iCloud..

Daha önce çok Outlook gmail açtım ama bunu nedense ondan istedim. Hazır olsun istedim yanı uğraşmak istemedim o da istemedi zaten sen yapamaz misin ya dedi. Ben de ben bilmiyorum belki uzun sürecek ama senin elin alışkın müşterilere açmaktan dedim. Çok hevesli değildi yanı muhtemelen kurarken aklına geldi çok uygulama yükleyeceğin kendince böyle saçma bi yöntem düşündü ama tabi her defasında sorun olacağı icin verdi en son şimdi ben uğraşıyorum herşeyimle sırf o gormicek bana ait deyip kendi kafama da kuramam bisey saklar gibi sormasa al şifrem bu demem ama sorsa da bana ait sanane diyemem sevgilim değil eşim sonuçta :)

muhtemelen kendi kredi kartı numarası vardır icloud hesabında; ücretli uygulamaları da bilmeden indirirsiniz falan diye mi güvenmiyo acaba?

Esiniz de iphone mu kullaniyor? Sizin telefonunuza kendi icloud hesabini kullandiysa sifresini o yuzden vermek istemiyordur. Siz onu takip edemeyin diye. Benim aklima ilk bu geldi okudugumda. Nedeni bu olabilir mi?

Hayır kızlar o iPhone kullanmıyor ama kendine de alacak ileride. Bu iCloud sıfır eminim çünkü ne olsun diye sordu ben de eski hesaplarıma benzer kendime göre bi iCloud söyledim onu yaptı sadece şifresini kendi koydu kendi kullanıyor olamaz yani

ben başka bişi söylemiştim yalnız

Kendi isteğin ise ayrı tabii ki..
Sevgili, eş fark etmez benim için. Eşimle böyle bir muhabbetin aramızda geçme ihtimali yok.

Şifreyi paylaştığına göre sorun kalmamış o zaman.
Güle güle kullan..

Super o zaman :) valla burda konulari okuya okuya paranoyak olduk :) soylememesindeki neden sizin uygulama indirirken yanlislikla ucretlileri indirmenizi engellemek olabilir. Sizi takip etmek gibi bir amaci olsa zaten pek anlamiyormussunuz size hic hissettirmeden kolayca hallederdi. Iciniz ferah olsun

telefondan çektiğin resimleri videoları gps açıksa harita konum bilgilerini whatsapp geçmişini sms geçmişini vs yedekler. bulut üzerinden hepsine bakar eşin. bir yerde seni takip ediyor denilebilir.

32 gb lık telefon hafızamın 30 u dolu böyle bahane görmedim. birde telefoncu.

Tamda telefoncu adam olduğu için i phone da root atma olmadığını biliyor ben senin yerinde olsam i cloud u değiştiririm yaptığım ettiğim her şeyi görmesinden rahatsız olurum

bir insana icloud şifresini vermek gerçekten çok rahatsız edici benim ipad im ve telefonum aynı icloud ile çalışıyor mesajlarım,fotoğraflarım,yerim,indirdiğim uygulamalar bile eş oluyor.şahsen değiştirirdim o şifreyi.

eşiniz telefoncu ve çok uygulama yükleme telefon ısınır mı dedi? Steve Jobs ters döndü mezarında :)
Ne kullandığınızı çok merak ettim açıkcası etrafımdaki insanların veya telefonların yüzde doksandokuzu çok fazla uygulama resim müzik vb yüklemelerde aşırı ısınma ve yavaşlama söz konusu. Ama siz muhtemelen yüzde birlik kısımsınız ne güzel çok özendim su an size ne güzel yüklüyorsunuz yüklüyorsunuz uzay boşluğuna teheeyy

ben başka bişi söylemiştim yalnız
Kredi kartı ile ilgili bisey söylemediniz mi ? Daha once kullanılmamış (yanı benim söylediğim gjekelbdbd38@icloudvsvs gibi) yeni oluşturulup kredi kartı ile de hiç işlem yapılmamış bi hesapta Nasıl böyle bisey olabilir tezini çıkarabileceğiniz amaciyla genel konuştum ama kusura bakmayın anlatamadıysam :)
32 gb lık telefon hafızamın 30 u dolu böyle bahane görmedim. birde telefoncu.
Ne kullanıyorsan aynısından alsın bi dahakine bana eşim lütfen söyle.. Bir de senin telefoncuyu merak ettİm benim tanıdıklarımın hepsi insan icadı sonuçta çok yüklenme diyorlar da :) demek ki telefoncu değilmiş onlar..

yani yeni açılmış bir icloud hesabından ya bilmeden ücretli bişi indirirsiniz diye korkup vermez ya da sizi takip etmek amacı ile. kızların dediği gibi; fotolar mesajlar whatsapp konuşmaları dahil herşeye ulaşabiliyor sizin telefonundaki. eşim ne benim şifremi bilir ne de ben onun.

estagfrullah, gözünüzden kaçtı sanmıştım ben o nedenle tekrar yazma gereği hissettim.

Allah askına ben esimin uygulama icin vermediğine inandım da sifreyi verince, siz niye bu kadar "yok ben rahatsız olurdum herşeyi goRmesinden yok değiştir bence" diyorsunuz en fazla ne yapabilirsiniz bu denli esinizin görmeyeceği kadar özel inanın çok şaşırıyorum ya sanki arkadaşınızın iCloud'u eşinizin de sizden her turlu özeli olabilir o Zaman hiç biseyini eksik bırakmadığınız halde Google geçmişine bakma Hakkı'na sahip değilsiniz o halde istediği gibi özelim sanane bakmayacaksın diyebilir yanı size ? Bizim kadın halimizle bu denli görmemeleri gereken seyler varsa onlara hiçbirşey diyemeyiz çünkü :)

Neyseki aynı iCloud'u kullanacağız dişe diş göze göz o Zaman o bilirse ben de bilirim hiç sorun degil o bilip benden kendininkini saklasa çekinmeden ben de değiştiririm ama ikimiz de bunu sorun etmiyorsak sıkıntı yok tıpkı sizin gibi

valla kusura bakma tatlım ama eşin seni ayakta uyutuyor. baya baya attığın her adımı takip etmek için sana bulut yüklemiş şifresinide vermiyor. muhtemelen sen şimdi ne olduğunu zaten anlamayacağın içinde şifreyi vermiş geçmiş seni susturmak için . muhtemelen bulutu yönetebileceğin app i de yüklememiştir sana gözünü açmak isteyen insanlarla alay edeceğine biraz düşün. telefon fazla uygulamadan vs ısınmaz. en fazla hafıza dolar yeni bir şey yüklemek için eskisini silersin. zaten telefonda "wipe cache partition yaparsan (android için konuşuyorum ios ta isim değişebilir) her kaldırdığın uygulamadan sonra kaymak gibi olur o telefon. ha 2017 de hala 3310 kullanıyorsan telefoncu yarinde seni icloud vs diye kandırıyorsa bilemem tabi

ben yeniden kredi kartı tanımlamayım diye kardeşimle aynı hesabı kullanmıştım taaa ilk çıktığı zamanlar.

meğer benim mesajlarım ona da gidiyomuş, eşlenmişiz

aklınızda bulunsun da, eşimden bişi saklamam ama yine de mesajlarıma kadar tüm özel hayatıma bakmasını da istemem yani

neredeyse ilk çıktığından beri iphone kullanıyorum o yüzden komik geldi :) telefonumun çok büyük bir kısmı dolu ama ne ısınma olur ne yavaşlama.. yani icloud'un ne olduğundan bile haberi olmayan, yükleyeceği her uygulama için eşinden onay alan ve nokia 3310 kullanıyormuşçasına telefonun ısındığına inanan birinin bizimle dalga geçmeye çalışması daha da komik

Tam bi gerzeksin kusura bakma tutamadım içimde Karsimda olsan direk yüzüne bağırırdım :) android çok kullanıp eskittim biraz da iOS takılalım dedim ama kompleksli olmadığımdan bilmediğim seye bilmiyorum demekten Çekinmiyorum kahretsin eşim hepsini sifreyi vermekle beraber aksam geldigimde anlatcam bana sorma artık dedi benim derdim seni germiş ya ondan anlatıyorum rahat uyu diye bu arada 3310 kullanmayı tercih ederim senin gibi bilgi sahibi olup ölümsüzlüğün şifresini bilir gibi büyüklük taslayacak kadar iPhone bilmektense sabah sabah çok güldüm çok sağol ya

3310 tanıdık geldi ya bana koyun sürüsü ülkem benim hadi al arkana arkadaşını hücumm bu iPhone size ilk geldiği andan itibaren usb yardımıyla bilgileri direk yüklemiş beyninize veya annenizin karnından zaten bilerek elinizde telefonla doğmuşsunuz ama ben insan gibi yavaş yavaş öğrenmeye çalışıyorum kusuruma bakmayın

Evet o da mesajlarına bakıcam demedi sifreyi de Facebook şifresi WiFi şifremiz kısacası herseye koyduğu sifreyi koymuş biraz beni sinir etmek biraz da aklındaki düşünde her neyseki yüzden saklamış ama sonradan ögrendim neticede kendi de cok saklayacağını düşünse tahmin edeceğim sifreyi koymazdı sifreyi söylediğinde allah seni kahretmesin dedim başka ne koycam zaten ne sandın dedi. Sağolun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…