Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında bildiğimiz kıyma makinesi etin çıkış yerine top gibi bisi koyuluyor ortası boşçıkıyorBaşlılj okuduktan sonra google da içli köfte makinesi diye arama yaptım.
Ben şok.
Cidden varmış.
Bu arada baktım da. Şekilleri kötü oluyor ya sosis gibi dümdüz.
Aslında bildiğimiz kıyma makinesi etin çıkış yerine top gibi bisi koyuluyor ortası boşçıkıyor
Bizim bu taraflarin koftelerini yedin tabi begenmiyin artik di mi bu mahsulleriBaşlılj okuduktan sonra google da içli köfte makinesi diye arama yaptım.
Ben şok.
Cidden varmış.
Bu arada baktım da. Şekilleri kötü oluyor ya sosis gibi dümdüz.
Neredeyse her yemek icin ayri makine cikacakSeri uretim yapmacaksaniz elde yapmaniz daha mantikli derim.
Hangisi meselaEt makinasının zaten içli köfte aparatı var. Ve çokta ince acıyor.
Anneme alacağım aslinda da elde açmak zor annem icin kolay olacak makinaNeredeyse her yemek icin ayri makine cikacakSeri uretim yapmacaksaniz elde yapmaniz daha mantikli derim.
Canim buraya baktım hatta yazdım da fakat pek ugrayan yokhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/icli-kofte-makinasi-hakkinda.646111/ Bu konu işine yarar düşünüyorum.
aneme gecen yıl phılıps et makinesi almıştık. içindeki aparatlarda mevcuttu içli köfte.Hangisi mesela
Bizim bu taraflarin koftelerini yedin tabi begenmiyin artik di mi bu mahsulleri![]()
Anladim teşekkür ederim fakat iste icli kofte ince oluyor mu o önemli kiyma islevinden ziyade onun icin sordumaneme gecen yıl phılıps et makinesi almıştık. içindeki aparatlarda mevcuttu içli köfte.
çok ince yapıyorAnladim teşekkür ederim fakat iste icli kofte ince oluyor mu o önemli kiyma islevinden ziyade onun icin sordum