- 30 Ocak 2014
- 4.578
- 9.196
- 358
- Konu Sahibi telasememuresi
-
Dikkatli olsunValla geçenlerde arkadaşımı da aramışlar 1 sene önce eşarp almış ama kargodan almadan iade olmuş. İşte kargo ücreti vırt zırt demişler aynı size dedikleri gibi. Sonrada sesleri çıkmadı heralde
Çok geçmiş olsun valla verilmiş sadakanız varmış, inanıp para veren insan çok.Abla valla başımıza ilk kez geldiği için şaşırdık. Belki de polisi aramak aklımıza gelmeseydi öderdik... e devletten bakın dediler dava falan da yok,telefon sürekli meşgul çalıyor dolandırıcının. Çok yorucu. Diğer arkadaşlarım da dikkatli olsunlar.
AminÇok geçmiş olsun valla verilmiş sadakanız varmış, inanıp para veren insan çok.
Aslında en temizi telefon rehberinde kayıtlı olmayan numaraları açmamak fakat o da her zaman mümkün olmuyor tabii.
Bir sürü numara alıyorlar, birini engellesen diğeriyle arıyorlar insanı bıktırıyorlar resmen, telefonumda neredeyse tanıdıkların numarası kadar yasaklı listesi var:))Amin212li yerlerden arıyorlar. Baroya kayıtlı avukat diye tanıtıp ikna etmeye çalışıyorlar
Öyle oluyorBir sürü numara alıyorlar, birini engellesen diğeriyle arıyorlar insanı bıktırıyorlar resmen, telefonumda neredeyse tanıdıkların numarası kadar yasaklı listesi var:))
Kargocuya benzer hali de yoktu. Polis bile dedi çok şikayet var bunlardan diyeKargocuda kapıda bekliyormuş herhalde. Dolandırıcılarda iyice çığrından çıktı aslında fazla ceza almadıklarından oluyor mahkemeleri uzun sürüyor bu arada adamlar istedikleri kişileri dolandırıyor ne koparırsam kar diyorlar
Şikayet ettik teşekkür ederizHemen suc duyurusunda bulunun
Geri arama gafletinde bulunduk meşgul çalıyordu.Numarayı engelleyin,kapatın gitsin. Bir kere de babamin iş yerine kapıda ödemeli kargo gelmiş,adına. 250 lira civarı. İşle ilgili herhalde diye almış (bir anlık gaflet işte) . İçinde saçma sapan bir şey, işte Google aramalarında şirketiniz üst sırada çıksın diye.
Cayma hakkı için için aradım ama tabii ki Ulasabilene aşkolsun...
Ayyy tüylerim diken diken olduAz önce geldiler 250 TL istediler. Kargocuya da benzemiyordu
Ayyy tüylerim diken diken oldu
Valla kimsenin başına gelmesin ben şahsen çok korkarım.Kargocuya benzer hali de yoktu. Polis bile dedi çok şikayet var bunlardan diyeAllah akıl fikir versin. Alan da vardır öyle
Oldu da icra takibi başlattılar itiraz edersiniz olur biter. Hiçbir şekilde kanıtlayamazlar. Oldu da gerçekten kargo geldi, vazgeçtin almadın. Kimse hiçbir şey diyemez. Dolandırıcı olduklarına eminim.Merhaba. Uzun zamandır yoktum. Olayimizi paylasmak için geldim. Evde geçen otururken annemin telefonu çaldı. İstanbul'da bir hukuk bürosundan sözde avukat aradı. 2 yıl önce verdiği siparişi teslim almadığı için dava acilacakmis. Böyle bir sipariş de asla vermedik. Eğer 250 TL kargo ücretini ödeyip PTT kargodan geri gönderirse para bize gelip kapanirmis falan filan. Eğer almazsak da 3000 TL avukat masrafı varmış.İlk defa böyle bişey başımıza geldi. Buradaki bir avukatı aradım dolandırıcı itibar etmeyin dedi. Polisi de aradık,her beş kişiden 3'ü bu yüzden arıyor dedi. Az önce kapıya kargo geldi 250 TL ödemeli. kargocuya da benzemiyordu. Geri gönderdik. Başınıza böyle bir şey geldi mi? Bizim başımıza ilk kez geldiği için saskiniz....
Yeni tip geçenlerde de bana 2 3 gün mesaj geldi ama evde yoktum. Kapıya gelen. Olduysa bilmemMerhaba. Uzun zamandır yoktum. Olayimizi paylasmak için geldim. Evde geçen otururken annemin telefonu çaldı. İstanbul'da bir hukuk bürosundan sözde avukat aradı. 2 yıl önce verdiği siparişi teslim almadığı için dava acilacakmis. Böyle bir sipariş de asla vermedik. Eğer 250 TL kargo ücretini ödeyip PTT kargodan geri gönderirse para bize gelip kapanirmis falan filan. Eğer almazsak da 3000 TL avukat masrafı varmış.İlk defa böyle bişey başımıza geldi. Buradaki bir avukatı aradım dolandırıcı itibar etmeyin dedi. Polisi de aradık,her beş kişiden 3'ü bu yüzden arıyor dedi. Az önce kapıya kargo geldi 250 TL ödemeli. kargocuya da benzemiyordu. Geri gönderdik. Başınıza böyle bir şey geldi mi? Bizim başımıza ilk kez geldiği için saskiniz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?