- Konu Sahibi sibersevda
Sen bence işi kabul et ve git çalış.Nişanlınada evlenebilmek için para biriktireceğini söyle, başlık parası için gurbete gidenlerden olacağım de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence sana da güzel bir iş teklifi gelmiş madem kendi kararını sen ver ve calısmaya git..
suana kadar düğünü kendileri ertelemiş bir kerede sen ertele..hem işlerine de gelir bence bu..
Nişanlın etkisiz elamanmı bu durumda, sanırım sesini cıkaramıyor ailesine..
kac aylık nişanlılık evresi geçirmişsiniz, benim bildiğim nişanlılık döneminde gelin evine sık sık gidilir; bayramda, seyranda da mı gelmediler..
Sana da ailene de haksızlık ediyorlar.
arkadaşa katılıyorum;
eğer geleceğin;hayatın için gerçekten güzel bir iş teklifi gelmişse önüne reddetme derim..ne bu böyle nasıl nişanlılık adamların elinde parası da var ama gelin kızı görmeye gelmezler ziyaret edilmez sürekli düğün erteleme taktikleri seneye araba da değiştriri bunlar!nişanlının tavırları da hoş değil çalışan bir insan belli bir yaşa gelmiş şu zaman veya bu zaman olsun diye diretmeli evlenmek istiyorsa..üstelik maaşını neden verir anlamıyorum!evleneceksiniz;kendi evinin eşyalarını almak varken ki ancak ödenir..
sana yaşadığım için bir tavsiye;ben de eşimle tanıştığım sıralarda önümde öğretmenlik fırsatı varken bilerek 2 senelik bi bölüm seçip üstünü evliyken tamamlarım aman o bekar evlerinde sürünmesin diye düşünmüştüm annesinden önce ben düşünürdüm ince ince.çok sonradan anladım ki "hayatımın en büyük aptallığını yapıp geleceğimi mahvetmişim"
senin için büyük fırsatsa kaçırma ,hep onlar ertelemiş düğünü varsın biraz da sen ertele seviyorsa nişanlın bekler sen beklemişsin onu,varsın biraz da o beklesin..yok hemen evlenelim dersen hem iş fırsatın kaçmış olacak hem de o aile ev borcunu oğluna ödetmeye çalışacak siz de sıkıntıdan olur olmaz tartışmalara gireceksiniz..inan evliyken daha zor..diyorsun ki şimdiden tartışıyoruz onu kaybetmekten korkuyorum...zaten alttan alan hep sen olmuşsun nişanlının ve ailesinin kabahatini örf-pas etmişsin işini ileri sürerek ailene.bunun sıkıntısı da ayrıdır bilirm.neden bu kadar sıkıntı!seviyorsun ama inan kendini daha çok sevmelisin ve bu işi kaçırmamalısın.nişanlın senin girdiğin sıkıntıya girip senin onu koruduğun gibi o da seni korusaydı anne baba yeter artık ben evlenmek istiyorum baba lütfen sen de işinde kal ben eşya alacağım para veremem gibi konuşmalar yapardı..inşallah evlenince de bu çocuk ailesinin etkisinde kalan ses çıkaramayn cinslerden değildir..
yardımcı olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim kızlar ...
sizden aldığım cesaretle dün gece nişanlımla konuştum telefonda...
ben dedim eylülde olacağını aileme söyleyemedim.ben haziranda olmasını istiyorum
bu güne kadar kararlarnızı kendiniz aldınız. bize siz ne düşünüyorsunuz demediniz...
ki ailen bu güne kadar bir kez bile ziyaretimize gelmedi. istersen gelip kendileri konuşsunlar ama kabul edileceğini sanmıyorum dedim
nişanlım da, gelmeme konusunda hata ettik düşünemedik . ben bizimkilerle konusayım ocakta gelelim dedi.
ayrıca düğün içinde haziranda olması için elimden geleni yapmaya çalışacağım dedi.
bende düğünün olması konusunda senin bi suçun yok ailen düşünmeliydi dedim ve bi dünya kavga ettik(((((((((
bende kararımı verdim bu işe gideceğim .... şuan çalışıyorum zaten ama maaşım tek başıma düğün yapmaya yetek kadar iyi değil...
umarım herşey yoluna girer