıyor vs evet o zaman cimri. Ama bunlar bence cimrilik değil...
Bir de benim şahsi görüşüm için kıpır kıpır etmiyorsa evlilik zorlar. Aynı yatağa girebilmek, tenini tenine dokundurabilmek için o kıpırtı şart bence.
Tabiki beyaz eşyalar bozulana kadar kullanılır canım, herkes öyle yapar zaten ama burda bence önemli olan bu konuyu kafasına takıp konuşması, buna üzülüyor gibi olması.Bana bu anlatılanlar cimrilik gibi gelmedi. Daha çok tutumluluk, kıymet bilme. Bence de bir çamaşır makinesi bozulana kadar kullanılmalı, bir şeyler alınırken pazarlık yapılmalı. Çoğu esnaf müthiş bir kar payı koyuyor çünkü araya, alana yazık değil mi?
İyi de 2-3 milyonluk ev almayı düşünüyorlarmış demek ki para b.k gibi. Buna kıymet bilme denmez ki.
Bana bu anlatılanlar cimrilik gibi gelmedi. Daha çok tutumluluk, kıymet bilme. Bence de bir çamaşır makinesi bozulana kadar kullanılmalı, bir şeyler alınırken pazarlık yapılmalı. Çoğu esnaf müthiş bir kar payı koyuyor çünkü araya, alana yazık değil mi?
Orası öyle tabi, öyle zengin oluyorlarNeden denmesin ki? Para bk gibi diye oraya buraya saçacak değil ya? :) ihtiyaç olup da almıyorsa cimridir evet, ama öteki türlü değil bence.
Senin kahven bedavaya geliyor demesi hoş olmamış tabii, orası ayrı da. Bana eğer çok abartı hareketleri yoksa cimrilik olarak gelmedi.
Millet tuta tuta zengin oluyor zaten. :)
2-3 milyonluk ev alacak adam da bir zahmet 20 liralık telefon kılıfı için pazarlık yapmayıversin. Bunda bile 'tutumluluk' gösteriyorsa, tutumlu değil cimridir..Bana bu anlatılanlar cimrilik gibi gelmedi. Daha çok tutumluluk, kıymet bilme. Bence de bir çamaşır makinesi bozulana kadar kullanılmalı, bir şeyler alınırken pazarlık yapılmalı. Çoğu esnaf müthiş bir kar payı koyuyor çünkü araya, alana yazık değil mi?
Bizler boyle derizkendisi de cimri değilim tutumluyum diyor zaten :)
zaten açıkçası buraya gelmesi ile ilgili de kafamda sorular var :) 4 aydır hep şu gün gelirim bu gün gelirim dedi ve hep bir işi çıktı gelemedi 4 ay , şimdi iş ile ilgili geldi, avukatız biz duruşması vardı o yüzden geldi ve iş için geldiği için, yol masraflarını müvekkilden alıyor. Acaba işi olmadan gelmemesinin sebebi yol masrafı mı diye düşünmeden edemiyorum :)Sizin olduğunuz şehre gelirken de kullandığı ulaşım aracının bileti veya yakıtı için de pazarlık yaptı mı acaba
Evlenirseniz duşta kalma sürenizi kısıtlamak için yirminci dakikadan itibaren su vanasını kapatabilir, amman dikkat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?