• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdararda Protein kacagi

-Gri-

Bayan pozitif 😄
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
1.384
3.785
83
Hanımlar merhaba. Üç gündür bu yüzden yaşayan ölü gibiyim. Aranızda bunu yaşayan ve iyileşip tekrar etmeyen var.mi. fazla yazamıyorum, gerçekten çok halsizim. Kusura bakmayın lutfen

Geçmiş olsun.
Allahım acil şifalar versin inşallah.

Annemde var ama çok uzun süredir var :( Tansiyon ilacı düzene sokuyormuş onu kullanıyor ama düzelmemesi annemle alakalı olabilir. İlaç tedavisi başlamadılar mı size?

Annemde var ama çok uzun süredir var :KK43: Tansiyon ilacı düzene sokuyormuş onu kullanıyor ama düzelmemesi annemle alakalı olabilir. İlaç tedavisi başlamadılar mı size?
Bir hafta kullanımlık bir antibiyotik verdi. Annenizde ki kronikleşmiş anladığım kadarıyla. Allah korusun ☹️

Hanımlar merhaba. Üç gündür bu yüzden yaşayan ölü gibiyim. Aranızda bunu yaşayan ve iyileşip tekrar etmeyen var.mi. fazla yazamıyorum, gerçekten çok halsizim. Kusura bakmayın lutfen
Hemen bir nefroloji yoksa üroloji komikliğine görünün. En az 2 farklı doktor ve test.tuz tüketimini çok azaltın.Bobrekle alakalı bir durum var.ama testlere de çok güvenmeyin 2 farklı hastaneye gidip test yaptırın. Merak etmeyin çok şükür ki tedavisi var

bol bol su için günde 2-3 litreyi bulun mutlaka. diğer üyenin de dediği gibi başka bir hastaneden, bol su tükettiğiniz bir dönemde tekrar test yaptırın. bende 17 yaşımdayken çıkmıştı ve doktor şok olmuştu beni de tribe soktu. daha sonrasında gittiğim doktor test yapınca çıkmadı. çok geçmiş olsun

Back