İçişleri Bakanı Efkan Ala: Cizre'de operasyonlar bitti

VEdeBU

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
6.013
10.920
198
AA
11 Şubat 2016 - 14:06:00

2

İçişleri Bakanı Efkan Ala bugün itibariyle Cizre'de operasyonların sona erdiğini açıkladı.

Ala, saldırıya uğrayan Yeni Akit Gazetesi'ni ziyaretinin ardından gazetecilerin terör operasyonlarına ilişkin sorusunu yanıtladı.

Cizre'deki operasyonların sona erdiğini belirten Ala, şu bilgileri verdi:
"Bugün operasyonlar biraz önce bitti, Cizre'de operasyonlar sona erdi çok başarılı bir biçimde. Ama bundan sonra yine arama tarama faaliyetleri devam edecek. Sokağa çıkma yasakları bir müddet daha Silopi'de olduğu gibi devam ettirilecek. Çünkü tuzaklamalar var, bilinmeyen bazı bölgelerde insanlarımıza zarar verebilecek mayınlamalar olabilir. Yine çukurların kapatılması, bariyerlerin kaldırılması biraz zaman alabilir. Ancak bugün öğle itibarıyla tamamen alandan bu meseleler bertaraf edilmiş yani teröristler ve alana hakimiyet kurulmuştur. Dediğim gibi arama, tarama faaliyetlerinin devam edebilmesi için ve vatandaşlarımızın Cizre'ye girdiklerinde zarar gelmemesini sağlayıcı tedbirlerin tam olarak alınması için biraz daha sokağa çıkma yasağı devam edecek. Operasyonel faaliyetler bugün öğle itibarıyla sona erdi."

http://www.hurriyet.com.tr/icisleri-bakani-efkan-ala-cizrede-operasyonlar-bitti-40053135

Ya sizin kafaniz mi güzel? Ne guzel dünya ya Cizre'yi bombalarla donatanlar falan terorist degil hep sivil zaten. Türk askeri de sıkılmış gitmiş kıyım yapıyor.

Vallahi yettiniz. Bir tane bile nefes alan terörist kalmayana kadar devam etsin destekliyoruz.

ben tamamen bittiğine inanmıyorum malesef kaldığı yerden devam edecek gibi geliyor.işin içinde sırp keskin nişancılar var rusya pyd yi alenen destekliyor.yani sırf pkk mesele olsa tamam da dış güçler de destekliyor

Su bodrumdaki lesler sondu. Şehirde olan zaten ydgh onlardan temizlediler Cizre'yi. Yalniz kacan cok olmuş.

Su bodrum bodrum diye agladiklari binanin sokağında 7 yildir rutin devriye atmak bile yasakmis. Vah benim memleketim sen kimlerin eline kaldin

Bir daha hiç bir bölgede bu kadar konuşlanacak ;hendekler , tüneller kazıp güvenli evler oluşturacak hale gelecek kadar teröristlere meydan bırakacak kadar , kör ve aymaz olmayın Sayın Ala.

Tek tek Cizre gibi tüm bölgeler en kısa sürede temizlenir ve bölge halkı artık hak ettiği huzura kavuşur .

Allah kimsenin evinin barkının , yaşam alanının it köpek tarafından işgaline meydan vermesin .

Askerimizde daha fazla şehit vermeden diğer bölgeleride temizleyerek AMACA ulaşsın .

Sonrasında tamamen kökü kazınmasına da gelmeli sıra , hem dağda hem batıda .

Tamamen biten bir şey yok zaten .

Sadece Cizrede kontrol ele alındı . Deliklerde saklananlar kalmadı .
Kaçan kaçtı .

Bölge temiz şuan demek , terör bitti demek değil .

Daha çok işleri var .

Rabbim yardımcıları olsun
.

Sonuc bu:

10 Subatta atamalarda soyledigi cumle bu yukardaki..

Haberlere gore cozum surecini raftan indirmeye hazirlaniyorlarmis. Yine birileri bosu bosuna oldu ya da sehit oldu yani.. Aman canim bosver, herkes hata yapar.. Sonra bir daha.. bir daha.. Nasilsa hata yapana ceza yok bu ulkede.. Olum ve sehitlik de zaten fitratimizda var.. Her durumda alkis hazir.. Yeter ki istikrar bozulmasin.

İçimizde ne kadar 'etekli' hain pislik olduğu burdan belli işte. Isterse 50 yil sürsün hepsinin sonu o bodrum katında geberenler gibi olmadan bitmesin!
Sen bodrumda olenlere cok sevindin yani.. O bodrum katinda olenlere yapilan verilmis bir ceza idi. Icindekiler her kim olursa olsun. Bunun anlami sudur: "Ben yenildim. Aciz kaldim. ama buralardan gitmeden once size gucumu gosterecegim. Neler yapabilecegimi gosterecegim, seni gomuldugun yerde ac, susuz, yarali kivrandirarak gebertip oyle cekilecegim". Sen devletsin, insanlari bu sekilde olume mahkum edemezsin. Hem de butun dunyanin gozu onunde. Ben buradan duydum, Obama duydu, Merkel duydu, Ingiltere kralicesi duydu, hatta Ekvadorda siradan halk duydu. Bu vahsettir. Guclu bir devlet, orada her kim varsa cikartir, suclu ise yargilar, gerekirse idami geri getirir, asar. Bunlarin yaptigi acizlik, bir vazgecis, bir teslimiyet.. Dunya onunde Turkiye cumhuriyeti devletinin itibari iki paralik oldu. Sevindigin olay bu.

10 bin asker yigdilar oraya.. 10 bin asker... Onbin asker bir bodrumda tikili hem de yarali 20 kisiyi cikaramadi.. Mazeret de su: Korkuyorlarmis..Can guvenlikleri yokmus.. Yersen..

Ha simdi bunlardan PKKyi bitirmesini bekliyorsunuz.. Kok salarsiniz.. Benden soylemesi.

Adamlarin niyeti yok bir kere.. Adamlar Guneydoguyu coktan vermis zaten, asker yigsak zorla alabilir miyiz geri diye gittiler.. Olmadi. PKK 8-10 bin kisiden ibaretti, daglardakiler de dahil, oldu sana 200 bin kisi.. Yanlis stratejileri sayesinde halki da kaybettiler. Yanlarina cekeceklerine karsilarina aldilar, surundurduler. Iste savas o zaman kaybedildi. Simdi yavas yavas cekiliyorlar. Olan bu. Herkes pembe gozluklerini cikartabilir artik.. Ben bunu daha once de yazmistim buralara.. Ille de yasayarak gorecekseniz AKPnin marifetlerini; az bekleyin, ne deyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…