Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar merhaba. Üç gündür bu yüzden yaşayan ölü gibiyim. Aranızda bunu yaşayan ve iyileşip tekrar etmeyen var.mi. fazla yazamıyorum, gerçekten çok halsizim. Kusura bakmayın lutfen
Annemde var ama çok uzun süredir var Tansiyon ilacı düzene sokuyormuş onu kullanıyor ama düzelmemesi annemle alakalı olabilir. İlaç tedavisi başlamadılar mı size?
Annemde var ama çok uzun süredir var Tansiyon ilacı düzene sokuyormuş onu kullanıyor ama düzelmemesi annemle alakalı olabilir. İlaç tedavisi başlamadılar mı size?
Hanımlar merhaba. Üç gündür bu yüzden yaşayan ölü gibiyim. Aranızda bunu yaşayan ve iyileşip tekrar etmeyen var.mi. fazla yazamıyorum, gerçekten çok halsizim. Kusura bakmayın lutfen
Hemen bir nefroloji yoksa üroloji komikliğine görünün. En az 2 farklı doktor ve test.tuz tüketimini çok azaltın.Bobrekle alakalı bir durum var.ama testlere de çok güvenmeyin 2 farklı hastaneye gidip test yaptırın. Merak etmeyin çok şükür ki tedavisi var
bol bol su için günde 2-3 litreyi bulun mutlaka. diğer üyenin de dediği gibi başka bir hastaneden, bol su tükettiğiniz bir dönemde tekrar test yaptırın. bende 17 yaşımdayken çıkmıştı ve doktor şok olmuştu beni de tribe soktu. daha sonrasında gittiğim doktor test yapınca çıkmadı. çok geçmiş olsun