• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçişleri Bakanı Efkan Ala: Cizre'de operasyonlar bitti

Ben ölen teröristlerle ilgileniyorum. Devletin politikasını da savunmuyorum. Sadece ölen teröristleri masum gösteren zihniyetleri kınıyorum. Terörist olmak sadece dağa çıkmayla olmuyor. Şehirlerde de terörist var. Ah yazık vah yazık diye bir şey yok, hiçbirine acımıyorum.
bende olanlara anlam veremiyorum,30 seneyi aştı terör 80 lerdeterör vardı hatırlıyorum hala var hiç bitmeyecek gibi

yaralı halktan bahsediyor pkkdan değil,pkk yanlısıda değil,siz devletin hiç yanlış polit,kası olmadı diye düşünmek istiyorsanız düşünebilirsiniz,ama gerçekten suçladığınız insan pkk yanlısı falan değil,ha boşa suçlamanız sizi rahatsız eder etmez size kalmış
kardeşim bizim askerimiz masum yaralı halka zulum etmez ayrıca benim derdim siyaset değil hepside yerin dibine batsin benim derdim asker ayrıca ordaki halkada acimiyorum sonuçda terorıstlerı doğurup dağa yollayanlarda onlar yanı bu durumda tek masum günahsiz asker gerisi umrumda değil anlatabildimmi orda kurşunlar altinda halkı tahliye eden yine bizim askerimiz kardeşim birakin pkk sempatizanlarıda askerımize içiniz yansin

kardeşim bizim askerimiz masum yaralı halka zulum etmez ayrıca benim derdim siyaset değil hepside yerin dibine batsin benim derdim asker ayrıca ordaki halkada acimiyorum sonuçda terorıstlerı doğurup dağa yollayanlarda onlar yanı bu durumda tek masum günahsiz asker gerisi umrumda değil anlatabildimmi orda kurşunlar altinda halkı tahliye eden yine bizim askerimiz kardeşim birakin pkk sempatizanlarıda askerımize içiniz yansin
yanmazmı helede paran yoksada askere gitmen zorunluysa şansa kaldı işin,

Ben ölen teröristlerle ilgileniyorum. Devletin politikasını da savunmuyorum. Sadece ölen teröristleri masum gösteren zihniyetleri kınıyorum. Terörist olmak sadece dağa çıkmayla olmuyor. Şehirlerde de terörist var. Ah yazık vah yazık diye bir şey yok, hiçbirine acımıyorum.
helal olsun sana kardeşim işte bu kadar net bizim safımiz belli devleti askeri kinarlar ama bi kezde şehitlerimizi ağizlarına almazlar ben boylelerine vatan haini derım tipkı ayşe askeri bebek katili gibi gosteren sozde ayşe oğretmenlerı sürmedikçe bu memleket temizlenmez daha çok şehit verıriz çok aci

Aynen oyle şehitlerimizin evleri içler acisi klasık olacak ama hiç bi villadan şehit çıktiğıni gormedik
inşallah bizim çocuklarımız yetişene dek biter,dualarımda vatanımıza milletimizede yer veriyorum elden gelen bu

inşallah bizim çocuklarımız yetişene dek biter,dualarımda vatanımıza milletimizede yer veriyorum elden gelen bu
Ya düşüncesi bile katlanilmaz bide bu aciyi yaşayanlar var doğur besle büyüt bi kor kurşuna gitsin çıldırmamak elde değil 20 yaşındaya işte bu yüzden o olenlere üzülmüyorum ben o pkklilara büyütüp dağa yollayan kadinlara kiziyorum en çokda tv de gordüm 8.9 yaşındaki çocuklar ellerinde sapanla bekliyorlar ne beklıyorsunuz diye sorulunca askere atacağız bizim gerillaları vuruyorlarmiş diyorlar o anne bozuntuları kadinların yüz karalarıda sirıtiyor büyük bi keyifle o yüzden onlarin samimiyetine ınanmiyorum asla

Bodrumdakiler sivil yaralı halk mıydı ? Vay be . Masumdular öyle mi ? Terörle ilişiği olmayan masum sivil halkı orada ölmeye terk etti devlet bile bile demek !
Vay vay vay.
Sizin hayatınıza kaç tane devletin askerine ateş açan , binaya yaklaşıldığı an ortalığı ateşe veren , ölüyor olsa da devletten yardım yerine , belediye ambulansı ile kaçmayı düşünen masum sivil(!) halk girdi bilemem de . . .

Benim en son Cizrede , Silopide gördüğüm masum sivil halk ; askerin sırtında taşıdığı nineler , koluna girip güvendesiniz artık dediği dedeler , amcalar , çikolata verip miğferini taktığı çocuklar , askerine güvenip taşıdığı güvenli bölgere giden , giderken de Allah sizin yardımcınız olsun diyen kadınlar , adamlardı .

Bodrumdakiler sivil yaralı halk mıydı ? Vay be . Masumdular öyle mi ? Terörle ilişiği olmayan masum sivil halkı orada ölmeye terk etti devlet bile bile demek !
Vay vay vay.
Sizin hayatınıza kaç tane devletin askerine ateş açan , binaya yaklaşıldığı an ortalığı ateşe veren , ölüyor olsa da devletten yardım yerine , belediye ambulansı ile kaçmayı düşünen masum sivil(!) halk girdi bilemem de . . .

Benim en son Cizrede , Silopide gördüğüm masum sivil halk ; askerin sırtında taşıdığı nineler , koluna girip güvendesiniz artık dediği dedeler , amcalar , çikolata verip miğferini taktığı çocuklar , askerine güvenip taşıdığı güvenli bölgere giden , giderken de Allah sizin yardımcınız olsun diyen kadınlar , adamlardı .
sivilmiydi değilmiydi nereden bilicez orada değildik öyle değilmi?bilerek terk etmemi kim dedi onu çatışma var ve halkı kurtarmaya çalışan askerlerde öldü,çatışma sivil halk içinde yapıldı,hendekler nasıl kazıldı ne zaman,burada belediyenin bir ağacını kessen ceza alırsın

Vay vay vay.

Sivil olsalar zaten hdp vekilleri o kadar yırtınmazdı onlar için. :KK53:

Tek bir katil kalmayacana dek bitmez umarım bu temizlik.Allah yardimciları olsun polisimizin askerimizin.

Vay vay vay.

o bodrumdaki masum halkın savunucusuda dürüst hdp+pkk bazen düşünüyorumda askerimiz ne için kimin için kanini akıtiyor layık değil bu millet

sivilmiydi değilmiydi nereden bilicez orada değildik öyle değilmi?bilerek terk etmemi kim dedi onu çatışma var ve halkı kurtarmaya çalışan askerlerde öldü,çatışma sivil halk içinde yapıldı,hendekler nasıl kazıldı ne zaman,burada belediyenin bir ağacını kessen ceza alırsın

Ben sivil olmadıklarını biliyorum .

Bildiğim içinde içim müsterih konuşuyorum .

Diğer konuya gelince ;

İlk mesajımda da yazdım bu konuya ; Cizre temizlendi diye sevinirken Cizre'nin nasıl kirlendiğini de unutmayanlardanım . Bir daha bu aymazlığa düşülmemesini temenni ettim zaten .

Ben sivil olmadıklarını biliyorum .

Bildiğim içinde içim müsterih konuşuyorum .

Diğer konuya gelince ;

İlk mesajımda da yazdım bu konuya ; Cizre temizlendi diye sevinirken Cizre'nin nasıl kirlendiğini de unutmayanlardanım . Bir daha bu aymazlığa düşülmemesini temenni ettim zaten .
bu kadar net nasıl bilebiliyorsunuz,olmaz olmaz bu dünyada neler döndü bilebilmek için o çatışmanın ortasında olmak gerek bence tabii

Back