- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.709
- 498
- 32
- Konu Sahibi mermaid2608
Ptt müşteri hizmetlerini arayın şube açmıyor adres değişikliği istiyorum vs.diyeo şubeyi arıyorum direk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ptt müşteri hizmetlerini arayın şube açmıyor adres değişikliği istiyorum vs.diyeo şubeyi arıyorum direk
Hayır yahu kimlik nerden çıktı. Sadece alan kişinin tcsini alıyorlar o kadar. Evde olmadigim zamanlarda kargolarımı komşularım arkadaşlarım alır bir sorun olmuyorVermeyebilirler çünkü kimliğe bakıp teslim ediyorlar
Şubeden şubeye farklılık gösterebilir çünkü bir defa eşime vermedi ptt. Hatta yeni doğum yapmıştım. Kesinlikle veremeyiz demişler. Gidip almıştımHayır yahu kimlik nerden çıktı. Sadece alan kişinin tcsini alıyorlar o kadar. Evde olmadigim zamanlarda kargolarımı komşularım arkadaşlarım alır bir sorun olmuyor
Onu da yaptım ama bu defa iade kargo numarası istedi site. Eğer üç gün içinde iade kargo numarası girmezseniz para satıcaya geöecek dediKargo ona dönsün. Kargo ücreti ödemek zorunda değilsiniz. Zorundaysanız bile ikinci el sitesi sizden otomatik keser zaten. Paranızı da o kişiye aktarmaz, iade diye hemen siteden işaretleyin. Başka bir şey yapmanıza gerek yok bence.
Kargo sizin elinize ulaşmamış hiç yani sizin mağdur edilmemeniz lazım bir şekilde. Sitenin müşteri hizmetleri numarası falan yok mu, yardımcı olurlar belki?Onu da yaptım ama bu defa iade kargo numarası istedi site. Eğer üç gün içinde iade kargo numarası girmezseniz para satıcaya geöecek dedi
Ama zaten siz kargoyu teslim almadan parayı satıcıya aktarmaz site. Rahat olun site kendisi otomatik iade yapar onu.Onu da yaptım ama bu defa iade kargo numarası istedi site. Eğer üç gün içinde iade kargo numarası girmezseniz para satıcaya geöecek dedi
Hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım, şaşırdım okuyuncaŞubeden şubeye farklılık gösterebilir çünkü bir defa eşime vermedi ptt. Hatta yeni doğum yapmıştım. Kesinlikle veremeyiz demişler. Gidip almıştım
şubeyi değil genel dağıtım merkezleri oluyor oraları arayın , ptt canlı destek var sitede oraya yazın.şubeler uyuzluk yapıyo böyle.o şubeyi arıyorum direk
WhatsApp hattı var, bütün temsilcilerimiz dolu, mesaj bırakın dedi, bıraktım dönüş yapmadılar henizKargo sizin elinize ulaşmamış hiç yani sizin mağdur edilmemeniz lazım bir şekilde. Sitenin müşteri hizmetleri numarası falan yok mu, yardımcı olurlar belki?
Peki satıcı iade kargonun peşine koşamam dedi. O zaman ne olurAma zaten siz kargoyu teslim almadan parayı satıcıya aktarmaz site. Rahat olun site kendisi otomatik iade yapar onu.
Şubeden almaya gittiğinizde kimliksiz vermiyorlardı eşime ya da kardeşime ait kargoyu teslim etmediler. Arkadaşımın da başına geldi, oğlunu gönderdi kendi kimliği olmadan vermediler.Hayır yahu kimlik nerden çıktı. Sadece alan kişinin tcsini alıyorlar o kadar. Evde olmadigim zamanlarda kargolarımı komşularım arkadaşlarım alır bir sorun olmuyor
Eve gelen kargolar icin konuştum, yanlış anlamışım sanırım konuyuŞubeden almaya gittiğinizde kimliksiz vermiyorlardı eşime ya da kardeşime ait kargoyu teslim etmediler. Arkadaşımın da başına geldi, oğlunu gönderdi kendi kimliği olmadan vermediler.
Satıcı iade kargoyu ister alsın ister almasın, orası sizi bağlamaz.Peki satıcı iade kargonun peşine koşamam dedi. O zaman ne olur