İçişleri Bakanı Efkan Ala: Cizre'de operasyonlar bitti

Tabii ki de askeri riske atmamaları gerekiyordu. Yapılması gerekeni yaptılar

Teröristleri gebertsinler diye ölsünler diye değil.
Seni duyan da bodrumdakileri cikartmadilar diye hic sehidimiz olmadi, teroristleri can guvenligi icinde rahat rahat vurduk, zaiyatsiz donuyoruz sanir, yazdiklarina kendin inaniyor musun sahi?

Askerler tarafindan ablukaya alinmis, cevresinde kus ucurtulmayan, yaralilarini kendileri cikartmaya gelen analarinin bile yaklastirilmadigi, icinde yarali teroristlerin, belki de sade Kurt vatandaslarinin bilemem, oldugu ve zorla olume terkedildikleri bir bodrumdan bahsediyoruz. Asker girmese de olurdu, akrabalari, hatta kendi milletvekilleri de oradaydi onlari iceri girip alabilmek icin, ama izin verilmedi.

Ayrica, Oraya dahi girip iki yaraliyi cikartmaya korkandan teroru bitirmesini beklemek lukstur.

Ölmüşken biraz daha ölsün mü deselerdi? Ayrıca kactir askere korkak diyorsun saraylim. Sen çok yurekliysen gel de en onde git. Fersah fersah uzaktan konuşmak kolay.

Iki yarali dediğin terör örgütünün üst akillari. Gebersinler oturup onlara mi uzulelim şimdi.

Korkakligi ben yakistirmadim, bu onlarin mazereti, yersen.. Demistim ya.. Gene yazayim.
Ben de eger oyle ise sen PKKyi nasil bitireceksin diyorum, sonucta kendilerini oldurmeye gelenlere gul atmiyorlar onlar da.

Her kim olursa olsun, iskence icinde olene, oldurulene ben uzulurum. seni bilemem. Orada, disarda onlarin da sevenleri, analari, kardesleri gunlerce yalvartildi, sadece icerdekiler degil, onlar da iskence cekti. Dindar degilim senin gibi ama ne yazik ki vicdanliyim, huyum kurusun.

Gül atmiyorlarmis. Bak sen. O halde aciyalim mi bu pisliklere? Öyle bir söylüyorsun ki sanki asker durup dururken pkkya saldiriyor o it sürüsü de kendini savunuyor.

Valla geberen teroristse gram üzülmem.

Gül atmiyorlarmis. Bak sen. O halde aciyalim mi bu pisliklere? Öyle bir söylüyorsun ki sanki asker durup dururken pkkya saldiriyor o it sürüsü de kendini savunuyor.

Kardesim sen acimazsan acima. Sen devlet degilsin. Devletin gorevi karsisindakine acimak veya karsisindakinden oc almak degildir. Kimselerin bodrumda 20 gun kendi kendine acilar icinde olmesini saglamak da degildir. Devletin bir sorumlulugu var. Senden sorumlu oldugu kadar oradakilerden de sorumlu. Onun isi bodruma girip, oradakileri almak, yarali ise tedavi etmek, suclu ise yargilayip ceza kesmek. Orada gunlerce tiyatro oynatmak degil.

Devleti de oyuncak devlet ettiniz ha.. Hisleri ile hareket eden devlet nerde gorulmus? Ha bizde oldu iste bir tane, sayenizde..

biz bu ülkede beraber yaşıyoruz
tarihten bu yana bu sorunlar var ve ölüm savaş kimse için karlı bir çözüm değil ölende öldürülende bu ülkenin vatandaşı yanlış politikalar sonucu kendi vatandaşı ülkesine düşman oluyor insanlar kutuplaşıyor hepsi kazanılabilecek gençler bir aile düşün bir evladı dağda bir evladı polis asker ve birbirini vurup öldürüyor burda yanlış olan birşeyler yok mu bu aile vatan severmi vatan hainimi aslında ikisi değil beni yönetenlerin bu politikasını savunmuyorum
bunlar devam ettiği sürece iki toplum dahada kutuplaşıp bir birine düşman olacak kan gözyaşı katliyam olmaz bırakın bunları ölüm savaş olmasın analar ağlamasın gençler kazanılıp ülkenin geleceğine faydası olsun gerçek vatansever bunu düşünür

bunu daha öncede yazdım arkadaşım,sırası geldi tekrar yazma fırsatı buldum,,saraylımla seçimden önce sohbet etmiştik özelden o bana başkanlık gelmesin diye hdp ye oy vermenin yanlış olduğunu yazmıştı,saraylım asla pkk yanlısı değil asla bunu diyen inanıyorsa vebal almış olur,çözüm süreci yanlıştı pkk ile çözümlenecek bir şey yoktu hiç inanmadım,çözüm sürecinde heryeri delik deşik etmişler,devletin yanlış politikası,sonra siviller içinde pkk temizliği yapıldı saraylım buna karşı siviller öldü askerler öldü

pkk lılari gozümün onünde lime lime doğrasalar kılım kipırdamaz aksine içim soğur bizi 20 yaşında fidanlarimız giderken kimse bana insanlikdan vicdandan bahsetmesin ülke hepimizin benim eşimde kürt kimse şurdan kalk şuraya otur demiyor eee o halde skntı nedir gebersinler pislikler bi şehid'imin tirnağınin ucuna pkklılarin topunu kurban ederim gerçi layik değillerde

Doğru ya onlar ülkeyi yangin yerine çevirsinler devlet onlara baksin kardeşim adama sorarlar iyiydide obodrumda neden yaralı kaldi el vicdan el insaff bizim askerlerimiz bizim rahatimiz için orda mucadele verirken siz kimi savunuyorsunuz yaa

yaralı halktan bahsediyor pkkdan değil,pkk yanlısıda değil,siz devletin hiç yanlış polit,kası olmadı diye düşünmek istiyorsanız düşünebilirsiniz,ama gerçekten suçladığınız insan pkk yanlısı falan değil,ha boşa suçlamanız sizi rahatsız eder etmez size kalmış

allah allah hangi arada yapmışlar okadar işi hiçmi gören eden olmaış hayret
Ben ölen teröristlerle ilgileniyorum. Devletin politikasını da savunmuyorum. Sadece ölen teröristleri masum gösteren zihniyetleri kınıyorum. Terörist olmak sadece dağa çıkmayla olmuyor. Şehirlerde de terörist var. Ah yazık vah yazık diye bir şey yok, hiçbirine acımıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…