- 5 Ekim 2013
- 613
- 102
- 73
- Konu Sahibi LoLibobcuuu
-
Ne demek doğulunun ya! Bende o zaman diyorum ki Allah batılının cahilinden korusun. Oldu mu? Bence olmadı. Hickimseyi bu sekilde genelleyemezsiniz. Ben doguluyum ama degil ailemde sülalemde o herif gibi bi yaratık yok. Hatta sizinki gibi dogulu olmadıgı halde duyarlarsa hayatım biter diye korktuğum bi ailemde yok. Gayet modern vatansever insanlara deger veren Allah'ı kandırmaya çalışmayan normal dürüst insanlarız. Bi hata varsa kendinizde ve soysuzda arayın. Doğu'da batı da degil!
konu sahıbı nıckın cok dıkkatımı cekıyo nedense lolibobcu cok mu sevıyorsun lolıpopu ?
Güzelim bana ters yazmayın diye kızıyorsun da,Allah aşkın adevam ettiğin yorumlarına bir dön bak.Çok dindar bir ailen var,ama sevgilini biliyorlar,sevgilin babanın yanında bağıracak kadar genişler.Tutucu bir ailen var ama iş i,çin şehir dışına da gidebiliyorsun,işin başındasın.Nerde birlikte oluyorsun.Yaşın genç olasa da,hangi devirdeyiz.Senden daha küçükleri var bu forumda,akranların var.Onlar bile senin yaptığını yapmaz.Bir de seni aldattığı kıza acıyorsun.Sen kendine acı.Kız safmışta ağına takılmışta.Ne yani lolipopla mı kandırıyor.Ne sevgisi,ne aşkı ne zaafı ya.Allah akıl vermiş,fikir vermiş.Gençlik,hata cahelat birkez olur.Bu işin psikolojik destekle ilgisi yok,bu işin ahlakla,inançla,kendini koyduğun sıfatla ilgisi var.Acizmisin,nefes mi alamazsın onsuz.Ki adam sana sevgi bile göstermiyor.Ne demişler;Tedbir kuldan,taktir Allah'tan.Tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim.. Aynen oyle dusunuyor. Bu zaten her sekilde bekliyor, dger kiza da bir zarari yok, cnsel konuda sahip oldum artk hcbiryere gdemez ne yaparsam yapayim kabul eder etmek zorunda. O benim bu konudaki zaafimi ogrendigi icin geliyor ona bu rahatlik.. olursa dger kzla devam ederim olmaz anlasamazsakda eski kaldgmz yerden devam ederim diyordur.. ben ayrildim tamam diyelim ama ben bu seferde o kiz icin uzulurum.. o da ayni benim gbi agina takilmis. Cok saf temiz bir kiz gibi.. ve yasi da kucuk. Onu nasil kurtarabilirim bilmiyorum gerci hos daha kendimi kurtarmis sayilmam ya neyse..
Onun icin kamu alani sosyal ortam sokak bahce hic farketmez.. vapur iskelesinde oyle bir bagirmisti ki bir seferinde.. vapur bekleyen herkes etrafimizda halka olusturmustu..
Ayrilmak istiyorum dedgmde problem cikarmaz nasil istersen der. Ancak gercekler yzune carpmaya baslayip benim degerimi anlamaya basladgi an baslar bagirip cagirmalari tehditleri.. dukkanda rahatsiz etmeleri..
Birde ben cok saf niyetliyimdir. Hayir diyemem kimseye. Ne kadar zarara da ugrayacak olsam hayir diyemem musterilere bile.. pskolojik destegi oncelkle bunun icin almaliyim.. sevdgm insanlari hc kramiyorum. Sevgimi aliskanlikmi hoslantimi onu dahi bilmiyorum ama kiramiyorum iste.. onukirma bunu kirma aman uzulmesinler diye diye bir bakiyorum.. kendim paramparca olmusum..
konu sahıbı nıckın cok dıkkatımı cekıyo nedense lolibobcu cok mu sevıyorsun lolıpopu ?
%95 fake konu.
bi kere nick'e bak lolipopçu,
yok kocaman dükkanı varmış, yok adam ağzını burnunu dağıtıyomuş... muhtemelen babasından arada dayak yiyen bir ergen. 11 sayfa da cevap yazılmış. güzel trollemiş.
ee şimdi ne yapacaksın sonuç olarak? alakasız yorumlara cevap mı vereceksin sadece?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?