İçimi ferahlatacak seyler duymaya ihtiyacim var :(

Ben rahatlatayım arkadaşım seni.senin durumunda olan arkadaşlarım hepsi iyi kötü eşyalı evlere gelin gittiler.çok güzel birikim yapıp,döndüklerinde miss gibiii tertemizzz son model eşyalarını aldılar tertemiz oturdular.hem hakkariye yeni eşya alsan ne olur?kimin gelicek kaç kere gelicek.hem eşyaların taşınma görmemiş olucak,taşınmak eşyaları mahvediyor.döndüğünde yeni çıkan ne varsa beğenir alırsın.yeni evli hevesi var biliyorum ama dediğim gibi eğer alırsan hakkaride o eşyalarla yalnız oturup nakliyecelerin çizeceği günü beklersin.
katılıyorum bende alma sakın eşya falan canım
git ordan çek yat bi halı baza portatif dolap .şöyle düşün az eşyayla daha rahat ferah yasarsın

Annemin komsusunun kizinin basina geldi aynisi.. Nisanliyken nisanlisinin tayini muş a cikti gittiler orda ikinci el esyali bi ev tuttular 3 sene kaldilar. Kiz ceyizini bile acmadi annesinin evinden cikarmadi.. Ama istanbula gelince 3 sene sonunda yepyeni missler gibi yuva dosediler :) Aglamakla sonuc degismiyoo kendini uzme sabret sizde gelince dosersiniz..

ikinci el esyalara asla evlenmem evlenmem bıak kullanmam
sız bu sekılde gelın olmayı kabul etmeyıon
esya alın oradada ıstıkbal bellona vardır herhalde

Benim de içimi ferahlatacak şeyler duymaya çok ihtiyacım var kızlar. Sevgilim Hakkaride şark görevini yapıyor 3 ay once gitti. Şu an izinde yanımda giderken napcam bilmiyorum. Sanki zaman hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor. Ne yapmam lazım hiç bir şeyde tat alamıyorum ben :KK43:

mesela ben eşimi cok sewiyorum bende memleketimi bıraktm baka ile taşındık senin eşin sewdiqin nerdeyse memleketin orası... cesaretli ol

Bi adama guvenip taa nerelere gitmek. Şahsen istifa etsin baska is bulsun ya da ayrılalım derdim. Bu adamlarin peşlerinden kadinlari sürüklemelerinden cidden nefret ediyorum. Gitsin amelelik yapsin. Sanki cok super meslek sahibi.

bence şark görevini bitirmeden asker polis evlenmemeli mesleği eline aldın git şark görevine bitir polis 1 kere şarka gidiyor zaten ondan sonra evlen asker önce şarka gidersin batıya döndüğünde en az 5 sene batıdasın zaten ondan sonra alışılır olaya

yalnız biz evli değiliz. evli olsak yalnız bırakmazdım zaten. ben bu süreci ondan uzakta geçirmek zorundayım. o yüzden teselli bekliyorum :)
pardon o zamn mecburen beklemek zorundasn cnm zor ama sewqi varsa bi ömur uzaktayknde beklersin

bence şark görevini bitirmeden asker polis evlenmemeli mesleği eline aldın git şark görevine bitir polis 1 kere şarka gidiyor zaten ondan sonra evlen asker önce şarka gidersin batıya döndüğünde en az 5 sene batıdasın zaten ondan sonra alışılır olaya

Polislerin şarkı 2 ye çıktı askerlerin hepten fena gezip duruyorlar

X