• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçinden çıkamadığım büyük dert. Yalvarıyorum yardım edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi _gizem_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşini yuvanı çok seven bir bayan olsaydın eğer arkadaşına güzel kardeşim sen git kiminle tanışacaksan tanış beni bulaştırma mazallah eşim duysa başıma iş alırım der aradan çekilirdinnn.....arkadaşlık başka çöpçatan işlerine evli barklı bayanın katılması ayrı bir şey....birde sen yalnız tatile geliyorsun eşin hiç mi aramaz sormaz senii yahu.....sen rahat rahat elin evinde kalıyorsunn.....kimdir nedir tanımadan bilmeden el evinde kalmak ne oluyor insanlar akrabasında bile kalmıyor.......hepsini geçtimmm bunca hatayı bir de ellin adamı ile aynı yatakta yatmak vs.....gider soğuktan donarım yol kenarında uyurum gene el evinde elin adamıyla kalmam......birde birbirinize ertesi sabah soruyosunuz naptınız aranızda bir şey geçti mi? diye nasıl bir arkadaşlık bu benim arkadaşım evli olacak ben dönüp bu soruyu soracağım kesin dille uyarır ilişkimi senle anında keserdimmm.....siz birbirinize ,,,heveslerinize yol arkadaşı olmuşunuz ama gittiğiniz yol yol değil........merak etme bu azimle sen içindeki vicdan azabınıda susturursun....demişşin ya bir yorumundaa eşimin bazı hataları oluyor görmezden geliyor iyi davranıyorum diye....zamanla aaa oda beni üzüyodu hak etmiş dersin vicdanına bir pişkinlik sözü yutturursun hepsi geçer......yanlışı yaparken düşünmemişşin ,,şimdi vicdanına bizden merhem bekleme bence .........

eğer bunlar bir uydurmacadan ibaretse de zavallı hastalıklı bir kişilik olduğuna kanıt göstermeye gerek yok açıkca belli

Bence bu aldatmaktır ve elbet günün birinde ona dönecektir...Ben arkadan çevirilen işlerin özellikle kişiye yalan söyleme ve aldatmaysa bu kesinlikle geri döndüğüne inanan ve bunun olması için dua eden birisiyim...kusura bakma lütfen ama senin için farklı şeyler söyleyemicem .. Sende aldatmışsın bal gibi ve karşılığını görmek zorundasın gerek bu hayatta , gerek öbür dünya da..bunu ondan bundan kaçarak geçiştiremezsin çünkü bir şeyi unutmuşsun güzelim bizi Yaratanı..

balım, canım bende yalanların bir gün bir şekilde geri döneceğine inanan birisiyim ama gene de kıyamıyorum ya çok acıdım:çok üzgünüm:

çok pişman:çok üzgünüm:senağlama

balım, canım bende yalanların bir gün bir şekilde geri döneceğine inanan birisiyim ama gene de kıyamıyorum ya çok acıdım:çok üzgünüm:

çok pişman:çok üzgünüm:senağlama

Çok mu pişman onun için mi gidip aldatan kadın haklıdır diyene teşekkür ediyor yasakkelime

Eşin başka kadınla öpüşse pişman oldugunu söylese ona da acıyabilir miydin...?

Sen bari yapma Sardunyam kuzumŞeniz
Ben hatasız kul olmaza sonuna kadar katılan birisiyim ama bu aldatabilir anlamına gelmez bu hata değil benim için kişilik bozukluğuduryerimseniben

Çok mu pişman onun için mi gidip aldatan kadın haklıdır diyene teşekkür ediyor yasakkelime

Ben hatasız kul olmaza sonuna kadar katılan birisiyim ama bu aldatabilir anlamına gelmez bu hata değil benim için kişilik bozukluğuduryerimseniben

katılıyorum düşüncene bazen hayat hata kabul etmezzz....helekiii bu türden vicdanına bahane arayan insanların pişmanlığına hiç inanmıyorummm...üç gün sonra vicdanda susar ....

son pişmanlık neye yarar her şeyin bir bedeli var.:delphin:..gizem arkadaşım burda bir çok insan derdini anlatıyor hastalığı oluyor,ailevi problemi oluyor ,karar vermesi gereken bir durum oluyor...burda bizde yönlendirmeye çalışıyoruz ve o problem için dua ediyoruz...ama burda size ne fikri verebiliriz ya da eşiniz inşallah duymaz diyemi dua edebiliriz??ama esiniz aldatılan taraf ne olcak...burda esi tarafından aldatılmış bir cok bayan var onlar o duyguyu cok iyi bilirler...pişmansınız bunu burdaki herkes görebiliyor ama bizimde size olsun sen dersini almışsın salla dememizi beklemeyin ya da beklemsin kimse:1no2:

Bu toplumda evliliğini maddi ve manevi özgürce,rahatça bitirebilme özgürlüğüne kaç kadın sahip merak ediyorum.İllaki bir taş takılır ayağına.Bu taş ya para olur,ya çocuk olur,ya kendi ebeveynleri olur.toplumun kendisi zaten topyekün engel teşkil ediyor.Boşanmış bir kadının psikolojik olarak bile güvende hissedebilmesi için ona çok şey vermemiz gerekiyor.

balım canım bitanemsinŞeniz şimdi içeriğini tam anlayamamıştır bile ondan yana diye teşekkür etmiştir..ruh hali çok kötü içeriğini tam anlamadığına eminim

gizem senin teşekkür etmeni doğru bulmuyorum ya senin derdin için uğraşan herkese teşekkür etmen lazım ya da hiç etmemen...şimşekleri istemeden üzerine çekiyorsun.

biz düşmüş bize yalvaran hasta bir insana elimizden gelen tavsiyeyi yapalım zaten eninde sonunda cezasını çekecek bunu bende biliyorum balım benimŞeniz

şimdiye kadar zaten söylenecek her söz söylenmiş tatlım aşkım bundan sonra artık öğüt verelim bizlere yakışan bu değilmi canım benim:1hug:

biliyorum bu konu seni çok ama çok sinir ediyor haklısın balım ama biz artık bu kadar patakdan sonra nasihat edip tavsiyerle bulunup yolculayalım derim:1hug:

Bu toplumda evliliğini maddi ve manevi özgürce,rahatça bitirebilme özgürlüğüne kaç kadın sahip merak ediyorum.İllaki bir taş takılır ayağına.Bu taş ya para olur,ya çocuk olur,ya kendi ebeveynleri olur.toplumun kendisi zaten topyekün engel teşkil ediyor.Boşanmış bir kadının psikolojik olarak bile güvende hissedebilmesi için ona çok şey vermemiz gerekiyor.

evet kadınlarımızın cogu malesef bu yüzden evliliğini surdurmek zorunda kalıyor... ancak gizem arkadaşımız evliliğinde bir cok sey yaşamış çekmiş...şimdi yaptığı hata ile onların hiçbiri görünmeyecek hatta çevresi tarafından başta haklı olarak görülsede -a bak bunu yapmış demekki onda da birşyeler varmış olacak...namus türk toplumunun maddiyattan candan önde gördüğü bir kavramdır...bırakın aynı yataga girmeyi o evin eşigine adım atılmaması gerekirdi...ilişki yasamak ya da öpüşmek bir erkek için cok farketmez

Son düzenleme:
CADIARZUşakkıdıgamyoncuiremsu:delphin:yerimseniben:smiley-cool::kahve:

balım, eşim bana böyle birşey yapsa ve haberim o olsa kesinlikle boşanırım.

gizemi zor günler bekliyor biliyorum, kendisi de biliyor.

böyle durumlarda bir Türk atasözü derki :Zamanında yediğin hurmalar gün gelir ....nü tırmalar

evet allah affetsin yardımcısı olsun hakkında hayırlısı neyse o olsun...

onurlu olmak sadece cinsel sadakat değildir,sadık olmak onurlu olmak için gerekenlerden sadece bir tanesidir.Hiçbir insani davranış göstermeyen onursuz bir erkek,kadının tamamen kendi çabasıyla ayakta tuttuğu bir evliliğin kutsallığını çoktan zedelemiş zaten.

yazacak cok sey var burda ama neyse
her iki tarafda cok suclu bence yani, cunku esi ssiddet gormus karisina ondan sonra karisi kendini yanliz gibi hissetmis kotu olmus o bi ickiyle bi seyler gidip adamin oldugu ayni yataga yatmis sonra da bi sey olmamis gibi evine gitmis, ben yapsam kesin bosanirdim esimin yuzune bakamam esim bana siddet uygulasa bile, bunu once kendime yediremezdim, zaten ilk once yaptigi yanlis yanliz iki bayan tanimadiklari iki erkegin oldugu bi eve gitmesi

ardindan bir de icki icip erkeklerle ayni evde kalmasi ve birlikde yatip opusmeleri,
ha pisman olmus o kendi bilir kendi vicdani, ama yanlis hemide cok yanlis
Allah af etsin ne diyem ki baska !!!!

gizem,sana ne demeliyim bilmyorum ...tanimadigin bir evde tnaimadigin bir adamla yatman cok cok yanlis...sen evli birisi olarak bunu yapmamaliydin..dilekle beraber gittigini soyluyorsun bence kendi iradeni kullanip onunla gitmemeliydin.simdi ne olacak vicdanin seni rahat birakacak mi?peki sen bunu unutabilecek misin? ya esin burda en masum o bence...hicbirseyden haberi yok..

Anladiysam ne olimmm karma,karisik birsey..birde gitmis opmussun her ne halt ettiyseniz gelip burda anlatmayin bari yaptiginiz gibi caresinide arayin bulun....ALLAH,ALLAH

Anladiysam ne olimmm karma,karisik birsey..birde gitmis opmussun her ne halt ettiyseniz gelip burda anlatmayin bari yaptiginiz gibi caresinide arayin bulun....ALLAH,ALLAH

sayın hanımefendi, eğer konu uygun olmasaydı KK yöneticileri konuyu çoktan silmişlerdi.

sizi rahatsız ettiyse yorum yapmak zorunda değilsiniz...

bizlere yani yumuşak veya sert yorum yapanlara da tavır olarak algılıyorum mesajınızı bilmem yanılıyormuyum kuzumsengözlerimebaksanab

Back
X