içinden çıkamadığım bir durum var lütfen yardım edinn..:(

yooo zaten kötü yorumlamamıştım..teşekkürler.)

uğraşıorum bakalım squat yapmaya başladımPP yürüyüş de yapıorum...bu bacaklar incelmeli

uzun bir süreç gerektirebilir ve benim çalıştığım yerde devam etme imkanım yok
Siz kiskancliginizi dizginlemeye calissaniz da takintilariniz saplanti derecesinde.

Mesela bacaklarinizi begenmeyebilirsiniz fakat bu yuzden surekli onunkini incelemeniz vs tuhaf.
Yani sevgiliniz olmasa da yine kiskanacakmissiniz cunku sizin asil kiskandiginiz kisi o kadin.

Neden devam etme imkaniniz olmasin ki?

Canım benimde senin gibi bir durumum olmuştu sana fikir vermek için kendi yaşadığım durumdan bişeyler yazdım özeline bakarsan eğer görmeni isterim :)

onu ben de düşündüm ama öyle değil işte..sevgilim okul değiştirince gayet kanka oldum kızla... kıza bi hasedim kıskançlığım yok yani... ama hala, acaba benimki bu kızı beğenio mu içten içe diye bi düşünce var..ben de bunu anlayamıorum?

Begenebilir bu kotu birsey degil ki.
Diger kadin calisanlar ve siz nasil guzdl buluyor hatta poposuna bakiyorsaniz onun da dikkatini cekebilir.

Onemli olan nasil baktigi, niyeti ve tekrarlama derecesi, merak edip etmedigi...
Verdiginiz orneklerden de sevgiliniz gayet.efendi biri gibi duruyor.

Bence bu kizi kiskanin veya kiskanmayin bilemem ama fotolarini acip camin arkasindan izleme planlari kurmak hic saglikli degil kusura bakmayin.

Duzenli olarak bir uzmana basvurun bence. Ayda bir gitseniz de olur.
Oyle imkanim yok diyip bahanelerin ardina saklaniyormussunuz gibi duruyor...

Kiskancligi hatta abartisini bile bir nebze anlayabilirim ama facede kizin sayfasini acip odadan disari cikma numarasi tam bir fiyasko.
Sanki sevgiliniz bunu anlamadi mi?
Bal gibi de anladi zira bu sahte faceden sevgiliyi denemek kadar ucuz ve kotu bir numara olmus.

Hem herkes her seyiyle mukemmel mi?
Onun bacaklari ve poposu superse sizin disleriniz ve gozleriniz guzeldir vs vs.
Ya da o ne kadar anlayissizsa siz o kadar guleryuzlusunuzdur vs.
Sevgiliniz o kadar sığ dusunceli bir adam mi ki sadece vucuda takmissiniz da popoya bakiyosuuuun diyerek itham ediyorsunuz?
Bence toparlanin.
Ama KENDİNİZ icin.

Son düzenleme:

aslında daha önce hiç psikologa falan gitmedim...o yüzden bilmiorum..belki bir seans bile ufkumu açar...iyi gelir...haklısınız...hazır şuan büyün bir şehirseyken gidip bir şansımı deneyeyim....

kızlar çok teşekkürler.... burada herkes kendince 2 cümle yazıyor ama bunlar konu sahibi için iyi bir birikim ve fikir olabiliyor... hem kendimi dizginlemem konusunda daha da netleştim... hem de bu işi kendimce çözemeyeceğime göre... ve oraya döndüğümde yine bir uzman bulamayacağıma göre, hazır burada imkan varken gidip yarın biriyle görüşmeye karar verdim... çok teşekkürler hepinize

bence sizin sorununuz veya kıskançlığınız ne o kıza karşı ne de sevgilinize karşı????
siz kendinizi beğenmiorsunuz...özgüveniniz eksik..başkalarının giydiği pantolonla bile bu kadar ilgilenmeniz (o kızda şöyle duruyor bende böyle duruyor)
fiziksel olarak kendinizi eksik hissetmenizden dolayı kusura bakmayın ama... önce başkalarının giydiğini,yediğini v.s ilgilenmekten vazgeçin...ve insanlara karşı önyargınızdan kurtulun.....anlattığınız gibi güzell bir kız huyuda güzel diyorsun,merak etme senin sevgilini baştan çıkartacak değildir... onun peşinde kaçtane erkek vardır
iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…