Içinden çıkılmaz bir beladayım lütfen yardım edin lütfen... :(:(

canım benim bi kere evli değilsin 2 dua et çoluk çocuk olmamış ayrıca hiç mi tv izlemiyon takip etmiyon genelde ailesinin istemediği adamla evlenenler birlikte olanlar vs hep pişman olurlar bırak adamı yoluna bak işte sende

Baskasi kabul ederse ne demek, adam bastira bastira senin kendine olan ozguveninide bitirmis. Niye kimse kabul etmicek seni.
Evlilikte kismet, ayrilikta kismet.
O erkek diyemi o kadar rahat, sen niye rahat degilsin. Herseyin faturasini kendine kicarip, omur boyu bedel odetme kendine.

Anaaaam, bu ne .
Ne desem bilemedim .
Kendi gururunu ailenin gururunu bu kadar küçümseme .
Ayrıca siz nikahlı sayılıyormuşsunuz internetten baktım .
Lakin boşanmanız en iyisi .
O nasıl olacak bilmiyorum .

Son düzenleme:

Ya hu ilk mesajınızı okuduğumda cahilliğinize ve yaşadıklarınıza üzülmüştüm.
İmanın yarısını kurtarmaktan dem vurmuşsunuz, bir de üstüne hadis kondurmuşsunuz!
Yapmayın ALLAH aşkı için kendi çirkinliklerinize, dini alet etmeyin.
Tabi peygamberimiz gayrı meşru ilişkiler içine girip, bunlara kılıf uydurmak için aileden gizli nikah kıydırmayı önermiş değil mi?
Şu saçmaladıklarınıza kendiniz inanıyor musunuz?
Yine iddia ediyorum ailenizin haberi olmadan, saklanarak kıyılan bir nikah asla meşru ve geçerli değildir.
Dinimizde ki nikahın resmi ve ya dini diye bir ayrımı yoktur.
Dinimizde ki nikah iki insanın birlikteliğini her şekilde meşrulaştırmak ve evlenen çiftin bir biri üzerinde ki haklarını toplum ve ALLAH indinde belirlemektir!
Sizin şu an o insanla yaptınız ve ismini "dini nikah" koyduğunuz şey meşru bir eylem değildir.
Vicdanınıza sinmeyen şeyleri, dine uydurup kendinizi rahatlatmaya ve bu tür eylemlerinizle dinimizin adını kirletmeye bir son verin artık!
Bir ülkede eğer kıyılan "dini nikah" o ülkenin kanunlarına göre kadına ve erkeğe evliliğin getireceği hakları vermiyorsa, resmiyeti kazanmadan sadece dini nikahı yapmakta yeterli gelmez!!!!!!
"Dini nikah" sadece sizin yatak faaliyetlerinizi rahatça yapabilmeniz için koyulmamış.
Nikahın şart olmasının sebebi kadın ve erkeğin ve bu kadınla erkekten doğacak çocukların haklarını belirlemek, düzenli hale getirmek, toplumda ki yerlerini belirlemek, o kadın ve erkeğin artık bir eş olduğunu ve bir birlerinden başkalarına bakamayacaklarını, başka insanlarında artık onlara bu gözle bakamayacaklarını, toplumda ki aile düzenini ve yapısını anlatmak, algılatmak ve korumak içindir.
Sizin rahat rahat aşna-fişna yapalım diye kıydığınız nikah bu kriterlere uyuyor mu?
Toplumun her kesimi sizin bir "aile" olduğunuz bilincinde mi?
Devlet sizin nikahınızı tanıyor mu?
Şu gün o kişiden ayrılacak olsanız o kişi üstünde maddi ve manevi haklarınız devlet ve insanlar gözünde size verilmiş mi?

-HAYIR!

Sadece cinsellik üzerine kurduğunuz bu nikah ile (haşa)ALLAH'ı değil sadece kendinizi kandırıyorsunuz.
O yüzden buralara gelipde boşuna yaptıklarınızı doğruymuş gibi göstermeye çalışmayın.
ALLAH muhafaza bu konuları tam bilmeyen insanların gözünde dinimizi düşürdüğünüz şu durum,
Şu ana kadar yalanlar içinde işlemiş olduklarınızdan daha fazla vebal yükler boynunuza!

Akıl almak istiyorsanız yapacağınız şey belli.
O insandan bir an önce ayrılmak ve kendinize edep çerçevesinde düzgün ve onurlu bir hayat kurmak.
Bu insanla bu şartlarda yolunuza devam etmek, ALLAH'ın size vermiş olduğunu can'a ve geleceğinize kötülük etmekten öteye gitmez.

Son düzenleme:
lütfen biri bana konu fake desin
şaka yapmış arkadaş desin
nerede kamera el sallayacağım

tutturmuşsun bi ''evlenmeden önce söyleydi, böyleydi ,evlenince bu şuuu, evlendikten sonra cart curt... '' ne evlenmesinden bahsediyorsun sen ya ! kendini bu şekilde avutmayı bırak ! evli mevli degilsin ,nüfus cüzdanında bekar yazan bir kadınsın .
insanlara bazı şeyler müstehak ! sen herşeyi kabullenirsin , git başka birini bul ,kendine de bi yerlerine estetik operasyon yaptır, evlen , etrafta çıkan adın silinir ....

Yanlış bilgi vermek istemem ama bildiğim kadarıyla anne babanın haberi olmadan kıyılan dini nikah geçerli sayılmıyormuş. Bence bunu bi araştırın. Yani evli falan değilsiniz.
Anlattıklarınız inanılır cinsten değil o ayrı bir konuda, neden sabrediyorsunuz ki? Mutlu son için mi. Yani evlenince herşey bitecek mutlu sona kavuşacağınızı falan mı sanıyosunuz. Bunun için sabrediyosanız şayet heba ettiğiniz 4 yılınızın üstüne birde ömür eklersiniz.

Evet birlikte olmanız belki gelecek hayatınızı bişekilde etkilebilir, ama sırf birlikte oldunuz diye bu adamla evlenirseniz diğerinden çok daha kötü bir hayatınız olacağı bir gerçek.

Adam sizi çoktan gözden çıkarmış. Saygısız,sevgisiz,ihanet ve şiddetle geçecek bir ömür için mi bu adamla evlenmeyi bekliyorsunuz.
Aklınız varsa gözünüzü karartın ve bu adamdan ayrılın. Gerekirse bekar kalın ama yinede bu adamdan ayrılın. Bukadar saygısızlık içinde geçecek bir ömürden çok daha haysiyetli bir ömür geçirirsiniz.

Kesinlikle katlanmam gerek, iş işten geçti diye düşünme. Benim ablam da zamanında buna benzer bir durum yaşadı, ama sabretti belki düzelir diye çocuk falan yaptılar, şu an üç çocukları var ama herif hala aynı, ablamın psikolojisi bozuldu, sinir hapları kullanıyor, ortada 3 tane de çocuk var şimdi boşanamıyor da. Sakın bir an bile katlanma... Ne kadar rest çekmiş olsan da ailen senin tek sığınağın...eminim sana kucak açacaklardır bir süre kızdıktan sonra...

ben olsam diğer kıza gider anlatırdım tek tek.
sizin hayatınızın 4 yılını mahvettiği gibi o kızında mahvetmesin.
öncelikle bunu yapardım.
sonrasında ayrılır aileme bittiğini açıklar asla ve asla ailemin bir daha o insandan beklenti içinde bulunmamasını isterdim.
sonrasında uzunca bi süre kendimi toparlar yoluma önüme bakardım.
evet hayatından 4 yılı çalmış ama, ilk tokatta bitmesi gereken bir ilişkiyi uzatarak sen çalmışsın yıllarını o değil.
o şerefsizin önde gideni ama, sen de kör sağırsın kusura bakma.

evlilik kısmına gelince de orada yapacak hiçbir şey yok olan olmuş.
bundan sonrasında ondan medet ummayın.
Ya da resmi nikahı yapıp boşanın hani çevreye çok kulak asıyorsanız eğer ama, o şerefsizin buna yanaşacağını hiç sanmıyorum.

İki mesajda sana ait ...
Ben bacağımı , kolumu masaya çarpsam morarıyo . Şurdaki kızların çoğunda da öyle olduğuna emimim .

Haa sizin ki çok akıllı , ağzını burnunu kanatıyo ama morartmıyor . Brova işinin ehliymiş ne diyim .

ben cevapları okumamıştım ama, şimdi emin oldum bu konu FAKE!!!

okurken gözllerime inanamadım çok büyük yanlış içindesin ve o hatanın bedelini de ödemek zorundasın ama bu dünyanın sonu anlamına gelmiyor. Henüz çok gençsin kendini toparla yalnız kal ve yeni hayat kur temeli sağlam. Bir erkeği ne kadar seversen sev sakın ve sakın kendini verme tüm erkeklerin zihni budur ki zaten . İstediklerini alınca nasıl olsa ciddi bişi olmadığı için doyumsuzluk ve açlık başlıo bi kere tattı ya sen kenarda dur o başka atraksiyonlar yaratsın kendine. Sen tatlım çok acı ama ipin ucunu gerçekten çok fazla kaçırmışsın . Seni dövüyor seni eziyor kadınlık gururunu hiçe sayıyor ve başkasıyla fingirdeşiyor. Onunla evlilik düşünmen bile hata bak gerçek yüzü ortaya çıkmış maskesi düşmüş . Bence sen o kıza da duyur seninle brlikte olurken onunlada olduğunu bugün sana yapmış yarın başkasına bi başkasınında aynı vaatlerle sözlerle kandırıp hayatını mahvetmesine izin verme o vicdansızın. Kaç tane can yakacak kimbilir. Seni cepte bilirse tabi kıymet vermez bence git adam akıllı düzgün bi ilişki kur iki kere düşün bişi yaparken çocuk oyuncağı değil evlilik. Biri senden bunu istersede arkana bakmadan git ne demek yaa bu resmen bi hakaret gitsin ne halt yicekse yesin ben yokum hayatında derim alçalmış bir insan o çünkü . haysiyetsiz gücü yetmeyene şiddet uyguluyor bir de olmaz olsun öyle insan bi kere adam yerine koymuşsun sen onu bundan vazgeç yoksa daha çok sızlanırsın çokk dayar yer çok aşağlanırsın benden demesi . Haddim değil ama sana da sinir oldum yani

Tamam hadi diyelim o zamanlar kördün peki şimdi sana soruyorum bütün kk adına...

AYRILACAK MISIN ?

Yoksa babacıgının sana tüh demesinden mi korkacaksın ?

Sonuçtan haber ver sonuçtan

uzman bir pskologdan randevu aldım. ayrılacağım. ama öncesinde pskoloğmla görüşmeliyim. çünkü ben herşeye sadece ailem üzülmesin diye katlandım. onları olabildiğince az üzmem gerekiyor artık.. bunun içinde adımlarımı uzmanca atmam gerekiyor. benim yüzümden yeterince üzüldüler artık yeter..

tabi tabi uzman şart!
e bizi takmadığını baştan söyleyeydin de boşuna güzel parmakçıklarımızı yormayaydık

Son düzenleme:
Kaç kere saklayabilir insan ?
Dükkanda ailenden bir tek sen mi çalışıyorsun.?
Bu arada kardeşlerin var mı merak ettim ?

Artık konu bana saçma gelmeye başladı. 22 yaşında bir kız , ailesine ait iki katlı mağazayı işletiyor ama aileden mağazaya uğrayan kimse yok. Sanırım kar oranı tavan yaptığından gerek duymuyorlardır.Eğitiminiz nedir merak ettim .

Kardeş var mı soruma cevap gelmedi ?

Dilerim gerçek değilsindir.

Son düzenleme:
Azcık akıllı olun yaaa dünyada birtek erkek oymuş gibi köle gibi esir gibi yaşamayın yaaa bu nee böylee hiç mi gurur yok Allah aşkına aşkından öl geber ama kişiliğinden ödün verme seviyorum deli gibi aşığım diyip dayanığını yiyip oturma ha birde üstüne birde başka sevgili cabası o ne alaaa memleket kardeşim buu !!!!!

Okurken ağzım acık kaldı. Siz onunla evli falan değilsiniz kendinizi kandırmayın sacma sapan bi bağlılığa girmeyin. Tamam dini nikah da cok onemli ama resmi olarak hiçbir bağlılığınız yok ve kaldı ki geçende hoca anlatıyordu ,gencler erken yaşta bazı şeyleri yaşamak için ailelerinden gizli dini nikah kıyıyorlar. Aile onayı olmadan nikah tutmaz diye. Şaşırmıştım ben de hatta. Siz onun eşi falan değilsiniz. Kaldı ki resmi nikahlı olsanız bile onca dayağa karsı nasıl hala devam edebiliyorsunuz defalarca aldatılıp hevesini almasını kabul ettim ne demektir ya . Hadi hepsini geçtim en son o kızla cıkmasını kabul ettım elini bile kendi semtimde tutamıyorum ne demek hemcinsimden bunları duymak cok acı. Fazla sert eleştiri yapmayı sevmiyorum ama inanın ben utandım okurken. Ne yapacak sizinle evlenecek mi sanıyorsunuz? Cevreniz o kızı bilmezken bakın da aniden onunla nişanlandığı haberi gelmesin size. O insanlıktan cıkmıs sevgiliniz mi diyeyim her neyinizse işte, onun yaptıklarına zaten diyecek lafım yok ama sizin tutumunuz beni daha cok şaşırttı..

Not : Hiç sanmıyorum ama bu adam sizle diyelim ki evlendi.. Zannetmeyin ki bu kızlar gelip geçecek,evliliğinizde de sizin bilginiz dahilinde bikaç ilişkisi olmaya devam edecek. Söylediklerimizin tesiri olacağını sanmıyorum ama lütfen biraz mantıklı düşünebiliyorsanız kaçın kurtulun bu adamdan
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…