• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içimize sinmeme olayı

işi gerçekten çok stresli ben biraz da ona bğlıyorum hep yanlış mı yapıyorum sizce işini gücünü hayatını göz önüne almamam mı gerekir bu sinir mevzuunda öyle durduk yere bi anda sinirlenmesi yok mesela benim babam böyle evde huzur ortamı hakim bi anda bişey bulur kavga çıkarar o öyle değil
Canim benim isi evlendikten sonra degisecek mi ? Inan evlendikten sonra daha da sinirli olacak cunku suan kendini frenlemeye calisiyor, belki de o zaman oyle birsey yapmayacak burda flort doneminde hemen ayril denmesini sebebi hic bir erkek evlendikten sonra duzelmemistir hatta kotu bir huyu varsa evlendikten sonra daha da artar

kimse kimseden tam olarak emin olamaz. evlenip 30 yıl evli de kalsan insanlar süreç içerisinde birbirini tanıyamayabiliyor. ama yaşanabilecek aksilikler minimuma indirgenebilir diye düşünüyorum. bir insanla 5 yıl flört etmek aynı insanla 1 hafta aynı evde yaşamaya eşdeğer değildir ya da 3 gün evli kalmaya. hele daha geleneksel değerlere sahipseniz flört boyu anca kafelerde restoranlarda birbirinin en güzel ayarlanmış halini görüyorsun.
uyurken horlar mı, çorabını salona atar mı, bulaşığını çamaşırını yıkar mı, yemek yapmayı bilebilir mi, yorganı üstünden çeker mi, takıntıları sapkınlıkları var mı bunu bilemiyorsun.
ten uyumu meselesine gelince bence evlenmeden bunu öğrenmeye çalışmak çok önemli. bu forumdaki en çok okunan başlıklar neler? vajinismus, erken boşalma sorunu, orgazm olamama sorunu... aslında hiç tanımadığın biriyle tüm aileler akrabaların dahil olduğu düğünler yapıp evleniliyor. eşyalar tamam, takılar tamam, giysiler tamam. ama bir evliliği döndüren en önemli unsur olarak cinselliğe dair karşıdaki insanda ve kendimizde mevcut pek çok özelliği bilmiyor oluyoruz. nasıl bir evde, nasıl eşyalarla yaşayacağımızı evlenmeden belki yıllar öncesinde ayarlayan bizler sevişeceğimiz insanın ve kendimizin yatakta neler istediğini bilmiyor oluyoruz. şanslıysak birlikte öğreniyor gelişiyoruz. ama herkes şanslı değil maalesef. işte böyle zamanlarda boşanmak ya da ayrılmak lazım. her zaman her sorunu düzeltemiyorsun. sorun çözmek de iki kişilik bir aktivite çünkü.

Canim benim isi evlendikten sonra degisecek mi ? Inan evlendikten sonra daha da sinirli olacak cunku suan kendini frenlemeye calisiyor, belki de o zaman oyle birsey yapmayacak burda flort doneminde hemen ayril denmesini sebebi hic bir erkek evlendikten sonra duzelmemistir hatta kotu bir huyu varsa evlendikten sonra daha da artar
evet haklısınız aslında karşımdaki insanla o kadar benzeriz ki ben de sinirli bir insanımdır fevriyimdir mesela hatta ben de öfke kontrolu de yok ağır hakaretler bile ettim o kadar büyük olmayan mevzuulara o beni bu şekilde affetti şimdi ben çok sakin ılımlı bir insan olsam bu özelliği tamamen kabul etmeyeceğim ama bende aynıyım bide tartışmaları çok uzatırım sus denince susmam aslında ilk etapta sussam o an baya bi alttan alıyor

kimse kimseden tam olarak emin olamaz. evlenip 30 yıl evli de kalsan insanlar süreç içerisinde birbirini tanıyamayabiliyor. ama yaşanabilecek aksilikler minimuma indirgenebilir diye düşünüyorum. bir insanla 5 yıl flört etmek aynı insanla 1 hafta aynı evde yaşamaya eşdeğer değildir ya da 3 gün evli kalmaya. hele daha geleneksel değerlere sahipseniz flört boyu anca kafelerde restoranlarda birbirinin en güzel ayarlanmış halini görüyorsun.
uyurken horlar mı, çorabını salona atar mı, bulaşığını çamaşırını yıkar mı, yemek yapmayı bilebilir mi, yorganı üstünden çeker mi, takıntıları sapkınlıkları var mı bunu bilemiyorsun.
ten uyumu meselesine gelince bence evlenmeden bunu öğrenmeye çalışmak çok önemli. bu forumdaki en çok okunan başlıklar neler? vajinismus, erken boşalma sorunu, orgazm olamama sorunu... aslında hiç tanımadığın biriyle tüm aileler akrabaların dahil olduğu düğünler yapıp evleniliyor. eşyalar tamam, takılar tamam, giysiler tamam. ama bir evliliği döndüren en önemli unsur olarak cinselliğe dair karşıdaki insanda ve kendimizde mevcut pek çok özelliği bilmiyor oluyoruz. nasıl bir evde, nasıl eşyalarla yaşayacağımızı evlenmeden belki yıllar öncesinde ayarlayan bizler sevişeceğimiz insanın ve kendimizin yatakta neler istediğini bilmiyor oluyoruz. şanslıysak birlikte öğreniyor gelişiyoruz. ama herkes şanslı değil maalesef. işte böyle zamanlarda boşanmak ya da ayrılmak lazım. her zaman her sorunu düzeltemiyorsun. sorun çözmek de iki kişilik bir aktivite çünkü.
evet bende aynen siz gibi düşünüyorum görüşmelerimiz hep bi kafe restoran açık alan o tarz yerlerde geçiyor ya tek başına yaşıyor yemek filan yapıyor hatta menemen yumurta makarna değil bildiğiniz baya baya yemek bana da ileride evlendiğimize yapacağını söylüyor ev içinde titiz ve temiz bir insan olduğunu düşünüyorum çorap konusunu bilmiyorum :D cinsellik konusunda da işte deneyimleme söz konusu olamaz işte o şansa kaldı maalesef

şimdi mesela kendisi biraz sinirli :KK43: para hacama dinamiği iyidir düzgün şeylere harcar tanımadığı insanalra seviyeli davranır kıskançlık derecesi normal karşıma hesap sorma çok çok nadir yapmaz yanı trafiktede önnüne kaza yaptıracak derecede hatalar yapan çıkıyor bazen genelinde susuyor ama bazen çok bağırıp küfür ediyor ama trafikte kadınlar da dahil sinirlenmeyen birinin olduğunu sanmıyorum küfür etse bile bak bana ağzımı bozdurdu diye o an pişman oluyor ten uyumu konusunda benim de kafalar baya karışık o kadar sabrettim güzel bir cinsellik hayatım olsun isterim açıkçası ama burda mesela ten uyumu yoksa zevk almazsın filan diyorlar
Hımmm...anladığım kadarıyla sinirlilik konusunda biraz daha değerlendirilmesi gerekiyor. Bol bol gözlemleyin. Uç noktalarda sinirlense en fazla ne yapar, neye sinirlenir, sinirlenince nasıl tepkiler verir, ne kadar sürer, babası annesine nasıl davranir vb.
Küfür konusu benim için kırmızı çizgidir. Bir hanimefendinin yanında asla küfür edilemez diye düşünürüm belki eski kafaliliktir. Birbirine orta parmak gösteren evliler de gördü sonuçta bu gözlerim. Kişiye göre değişir bu özellik.
Ten uyumu konusunda şunu diyebilirim...aslında cinsellik biz kadınlar için öğrenilen bir süreç. Ilkokula başladığınızda okuma yazma aynı gün öğrenilmedi bizim de bilmediğimiz birşey. Kendiniz öğrenirken erkeğe de öğretilebilir. Uzuvlarda sorun yoksa bir sıkıntı olacağını sanmiyorum.

Her olaya bosan diyenlerden degilim..Ama bazi uc ornekler var ki tek yol ayrilmak..Adam bariz aldatiyor kadin hala adami aklama derdinde..Bence siddet aldatma uyusturu alkol bunlar en kuvvetli sebepler..Bunun icin musamaha gosterilmez..ama kv de bana yan bakti eltim 3 bilezik fazla aldi gorumcem kocamin resmini profil fotosu yapti diyene de bosan demem..Genc kizlara tavsiyem erkek arkadaşınız size bagiriyor siddet uygulur saygi duymuyorsa sakin degisir diye dusunmeyin daha beter olur sonu..
...

Hımmm...anladığım kadarıyla sinirlilik konusunda biraz daha değerlendirilmesi gerekiyor. Bol bol gözlemleyin. Uç noktalarda sinirlense en fazla ne yapar, neye sinirlenir, sinirlenince nasıl tepkiler verir, ne kadar sürer, babası annesine nasıl davranir vb.
Küfür konusu benim için kırmızı çizgidir. Bir hanimefendinin yanında asla küfür edilemez diye düşünürüm belki eski kafaliliktir. Birbirine orta parmak gösteren evliler de gördü sonuçta bu gözlerim. Kişiye göre değişir bu özellik.
Ten uyumu konusunda şunu diyebilirim...aslında cinsellik biz kadınlar için öğrenilen bir süreç. Ilkokula başladığınızda okuma yazma aynı gün öğrenilmedi bizim de bilmediğimiz birşey. Kendiniz öğrenirken erkeğe de öğretilebilir. Uzuvlarda sorun yoksa bir sıkıntı olacağını sanmiyorum.
evet şu anda kafama takılan özellikler sinirli olması alttan almayı bilmemesi gerisi olan şeylerde her şeyimiz uyumlu diyebilirim küfür bende sevmiyorum ya oda benim yanımda trafikte bazen çok nadir kaçırıyor ondada kusura bakma ağzımı bozdurdu kusura bakma filan diyo geri kafalılık da değil bu haklısınız bide bendede öfke kontrol sorunu var :( ben hakaretler bile ettim ağır hakaretler küfür aslında ondan daha beterim öfke kontrolu konusunda kendiminde yenmesi gereken hususlar var bide ailesinin nasıl insanlar olduğunu nasıl anlayabilirim acaba nişanlılık da kendilerini belli ederler mi açıkçası bundan da çok korkuyorum

Her olaya bosan diyenlerden degilim..Ama bazi uc ornekler var ki tek yol ayrilmak..Adam bariz aldatiyor kadin hala adami aklama derdinde..Bence siddet aldatma uyusturu alkol bunlar en kuvvetli sebepler..Bunun icin musamaha gosterilmez..ama kv de bana yan bakti eltim 3 bilezik fazla aldi gorumcem kocamin resmini profil fotosu yapti diyene de bosan demem..Genc kizlara tavsiyem erkek arkadaşınız size bagiriyor siddet uygulur saygi duymuyorsa sakin degisir diye dusunmeyin daha beter olur sonu..
...
evet çok haklısınız teşekkür ederim

Evlenmeden once mümkünse; çocuk sahibi olmadan mutlaka öfke problemini çözmüş olmalısın.

Seks yapmamak tercihin saygı duyuyorum ama elini tutarken, sana bir şey fisildadiginda ya da nefesini hissedecek kadar yakınında olunca ne hissediyorsun? Arzuluyor musun? Onunla kendini ilişki halinde düşünmek nasıl hissettiriyor. Cevaplar seni ten uyumuna götürecek.

evet şu anda kafama takılan özellikler sinirli olması alttan almayı bilmemesi gerisi olan şeylerde her şeyimiz uyumlu diyebilirim küfür bende sevmiyorum ya oda benim yanımda trafikte bazen çok nadir kaçırıyor ondada kusura bakma ağzımı bozdurdu kusura bakma filan diyo geri kafalılık da değil bu haklısınız bide bendede öfke kontrol sorunu var :KK43: ben hakaretler bile ettim ağır hakaretler küfür aslında ondan daha beterim öfke kontrolu konusunda kendiminde yenmesi gereken hususlar var bide ailesinin nasıl insanlar olduğunu nasıl anlayabilirim acaba nişanlılık da kendilerini belli ederler mi açıkçası bundan da çok korkuyorum
Uyumlu dediginiz şeyler hayata bakış açısı, nasıl bir hayat istediginizse onları geçin masal onlar..herkes zaten huzurlu sevgili saygılı bir hayat küçük tatlı bir ev minik bir bebek geçinecek kadar para vb ister...hiç duymadim ben kargasali hayat severim geceleri de Han gibi çöplerde gezerim diyeni.
Herşey değişir ama huy çok çok çok zor değişir. Belki de değişmez. Görmedim değişeni.
Huylarına odaklanın.
Sizin de öfke kontrolü işini hemen cozmeniz gerekiyor ne kadar bagirirsaniz bağırın şunu unutmayın susan birini asla yenemezsiniz.

Icine sinme mevzusu onemli hakkikaten, icime sindi mi diye tereddut varsa ordan kacmak lazim bence.
ben evlilikn karari alirken icime sindi mi diye dusunmedim bile cunku esim de ben de anlasmak isteyen kisileriz.
her konu da hem fikir degiliz, denge gozetip ikimizin de kabul edecegi bir yerde bulusuyoruz sadece. gerisi de cozuluyor bir sekilde

Uyumlu dediginiz şeyler hayata bakış açısı, nasıl bir hayat istediginizse onları geçin masal onlar..herkes zaten huzurlu sevgili saygılı bir hayat küçük tatlı bir ev minik bir bebek geçinecek kadar para vb ister...hiç duymadim ben kargasali hayat severim geceleri de Han gibi çöplerde gezerim diyeni.
Herşey değişir ama huy çok çok çok zor değişir. Belki de değişmez. Görmedim değişeni.
Huylarına odaklanın.
Sizin de öfke kontrolü işini hemen cozmeniz gerekiyor ne kadar bagirirsaniz bağırın şunu unutmayın susan birini asla yenemezsiniz.
yok bahsettiğim şeyler onlar değil dediğiniz gibi herke sakin bir yuva ister benim söylediğim şeyler farlı mesela burda konu açıyorlar gezmek istiyorum eşim sürekli yatıyor evde oturmak istiyor zevklerin uymaması mesela yada benim için siyasi görüş de önemlidir hayata bakış açısı olaylara karşı yaklaşım bunlardan bahsetmiştim öfke kontrolu konusunda çok haklısınız onu yenmeye çalımam gerek zaten onu yenseydim bizim bi sorunumuz olmazdı şimdiye kadarki kavglar olmazdı daha az yıpranırdık

Back