iCloud..

O zaman send sil onun yüklediği iCloud'u kendine yeni bi iCloud hesabı aç. Aynı Hotmail gibi oluyor şifreni de kendin belirle ne saçma şey ya çoçukmusun uygulama yüklersin felan sinir oldum

Icloid sizin telefonunuzdaki herseyi mesaj ,fotograflar.. esinizin telefonunda saklar. Normalde kendi telefonundaki bilgileri kaybetmemek icin depolama yapma yontemidir lakin esler bunu kotu amacla kullaniyolar.

Benim hesap ımı ve şifremi bilen biri başka bi iphone hesabına ya da pc de itune üzerinden rehberimi uygulamalarımı fotoğraflarımı görebilir. Muhtemelen ıcloud hesabına bağlı bütün hesaplarında onda olur bundan emin değilim ama mesela google hesabı youtube hesabı filan.
Ne gizleyebilirsiniz ki zaten karı koca belki googledan nerwye girdiğiniz filan çıkıyosa öyle bişey yapmıştır bilemedim

Bunun bir cok nedeni olabilir. Gercekten cok fazla uygulama indirmeni engellemek ister kimle ne yazisiyorsun sosyal ortamlarda neler yapiyotsun onlari takip etmek isteyebilir vs vs. Birde bu sifre sıkıntılı yaa bu telefonlarda unuttugun zaman telefonun ilk sahibinin yani fatura sahibinin tekrar arayip almasi gerekiyor. O olmadan da hic birsey yaptirmiyor telefon. Biraz uyuz bir durum

Surekli uygulama yuklersin derken.. Zaten o şifrenin kullanildigi marka taş gibi telefon uretiyor. Birkac uygulama yukleseniz ne olacak ki. Cocuk degilsiniz sonucta

Dediği gibi de olabilir şifreyi vermiş işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…