- Konu Sahibi _gizem_
eşini yuvanı çok seven bir bayan olsaydın eğer arkadaşına güzel kardeşim sen git kiminle tanışacaksan tanış beni bulaştırma mazallah eşim duysa başıma iş alırım der aradan çekilirdinnn.....arkadaşlık başka çöpçatan işlerine evli barklı bayanın katılması ayrı bir şey....birde sen yalnız tatile geliyorsun eşin hiç mi aramaz sormaz senii yahu.....sen rahat rahat elin evinde kalıyorsunn.....kimdir nedir tanımadan bilmeden el evinde kalmak ne oluyor insanlar akrabasında bile kalmıyor.......hepsini geçtimmm bunca hatayı bir de ellin adamı ile aynı yatakta yatmak vs.....gider soğuktan donarım yol kenarında uyurum gene el evinde elin adamıyla kalmam......birde birbirinize ertesi sabah soruyosunuz naptınız aranızda bir şey geçti mi? diye nasıl bir arkadaşlık bu benim arkadaşım evli olacak ben dönüp bu soruyu soracağım kesin dille uyarır ilişkimi senle anında keserdimmm.....siz birbirinize ,,,heveslerinize yol arkadaşı olmuşunuz ama gittiğiniz yol yol değil........merak etme bu azimle sen içindeki vicdan azabınıda susturursun....demişşin ya bir yorumundaa eşimin bazı hataları oluyor görmezden geliyor iyi davranıyorum diye....zamanla aaa oda beni üzüyodu hak etmiş dersin vicdanına bir pişkinlik sözü yutturursun hepsi geçer......yanlışı yaparken düşünmemişşin ,,şimdi vicdanına bizden merhem bekleme bence .........
eğer bunlar bir uydurmacadan ibaretse de zavallı hastalıklı bir kişilik olduğuna kanıt göstermeye gerek yok açıkca belli
eğer bunlar bir uydurmacadan ibaretse de zavallı hastalıklı bir kişilik olduğuna kanıt göstermeye gerek yok açıkca belli