• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içinden çıkamadığım bir durum var lütfen yardım edinn..:(

kiskanckiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
704
349
88
kızlar... mümkün olduğunca kısa anlatmaya çalışıcam sorunumu... mesele şu ki ben çok kıskanç bir insanım... ve geçtiğimiz yıl bu aptalca kıskançlıklarım sebebiyle sevgilimi az daha kaybedicektim ki bu forumun kızlarının -canıma okurcasına- eleştirilerini dikkate alarak kendimi frenledim ve şuan çooookkkk iyiyiz:40: bu sebeple hepinize teşekkür edip aynı şeyi tekrar istiiicem...

şimdi mesele şu: ben ve sevgilim ilişkimizin 2.yılındayız. ilk sene aynı yerde çalışıoduk gece gündüz birlikteydik..tüm iş arkadaşlarımızla kardeş gibiydik ve hiç sıkıntımız yoktu...sevgilim peşimde dolanırdı resmen..ben çağırmasam da yanıma gelirdi...

geçen yıl ise.. aynı iş yerinde farklı katlarda çalışmaya başladık...aramızda 5 kat vardı...ve benim çıkmam,işim gereği pek uygun değil ama o kolaylıkla gelebiliyor...sıkıntı olmuyor... ve onun çalıştığı kata bir kız geldi... kızın sevgilisi var ve gerçekten düzgün bir kız ve güzel... ama nasıl diyeyim öyle abartı bişey değil...yani ikimizi alsan yanyana sorsan... ben daha güzelim bile denebilir... ama işte benim hep takıntım olan bişey var ki.... bacaklarım kalın:((( ve bu kızın bacakları ve poposu çok şekilli o yüzden ben düz bi pantolon giydiğimde pazara giden ayşe teyze gibi oluosam, o gayet şık olabilio aynı pantolonla... (Allahtan ki kısa geçecem dedim:) neyse işte netice şu ki ben sevgilimle bu kız aynı yerde olduğu için ve ben orada olamadığım için kıskançlık yapmaya başladım..ve işin afedersiniz b.kunu çıkardım:17::17::17: sevgilim saatte bir yanıma gelmese, ondan gözünü alamadın da mı gelmedin? poposunu mu beğendin? tabii artık bana bakmazsın vs. laflarla çocuğun aklıında yoksa da sokmuşumdur:((( ve biz tartıştıkça sevgilim iyice ayağını yanımdan kesti... ben de o gelmedikçe bunu o kızın varlığına yordum.. geldiği zamanlar bile ona hep laf sokuodum falan...bunaldık yani ikimiz de...

şimdi peki sevgilinin kıza yaklaşımı neydi derseniz
... samimiyetleri yoktu...kız zaten efendi..benimkinin de bişeyini görmedim hiç çünkü ben de sık sık çıkıyorum o kata..eski çalıştığım yer olduğu için herkesle kankayım..kızla da muhabbetim var yani çünkü kız aslında iyi biri ve ben bunu bildiğimden vicdan azabı yapıorum kıza bişey yaptığım yok... o da garibim ne bilsin benim aciz bi ezik olduğumu,beni çok sevio falan... yani ne sevgilimin ne kızın bi yanlışını hatta bakışını görmedim...orada çalışan en yakın 2 arkadaşım da,"yaa inan gün içinde 2 cümle ya konuşuolardır ya konuşmuolardır...seninki zaten ya işini yapıo ya da çıkıp sigara içio"dediler ki bişeyini görseler cidden söylerler...kardeş gibiyiz...

NEEEEYYYSE EFENDİM UZATMAMAYA ÇALIŞAYIM..bu kavga gürültü gerilim devamederken-ki tek sorunumuz buydu_ sevgilim mart ayı gibi bizim işyerinden ayrılıp başka bir yerde çalışmaya başladı..ben tabii rahatladım:)) yaaa ne kadar hastalıklı bi düşünce düşünsenize... sevgilim sırf o kızı göremeyecek diye,beni de göremeyecek olmasına üzülmedim:(((( ŞİMDİ SEVGİLİMLE İLGİLİ DE Bİ KAÇ ÖRNEK VEREYİM::benimki iş yerinden ayrılsa da beni görmeye hergün geliodu...ama bikere de yukarı çıkayım arkadaşlara uğrayayım demedi..yani kıza cidden ilgisi olsa bi çıkıp bakmak isterdi dimi ve birçok arkadaşı da orda...bahanesi hazırdı yani...ama yok...çıkmadı, geldi,çayımı içip gitti.... sonra bizim işyerinin piknikleri, yemekleri oluodu... gidelim mi diodum... ki kız da gelecek yani kesin... ""aman aşkım yaa...bi hafta sonumuz var,başbaşa geçirelim görmediğimiz insanlar değil ya, gitmeyelim ""falan diodu... yani aslında kızı görecem die bi çabası yok....

geçenlerde bu konu açıldı... bana"Bu sene beni yok yere suçladın ,çok üzdün,"dedi... ben de "e ama sen o kız işe başladıktan sonra resmen bana soğuk davranmaya başladın" dedim... o da "ben ne zaman yanına gelsem, 10 dakika molamı 5 kat inip yüzünü görmek için kullansam,sen ya imalı imalı konuşuodun ya da canımı sıkacak şeyler söylüodun.sen öyle yaptıkça de ben geleceğim varsa da gelmiodum "dedi....YANİ ADAM ASLINDA TRİBİMDEN SIKILMIŞ...:(((

kaç kere kıza bi zaafı var mı diye denedim... mesela face.imi açtım bi ara..o kız bende ekli... kızın profilini açıp aşkım ben bi tuvalete gidicem dedim bilgisayarı kucağına verdim,onun arkasında bizim bi oda var... camekan...ordan ne yaptığına bakacaktım ama o oradan görebileceğimi ya da daha doğrusu psikopat gibi böyle bişey yapacağımı bilmiodu... ben gidince hemen kapattı kızın profilini... kendi face.ine girip candy crush oynadı:1::1::1::17::17::17: yani hazır açıkken,bi kaç fotosuna bakayım da demedi:(((

neyse işte benimki bizim yerden ayrılınca ben de tabi kıza karşı daha rahat oldum...hatta iyi arkadaş olduk...seviorum kızı..cidden düzgün bi insan... MESELE şu ki, benimki bu sene de bizimle çalışcak ve yine o kızla yanyana olcak..ve ben bu sene geçen sene yaptığım hatayı yapmak istemiorum...

bugün resmen kendimi dinledim.. kızım dedim?senin derdin ne? adamın bi açığını bulamadın...sıkıntı yok... kızı fazla mı beğenorum acaba dedim...??? yooo aslında çok hayran kaldığım kızlar var..onlardan biri olsa aklımı yerim ama bu kız benim normalde beğeneceğim tip de değil... e o zaman neden ben bu kıza taktım kızlar yaaaa... ben böyle olmak istemiorum... hem kız iyi bir ve aslında seviorum ve içimdeki bu histen tiksiniorum hem de sevgilimi yine böyle şeylerle kendimden soğutmak istemiorum çünkü şuan çok iyiyiz... ben kıskançlık yapmıosam adam da başka bişi yapmıo zaten kavga çıkacak....evet uzun oldu ama eğer zaman ayırıp okuduysanız yardım edin lütfen<:(((

Bence siz biraz heyecan katmaya calismissiniz;) şaka bi yana bence böyle şeyleri sevgilinize belli de etmeyin hatta düşünmeyin çünkü bi süre sonra böyle konular aranızda konuşulan şeyler haline gelmesin yani onun bi başkasına bakabilme gibi bir lüksü yokki ;) öyle hissettirin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hastalık bu kesinlikle. Hiç normal değil ve farkındasınız. Lise çağındaki kızlar dış görünüşlerini başkalarıyla kıyaslar, diğer kızlara hayranlık duyar falan. Anladığım kadarıyla iş güç sahibi koskoca kadınsınız. Yakışıyor mu bu haller?

Bence siz biraz heyecan katmaya calismissiniz;) şaka bi yana bence böyle şeyleri sevgilinize belli de etmeyin hatta düşünmeyin çünkü bi süre sonra böyle konular aranızda konuşulan şeyler haline gelmesin yani onun bi başkasına bakabilme gibi bir lüksü yokki ;) öyle hissettirin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ebet geçen gün ben de bunu düşündüm...ben mesela, onu sevdiğim için dünyanın neresine gidersem gideyim ,ne kadar yakışıklı olursa olsun gönlüm kimseye akmıyor... mesela geçen bi cafeye gittim arkadaşla tıklık tıklım bir yer.. ve masalar dipdibe...tam karşımda bi adam beni kesti durdu... adamın yakışıklı olduğunu bile kızların demesiyle farkettim ki ben o an bile, keşke sevgilimle odamızada başbaşa film izlio olsaydık diye düşünüodum....

ama ben adama napıorum? oraya gitme kızlar çoktur bakarsın, şunu izleme kıskanırım, bu kız çok mu güzel, beğendin mi, onu beğenip benden mi soğudun vs vs... aslında bi yandan adama.... "bizimki kalıcı ve sağlam bi ilişki değil...daha güzelini bulursan bitebilir...hala şansın var.."".mesajını vermek gibi bişey...

kesinlikle haklısınız da ben bu kıza niye taktım ki yaa?

valla zorla aklına sokuyorsunuz sevgilinizin bu konularda biraz kadınlarda suçlu zorla akıllarına sokuyoruz aldatmayı kadınları adamlarda ister istemez kayıyorlar belkide bunu bildiği için bile sırf uzak durmuş sevgilin gerçekten düzgün biri kıskançlık yapıyorsanda içinden kıskan bari yansıtma çocuğu kaçırma soğutma kendinden he bişeyini görürsün o ayrı sen gözüne gözüne sokmuşsun kızı yine adamda tık yok daha fazla zorlama bence herkesin bi sabrı var :)

Ogretmenlikten istifa mi ettiniz?

:))) hayır sadece bu aralar bu forumdan birinin beni tanıyabileceği kadar detaylı bilgi verdiğimi farkederek,detay vermemeye çalışmıştım ama siz deşifre ettiniz...:) evet söylediğim yer okul.... ben müdür yardımcısıyım...onlar da öğretmen.. ve ben zemin katta çalışıorum sık sık öğretmen odasına çıkamıorum... o ise her tenefüs yanıma gelebilecekken 2-3 tenefüste bir geliodu...... daha anlaşılır olduğunun farkındayım ama işte mesleğimi söylemek istememiştim:37::37:

valla zorla aklına sokuyorsunuz sevgilinizin bu konularda biraz kadınlarda suçlu zorla akıllarına sokuyoruz aldatmayı kadınları adamlarda ister istemez kayıyorlar belkide bunu bildiği için bile sırf uzak durmuş sevgilin gerçekten düzgün biri kıskançlık yapıyorsanda içinden kıskan bari yansıtma çocuğu kaçırma soğutma kendinden he bişeyini görürsün o ayrı sen gözüne gözüne sokmuşsun kızı yine adamda tık yok daha fazla zorlama bence herkesin bi sabrı var :)

evet cidden bi ara hergün o kızdan kavga çıkartıodum....:( ve bunu bu sene yapmak istemiorum...

Aynı davranışın kendinize uygulandığını düşünün bi? Empati yapabiliyorsanız eğer sevgilinize ne hissettirdiğinizi çok iyi anlarsınız. Sevgilim beni bu kadar aşırı kıskansa bana güvenmediğini düşünüp fazlasıyla soğurum kendisinden. Bence sorun biraz özgüven eksikliği. Sanırım sevgiliniz baya dikkat çeken biri ve siz de kendini çok beğenmeyen birisinz?

Aynı davranışın kendinize uygulandığını düşünün bi? Empati yapabiliyorsanız eğer sevgilinize ne hissettirdiğinizi çok iyi anlarsınız. Sevgilim beni bu kadar aşırı kıskansa bana güvenmediğini düşünüp fazlasıyla soğurum kendisinden. Bence sorun biraz özgüven eksikliği. Sanırım sevgiliniz baya dikkat çeken biri ve siz de kendini çok beğenmeyen birisinz?

aslında sevgilim dikkat falan çeken bi tip değil...boyu posu hoş.bana göre de yakışıklı ama öyle ahım şahım bişey değil..aksine bizim ilişkinin dikkat çekeni benimdir... ama benim özgüvenim evet yok...:((( mesela herkes bana ne kadar güzel olduğunun farkında değilsin falan der... ben içimden" lan acaba ben acınılası derecede çirkinim de bunlar beni mi teselli ediolar" die düşünürüm:((

Son düzenleme:
aslında sevgilim dikkat falan çeken bi tip değil...boyu posu hoş.bana göre de yakışıklı ama öyle ahım şahım bişey değil..aksine bizim ilişkinin dikkat çekeni benimdir... ama benim özgüvenim evet yok...:((( mesela herkes bana ne kadar güzel olduğunun farkında değilsin falan der... ben içimden" lan acaba ben acınılası derecede çirkinim de bunlar beni mi teselli ediolar" die düşünürüm:((

Öncelikle bu tabunuzu yıkın bence. İnsanlar sizi niye teselli etsin ki? Size karşı öyle bir sorumlulukları yok neticede. Kıskançlığı azaltmalısınız bence bu şekilde kendinizden soğutursunuz benden söylemesi. Eski sevgilimden aşırı kıskançlığı yüzünden ayrılmıştım. O da sizin erkek versiyonunuzdu diyebilirim.

Öncelikle bu tabunuzu yıkın bence. İnsanlar sizi niye teselli etsin ki? Size karşı öyle bir sorumlulukları yok neticede. Kıskançlığı azaltmalısınız bence bu şekilde kendinizden soğutursunuz benden söylemesi. Eski sevgilimden aşırı kıskançlığı yüzünden ayrılmıştım. O da sizin erkek versiyonunuzdu diyebilirim.

benim de eski sevgilim aşırı kıskançtı ve evet ben de bu yüzden ondan ayrılmıştım.. ben kendim hiç kıskançlığa gelemem zaten...hakarete uğramış gibi hissediorum ,kalbim kırılıo...bana nasıl güvenmez die düşünüorum....:( ama ona bunları yaptım işte:((( ama 3-4 aydır bişey yapmıyorum... çok düzeldik.. o düzeldikçe sevgisini daha çok gösteriyor.... o sevgisini gösterdikçe de ben daha az kıskançlık yapıorum.... aslında bir ksırdöngü yani.... biraz ilgi manyağıyım sanırım... mesela azıcık soğuk konuşsa,, acaba güzel bi kız gördü,aklı onda kaldı ondan mı böle konuşuo diye düşünebiliorum:(

bu mevzuyla başa çıkabilmek için önerebileceğiniz bir kitap falan var mı acaba? şuanda ankaradayım... rahatlıkla bulabilirm.

ben kusura bakmayın ama lise yaşlarında çalışma hayatı olan genç bir kızın yazdıkları olarak okumuştum..
müdür yardımcısıyım diyince onlar da öğretmen walla okuduklarımı unuttum şoktayım..
yaşınız kaç hala soru işareti bende..
walla normal değil yaptıklarınız..
siz o bayanı sevgilinizden çok takmışsınız kafanıza.. siz fazla beğenmişsiniz.. sevgilinize fırsat kalmamış.. aklına da bi güzel sokmuşsunuz..
yapmayın bu kadar başkaları ile ilgili olursanız kendi hayatınız ilişkiniz kalmaz..

Bence yardim alin psikologtan,ozel hayatnz die bisey kalmayabilir ilerde,bi de erkegn ustne ne kadar dusersen ters tepki werio,we snunda da patlio,elnzde de dgl anladgm kadaryla duzelmek,ama yardm almanz gerek once kendinzn iyilgi icin

maxi pro 5

Back