Su bodrumdaki lesler sondu. Şehirde olan zaten ydgh onlardan temizlediler Cizre'yi. Yalniz kacan cok olmuş.ben tamamen bittiğine inanmıyorum malesef kaldığı yerden devam edecek gibi geliyor.işin içinde sırp keskin nişancılar var rusya pyd yi alenen destekliyor.yani sırf pkk mesele olsa tamam da dış güçler de destekliyor
karanfil neden yasakmışSu bodrumdaki lesler sondu. Şehirde olan zaten ydgh onlardan temizlediler Cizre'yi. Yalniz kacan cok olmuş.
Su bodrum bodrum diye agladiklari binanin sokağında 7 yildir rutin devriye atmak bile yasakmis. Vah benim memleketim sen kimlerin eline kaldin
ben tamamen bittiğine inanmıyorum malesef kaldığı yerden devam edecek gibi geliyor.işin içinde sırp keskin nişancılar var rusya pyd yi alenen destekliyor.yani sırf pkk mesele olsa tamam da dış güçler de destekliyor
karanfil neden yasakmış
amin amin kim olduğu fark etmezAllah o bodrum katında ölmeyi,bütün canilerede nasip etsin inşallah! Amin.
Sen bodrumda olenlere cok sevindin yani.. O bodrum katinda olenlere yapilan verilmis bir ceza idi. Icindekiler her kim olursa olsun. Bunun anlami sudur: "Ben yenildim. Aciz kaldim. ama buralardan gitmeden once size gucumu gosterecegim. Neler yapabilecegimi gosterecegim, seni gomuldugun yerde ac, susuz, yarali kivrandirarak gebertip oyle cekilecegim". Sen devletsin, insanlari bu sekilde olume mahkum edemezsin. Hem de butun dunyanin gozu onunde. Ben buradan duydum, Obama duydu, Merkel duydu, Ingiltere kralicesi duydu, hatta Ekvadorda siradan halk duydu. Bu vahsettir. Guclu bir devlet, orada her kim varsa cikartir, suclu ise yargilar, gerekirse idami geri getirir, asar. Bunlarin yaptigi acizlik, bir vazgecis, bir teslimiyet.. Dunya onunde Turkiye cumhuriyeti devletinin itibari iki paralik oldu. Sevindigin olay bu.İçimizde ne kadar 'etekli' hain pislik olduğu burdan belli işte. Isterse 50 yil sürsün hepsinin sonu o bodrum katında geberenler gibi olmadan bitmesin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?