- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
- Konu Sahibi LoLibobcuuu
-
sorumuza cevap versene kadın !
Ayrılacak mısın devam mı edeceksin ona göre ellerini yorsun millet...
Çemberin etrafında dönüp dolaşmayalım ..
Duruma göre yazıp çizelim.
resmi nikah olmadan kıyılacağını ve ailelerimizin haberlerinin olmadan kıyılacağına dair her ayrıntı mevcuttu o sorularımızın içinde.. evlilik zaten imanı kurtarmak adına yapılan bir olgudur. peygamberimizin bir hadisi şerifi var. evlenen kişi imanının yarısını kurtarmıştır diye.. yani kişi kendisini zina batağına batmaktan korkuyorsa bir an önce evlenmelidir diyor peygamberimiz.. bazı sebepler dolayısıyla resmi nikahımızı kıyamamış olduğmuz için en azından bunu yapalım diyerek yapılan birşeydir o nikah..
kadının ayrılcağı yoksa bu mesajından korkup ayrılır
ben babamın iki katlı mağazasını işletiyorum. En ufak bir sebepten dolayı babamın dükkanında beni tekme tokat dövdüğü çok oldu. Ki çoğu zaman beni elemanlarım kurtarırdı.. hatta bir keresinde okadar çok dövdü ki.. burnum ve ağzımdan kanlar aktı.. alt kat depo olarak kullanılıyor. çok büyük bir dükkan. alt katta adam öldürseler yukarıya ses çıkmaz.. ben o acılarla o kavga anlarımızda okadar bağırıyormuşum ki seslerim yukarıya kadar çıkıp elemanların can havliyle aşşağıya inmesini sağlıyormuş..
dini nikahla evlendikten sonra başlarda başka kızlar olmadı, onun yerini az önce anlattığım dayakları aldı.. (evlenmeden önce hiçbir şiddetini görmemiştim) beni çok sevdiğinden emindim. çok kıskanır herşeyimi yasaklar şiddetde hep bunlar yüzünden başlardı..
evet aileden tek çalışıyorum. yüzümde yada görünen yerlerimde bir morluk olmadı. gizlenecek birşey yoktu. ağlamaktan kızaran gözlerimi saymazsak. sakladığım şey oydu. ve ne oldu dediklerinde başım ağrıyo larla geçiştirilebilir şeydi. zaten onların yanına gideseye kadar dükkanda kendime çeki düzen vermeye yeterince vaktim oluyordu. sürekli de olmadı bu dayak olayı. hani hergün hergün değil. uzun mesafelere dağıldı.
İki mesajda sana ait ...
Ben bacağımı , kolumu masaya çarpsam morarıyo . Şurdaki kızların çoğunda da öyle olduğuna emimim .
Haa sizin ki çok akıllı , ağzını burnunu kanatıyo ama morartmıyor . Brova işinin ehliymiş ne diyim .
Tamam hadi diyelim o zamanlar kördün peki şimdi sana soruyorum bütün kk adına...
AYRILACAK MISIN ?
Yoksa babacıgının sana tüh demesinden mi korkacaksın ?
Sonuçtan haber ver sonuçtan
ben cevapları okumamıştım ama, şimdi emin oldum bu konu FAKE!!!
uzman bir pskologdan randevu aldım. ayrılacağım. ama öncesinde pskoloğmla görüşmeliyim. çünkü ben herşeye sadece ailem üzülmesin diye katlandım. onları olabildiğince az üzmem gerekiyor artık.. bunun içinde adımlarımı uzmanca atmam gerekiyor. benim yüzümden yeterince üzüldüler artık yeter..
Kaç kere saklayabilir insan ?
Dükkanda ailenden bir tek sen mi çalışıyorsun.?
Bu arada kardeşlerin var mı merak ettim ?
evet aileden tek çalışıyorum. yüzümde yada görünen yerlerimde bir morluk olmadı. gizlenecek birşey yoktu. ağlamaktan kızaran gözlerimi saymazsak. sakladığım şey oydu. ve ne oldu dediklerinde başım ağrıyo larla geçiştirilebilir şeydi. zaten onların yanına gideseye kadar dükkanda kendime çeki düzen vermeye yeterince vaktim oluyordu. sürekli de olmadı bu dayak olayı. hani hergün hergün değil. uzun mesafelere dağıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?