içinden çıkamıyorum lütfen fikir verin

Sana karşı aileni kullanıyor. Ona aileni katmamsı gerektiğini seninde onun ailesini böyle şeylere malzzeme etmediği belirt ve ısrarcı olma . gelmesse gelmesin ailene çok üzerine düşme ben annemlere gidiyorum gelecekmısın de gelmezse sen git. bu erkekler artık ne yapacağını sasırdı

Aynen öyle. Daha birkaç ay oldu evleneli ama bıktım gerçekten. Çocuk gibi büyütmek mi gerekiyor illaki. Şimdiki aklım olsayla başlayan o kadar çok cümle kurabilirim ki.
teşekkür ederim.

Sorunu olan ben değilim yanlış alıntıladın galıba )
Hani demissin ya cok buyuk tepki verirdim filan diye. Adamlarin da istedigi bu oluyor oyuna gelmeyin sevmediginden ya da o insanlardan rahatsiz oldugundan degil Demek istemistim. Yorumunda evliligimin ilk yilini gordugum icin velev ki basina gelirse benim yasadigimi yasama diye

Bence ılk yılı fılan degıl mesele.
mesele adam nasıl alıştırırsam kadında nasıl alıştırırsam öyle gıder meselesi fakat bu hanımda farklı bır olay var adam düpedüz tehdit ediyor. ben buna tahammül edemezdim.

2,5 yıldır evliyim eşimden önce çıkıyorum evden bu sabah çıkacağım uyandırdım ben çıkıyorum dıye tamam çık dedi zaten yine döneceksin burası kürkçü dükkanı dedi durdum baktım senin içinde geçerli senin içinde kürkçü dükkanı dedim daha tam uyanamamıştı evet haklısın dedi uyumaya devam etti. ben kızıp sinirlenseydim onu ciddeye alsaydım olmazdı. bende ona karşılığını verdim hak ediyorlar bazen karşılık vermeyi

Eşinizin ailenizi her hafta davet etmesi de biraz garip.
Başka yapacak işiniz, gezecek yeriniz olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…