- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.820
- Konu Sahibi amazing girl
Koltuk takımlarını yemek masası sandalyelerini filan kaplatabilirsiniz. Kaplarken çok sert sünger tıkıştırıyorlar içine yeni gibi oluyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) agriyla ayni cnm 628 bnm bildgm:) gerci agrida 2000 tl yakit veriyormussun her yil verdikleri fazla da esnafin memuruz die kaziklamasiyla yakita gidecek bu gidisle van 4 yil sanrm ..
Ooo su onemli kardes:)) ii yapmissiniz bizde tokilerden tutucaz sanirm lojman belki seneye cikar diyorlar..toki disindaki evler 180 m2 den basliyr isitmak sorun olur diyorlar..ama ne guzel tutmussunuz biz daha esya topluyorz henuz agri merkez mi ilcesi mi belli dgl bu yil resmen sabrimizi törpilediler..3 yilmis canim dun evimizi tuttuk su bedava dediler tokiden tuttuk
Bos ev suan icin bulamadı nisanlim. Ordan gelen memurlar eşyaları saymadan evlerden cikmiyormus o yuzden. Lojmanda ilk sene vermiyolarmis. Sırada olanlar oldugu icinhem polis hem hakkari
davulun sesi uzaktan hoş geliyo insanlara.
boş evlerde vardır, illa eşyalı tutmaya gerek yok da ? lojmanda boş yer yokmuymuş ?
Bende katılıyorum size van gercekten cok güzelmiş. Bizde gezmeye geliriz artikGuzelligi sosyal hayat ev bulma esya alma atyrm hastane okul acisindan diger dogu illerine gore acik ara farkla onde:) mesela bzmki agriya cikti biz smdiden vana giderz gezmeye diyrz dusun sen vanin degerini kiymetini bzm yanmzda:)))
Sanirim diyarbakır ile hakkari.kıyaslanamaz zaten benim icin mesele il degil. Ceyizimi gotursem bi turlu goturmesem bi turlu yeni evlisin bazı şeylere ozeniyorsun evler baya kotu bunlarla karşılaşmak kotu olduOrası da ülkemizin bir ili. Doğma büyüme Bursa' lıyım, Ankara' da okudum. Diyarbakır' da asistan olacaktım. Hayatımda ilk kez doğuya gittim, annemle birlikte öğretmen evinde kaldık. Konya olmasaydı kesin oraya yerleşecektim ve benim için hiç sorun olmayacaktı bu durum. Kişiye göre değişiyor sanırım. Düşünsenize bambaşka bir kültürün içine giriyorsunuz, harika bir tecrübe bence. Bunda ağlayacak ne var ki?
Benim de gozumu korkutan terör ama insallah oyle bisey de yaşanmazsonuçta bu tayin olayları geçici değil mi. sonsuza dek orda kalmazsınız yani. ben doğu bölgelerine gittim. çok güzel yerler var. ama hakkariye gitmedim yalan olmasın. yalnızca terör olayları beni düşündürür. yoksa doğuda çok hoş şehirler var. yemekleri de güzel:) komşulukları da daha sağlam .için ferahladı mı? :)
Bilemiyorum. Ben Trabzonluyum, bize her yer Trabzon , ben Şemdinli' ye bile giderim vallahi, size muhalefet olsun diye yazmıyorum inanın.Sanirim diyarbakır ile hakkari.kıyaslanamaz zaten benim icin mesele il degil. Ceyizimi gotursem bi turlu goturmesem bi turlu yeni evlisin bazı şeylere ozeniyorsun evler baya kotu bunlarla karşılaşmak kotu oldu
amin dikkat edersinizBenim de gozumu korkutan terör ama insallah oyle bisey de yaşanmaz