- 21 Kasım 2010
- 2.712
- 1.152
- 373
- Konu Sahibi sibersevda
Gerçekten senin nişanlının ailesinde olduğu gibi zoraki bi durumda alsalar hiç sesim çıkmaz
fakat Ankara yada istanbul gibi büyük bir şehirde olmamalarına ragmen 200bin tl'lik ev almaları ciddi anlamda lüks olduğunu gösterir.
ben görmedim ama nişanlım 5 odalı ankastreli dublex olduğunu söyledi. yani evleri yok değildi vardı onu satıp daha iyisini aldılar
alsalardı ama bizide düşünselerdi 200bin tl ye değil de 175bin e alsalsalardı.yardım etmedikleri gibi nişanlımın da maaşı gidiyor.... paraya sıkıştıkçıkca bizim düğünü ertelemeleri can sıkıcı
Bu kadarı gerçekten düşüncesizlik.200.000 TL'ye düğün öncesi ev alınmasının mantıklı bir açıklaması olamaz zaten.Bizimkilerin bulunduğu yer de öyle büyük bir şehir değil.Tabii durumu iyi olanlara 200.000 TL'lik evlerde var ama çok fazla borç olmasın diye sevmedikleri yerden almayıda düşünebiliyorlar 20.000-35.000 Tl arası.Ama almışken daha iyi bir yerden alsınlar,(en fazla 60.000 TL'ye) diyebiliyorum bende.Çünkü nişanlımın aklıda sürekli onlarda,kafası karışık,bu da tabii bize yansıyor diye düşündüğüm için...
Nişanlınız ne düşünüyor peki bu konuda? Pek konuşmak istemiyor galiba ailesiyle...